erhan safak'ı düşünüyorduk annemle ama ödenecek ücret yüzünden vazgecmek zorunda kaldık.kredi cekecektik,daha sonra düsündük ve kredi cekmenin bizi zora sokacağını anladık.diğer doktorlar da ücret yönünden normaldi.sıkıntı yok.ama benim problemim şu.doktorlardan duyduğum iki cümle var.biri ;
1 - "sana damla silikon takılmalı,çünkü meme dokun yok,yuvarlak silikon takılırsa cok yapay durur.tıpkı balon gibi"
2- " sana damla silikon olmaz.yuvarlak silikon takılmalı,çünkü meme dokun yok.damla söyleyen doktor neye istinaden bunu söylemiş anlayamadım.böyle bişey olamaz."
simdi benim yerime biri düsünsün lütfen
ben bu drumda birinden birine güveneceğim baska carem de yok zaten.ama hangisi.benimle birlikte annem de hep geldi muayeneye.kadın bile artık isyan etti.hangisinin dediği olmalı acaba diye. ameliyata hazırım tabiki.hazır olmasam ve istemesem bukadar ciddiye almazdım bu olayı.ayrıca zaten ameliyat sonrası keşkeler yaşamamak için bukadar koşuşturma içine girdim.bulunduğum yerde merkeze uzak bi yerde ikamet ediyorum ve benim bir doktorla görüşmem, 4 saatimin yola gitmesi gerek.ciddi düşünmeyen biri bukadar uğraşmaz.ayrıca araştırmak ve baska baska doktorlarla görüşmek zorundayım cünkü internette burdaki doktorlarımız hakkında hiçbir bilgi yok.tek tük 1 tanesi hakkında bikaç yazı okudum,okadar.
naci celik,barıs cakır,aylin karanlık vs.bunları ne kadar cok sıklıkla okuyorum.hastalarından gelen yorumlarını,memnuniyetlerini.bunlar için bile istanbulda yasayan bir hasta o doktora karar verebilir,ya da karar vermesini kolaylastırabilir.en azından hastalarından birine bu forum vesilesiyle de olsa ulasır,ilgisi alakası nasıldı,hastalarıyla ameliyattan sonra ilgileniyor mu,ameliyat konusunda memnun musun,senin istediğin gibi oldu mu, gibi bir cok sorunun cevabını bulabilirsiniz.
Ameliyat bu.ve takılan silikonu 1 sene sonra değiştirmeyi düsünmüyoruz.okadar acı cekiyruz,ve ömürlük olmasını istiyoruz.istediğimiz sekilde ve büyüklükte olmazsa yine aynı sorunları yasayacağız bunun da bilincinde olmak gerek.o yüzden bence bukadar ciddi olan bir ameliyatı cok da aceleye getirip,aradan cıkartmak gibi olmamasını sağlamak en doğrusu.
malesef ki benim tektek doktorları gezmekten baska carem yok suanlık.