meme silikonları ömürlükmü?

speak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
41
0
kızlar bende göğüslerime slikon yaptırmak istiyorum araştırmalar içerisindeyim :)) bir kaç doktorla görüştüğümde silikonların ömürlük olduğunu söylediler .. silikon ameliyatı olan veya bu konuyu araştıran kızlar lütfen silikonların ömürlük olup olmadıklarını benimle paylaşırsanız sevinirim :))) birde bana doktor tavsiye edinnnnn lütfeeeeeeennnnnnn :KK1:

Silikon ömürlük canım takıldımı ölene dek senle oluyor deforme sarkıklık olduğu vakit sana kalmış yenilemek olayı doktor tavsiye edebilmem için se nerede yaşadığını bilmem gerek :92:

Son düzenleme:
sarkma oldugunda protezde kı olsada cok az bır sarkma olur protezı cıkarmadan dıklestırme yapılıyo..bılgınız olsun

kaç liraya yaptırıyo gizeml sen yaptırdınmı ?? naci çelikde ömürlük dedimi ?? şimdiden teşekkürler

ben naci çelik in ögrencısıne oldum ve coookkk memnunum..ben aydında yasıyorum ve izmirde oldum amelıyatımı cenk tokat'a..izmir imkanın varsa kesınlıkle cenk bey derım ama istanbulda olcaksanda naci beyı onerırım..
nacı beyın amelıyat ucretını bılmıyorum ama ben 4000 lıraya oldum cenk beye..

Naci çelik,hastane masrafları,ameliyat öncesi 3 boyutlu resim çekimi (mesela meme silikon ameliyatı olucaksın,gögüslerinin resmi çekiliyor,düşündügün bütün protezler resimde gögüslerine koyuluyor ve nasıl durdugunu 3 boyutlu olarak,vücudunun her yerinden nasıl durdugunu görebiliyorsun,buda fikir almana yardımcı oluyor.Bu resimin maliyeti sadece 200 ytl.)Ameliyat sonrası takacagın sütyeni bile almıyorsun,herşey bu fiyatların içinde yani.6000-8000 arası bir fiyat tutuyor.Vücuduna koyulacak protezin ve ameliyat şekline göre degişiyor fiyat.Bende ameliyat olmak isteyenlerin listesindeyim.Naci beye en kıssa zamanda muayene olup,ameliyatımı olucagım,inşallah...Paryı denkleştiriyorum...Sanada tavsiye ederim..

teşekkür ederim arzum 77 inşallah parayı denkleştirirsin .. bende henüz denkleştiremedim haaa bu arada ben fatih dağdelene gittim 2700 euro dedi ameliyat fiyatını , birde hasan fındık a gittim oda 5000 tl ye indirdi :) ama hala parayı denkleştirip cesaret edemedim ...

Ya fiyatlar aslında birbirine yaklaşık tutarda...İçine hangi doktor sinerse ona yaptır.Ben mesela Yakup Avşarın hanımı,Dilek Avşara muayene oldum kullandıgı yöntem hiç hoşuma gitmedi.Aylin karanlıga muayene oldum,onun ameliyat sonrası resimleri pek hoşuma gitmedi,Barış çakırın her hastaya damla uygulaması hoşuma gitmedi...Tercihim Naci bey olacak sanırım...İzmirde otursaydım Gizeml doktoruna olurdum kesin...Sende hangi doktor içine siner,senin isteklerine cevap verirse,kafande soru işareti kalmazsa ona ameliyat ol derim...

