• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme silikonu taktiranlar tüm tavsiyelerinizz

prensesperii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
46
6
1
göğüslerimin küçüklüğü bende ozguvensizlik yaratıyor. silikon taktirmak istiyorum ama sizin sureciniz nasıldı kaç cc taktirdiniz kaç cup buyudu mesela 80B den 80D ye mi cikti ornek olarak. bir de doğal duruyor mu mesela ilk kez goren biri anlayabilir mi hemen

göğüslerimin küçüklüğü bende ozguvensizlik yaratıyor. silikon taktirmak istiyorum ama sizin sureciniz nasıldı kaç cc taktirdiniz kaç cup buyudu mesela 80B den 80D ye mi cikti ornek olarak. bir de doğal duruyor mu mesela ilk kez goren biri anlayabilir mi hemen
Merhaba. Motiva ergonomix 355 cc dual plan yapildi. 6 ay once. İlk iki hafta biraz sikintim vardi ama asla dayanilmiycak bir agri acima olmadi. Cok hizli bir sekilde iyilestim. Odemler 2 ay sonunda nerdeyse tamamen gitmisti ve gogsum yumusamisti ciddi oranda. Kac beden buyudu bilemiyorum cunku korseyi yeni biraktim henuz sutyen takmaya baslamadim. Goren biri asla protez oldugunu anlamaz son derece dogal ve meme dokusuna cok yakin yumusaklikta. Umarim gonlunuzce olur ☺️

Merhaba. Motiva ergonomix 355 cc dual plan yapildi. 6 ay once. İlk iki hafta biraz sikintim vardi ama asla dayanilmiycak bir agri acima olmadi. Cok hizli bir sekilde iyilestim. Odemler 2 ay sonunda nerdeyse tamamen gitmisti ve gogsum yumusamisti ciddi oranda. Kac beden buyudu bilemiyorum cunku korseyi yeni biraktim henuz sutyen takmaya baslamadim. Goren biri asla protez oldugunu anlamaz son derece dogal ve meme dokusuna cok yakin yumusaklikta. Umarim gonlunuzce olur ☺️
cok sevindim sizin adınıza güle güle kullanın

Merhaba öncelikle kasım 9 da oldum ameliyatımı 325 cc metor marka yuvarlak takıldı. Sürecim gayet kolay geçti beklediğim daha zordu ama baya baya rahattım. 1 ayı geöyigi için ödemelerim de indi yumuşamaya da başladılar. Benim gibi gögüs leri küçük ve bunu kafasına takan birisi iseniz aynanın karşısındaki görüntü sizi çok mutlu ediyor. Suan çok doğal duruyor zaten doktorum 3 ay 6 ay anca seklini alacak dedi ama şuan bile görüntüden memnunum. Sormak istediginiz bşrsey varsa sorabilirsiniz.

Merhaba öncelikle kasım 9 da oldum ameliyatımı 325 cc metor marka yuvarlak takıldı. Sürecim gayet kolay geçti beklediğim daha zordu ama baya baya rahattım. 1 ayı geöyigi için ödemelerim de indi yumuşamaya da başladılar. Benim gibi gögüs leri küçük ve bunu kafasına takan birisi iseniz aynanın karşısındaki görüntü sizi çok mutlu ediyor. Suan çok doğal duruyor zaten doktorum 3 ay 6 ay anca seklini alacak dedi ama şuan bile görüntüden memnunum. Sormak istediginiz bşrsey varsa sorabilirsiniz.
çok teşekkür ederim öncelikle çok geçmiş olsun çok sevindim sürecin sizin için kolay geçmesine, mesela öncesinde göğüs cupunuz örnek veriyorum 75B iken 75C ye veya D ye mi çıktı bir de kas altı veya kas üstü mü acaba o fark ediyor mu doğal durmasında

Merhaba. Nisan ayında 340 cc motiva round implantlarım takıldı. Bir miktar yağ enjeksiyonu da yapıldı. İlk hafta ağrılar oluyor ama ben yatıp kalkmakta, kollarımı kaldırmakta sıkıntı yaşamadım. 3. ayda epeyce yumuşamıştı. Doğal görünüyorlar, memnunum. 75A’dan 75Cye çıktı diyebilirim.

hmm doktor ne diyor peki o hissetme hep oluyor mu acaba
Bu ameliyatı olan herkes hissetmiyor burda okuduğum kadarıyla. Ancak benim doktorum normal olduğunu söyledi. Durup dururken hissetmiyorum, devamlı olan ve çok rahatsız eden bişey değil. Ben kurcalarsam hissediyorum, alttan itersem hareket ettiğini hissediyorum. Eşim hiç hissetmiyor. Onun dışında o kadar doğal ve güzel oldular ki ama. Pişman değilim.

Back