arzum herkes aynı seyı soyluyo bılıyomusun resımlerı goren..arkadaslarım cok doogal dıyolar hanı genlde yuvarlagı top top gorduklerı ıcın ve unlulerden bıldıklerı ıcın solemesen hıc anlasılmaz dıyolar..benımde en hosuma gıden yanı hem boyutu hemde dık durması..
ben doktorumdan cook memnunum cok sempatık hastasının ne ıstedıgını ona neyın yakısacagını cok ıyı bılen bırısı ama bende senın gıbı ıstanbulda otursaydım nacı celıge olurdum..zaten ben ılk cenk beyı aradım ızmırde ve sekreterıyle konustuk ve cenk bey amelıyattan gelınce gerı donus yaptı bana. 10 - 15 dk telde konustuk ve telefonda bıle ne kadar ılgılı oldugunu anlayabılıyosun ve ozelıne gıttıgımdede hıc tereddutsuz amelıyat gunune karar verdık.. o kadar rahat kı amelıyata gırerken buda sana fazlasıyla guven verıyo..
bıde ben herzaman sunu savunurum doktorun yaptıgı resımlere bakın ve ımkanınız varsa amelıyat olan hastalarına sorun ve herseyden onemlısı ünvanından coookk deneyımıne tav olmanız gerekır.benım doktorum ,naci bey,barış bey hepsı op.dr. ama deneyımlerı cook fazla..onemlı olanda deneyım zaten unvan teorıde alınıyo...ben aydında yasıyorum ve ızmırde hıc bır doktoru tanımıyodum ama egıtım aldıgı ve uzmanlık yyaptıgı unıversıteler kalıteli ve ofısıne gıttıgımdede amelıyat yaptıgı hastaların resımlerı gosterdı gayet hosuma gıttı kendısıde zaten her sordugun soruyu detaylı bı sekılde acıklıyo hıc ukalalık yok ve gayet dogal..amelıyat sonrasındada hıc ılgıyı alakayı kesmedı yanı ben paramı aldım gule gule dıyen bırıde degıl ve ben daha ne ısteyeyım..

Valla şnslısın kızım,ne diyim...Benimde hakkımda hayırlısı artık,ama benimde operasyon günüm yaklaştı sanki,içimde öyle bir his var..Bide koç burcuyum,artık sabredemiyorum,biran önce olsun istiyorum.Fiyat olarakta senin doktor uygun fiyata yapıyor yani.İnan bazen bin otobüse git yaptır diyo hee...:KK59:

kızlar peki hasan fındık hakkında bilginiz varmı ?? size damlamı yoksa yuvarlakmı silikon koyuldu ? bende yuvarlak düşünüyorum ama kararsızım

Hasan Fındık..hiç duymadım,yorumlardada hiç rastlamadım,denk gelmedi demekki.Sen söyleyince araştırdım,kafanda kalmasın,git onada muayene ol,nasılsa ameliyat görüşmelerinden para alınmıyor.Para alan doktorada gitme tabiki.Aylin karanlık muayene parası alıyor demişler yorumlarda,ben gittim almadı.Birkaç doktora gidersen senin kafandaki soru işaretlerii silinecektir,emin ol buna.Bence muayene olmadanda yuvarlakmı,damlamı diye kafanı yorma..Bu konuda Naci Çelik'i öneriyorum.Çünkü ameliyat öncesi resmini çekip damla,yuvarlak,büyük,küçük bütün protezleri resimde gögsüne koyup,ameliyat sonrası nasıl durdugunu görebiliyorsun.Buda senin karar vermende yardımcı oluyor.Ameliyat sonrası nasıl bir görüntüyle karşılaşıcagını görebiliyorsun.Telefon et,git görüş derim.Diger doktorlarada git tabiki.Hasn Fındıkta Bagdat cad.sinde....Naci Çelikte Bagdat cad.sinde...Git konuş,karşılıklı fikir al derim sana...

kızlar benim düştüğüm hataya düşmeyin.bilemiyorum aslında hata mı,yoksa doğru olan mı ama,ben bu zamana kadar 5 doktora muayene oldum ve 3 doktora daha gideceğim.araştırdıkça daha da kötü oluyor sanki herşey ve araştırdıkça ameliyatım erteleniyor.ben cok fazla doktora göründüm.hepsinin verdiği cevaplar ve uygulamak istedikleri yöntem bir diğerinden farklıydı , bu yüzden kafam karman corman oldu.referansları iyi olan birkaç doktora gidin ve olayı kapatın.bakmayın,benim bulunduğum şehirdeki doktorlar hakkında hiç bilgi yok diyebilirim.ameliyat olana rastlayamadım.benim de şanssızlığım orda.

Son düzenleme:
kızlar benim düştüğüm hataya düşmeyin.bilemiyorum aslında hata mı,yoksa doğru olan mı ama,ben bu zamana kadar 5 doktora muayene oldum ve 3 doktora daha gideceğim.araştırdıkça daha da kötü oluyor sanki herşey ve araştırdıkça ameliyatım erteleniyor.ben cok fazla doktora göründüm.hepsinin verdiği cevaplar ve uygulamak istedikleri yöntem bir diğerinden farklıydı , bu yüzden kafam karman corman oldu.referansları iyi olan birkaç doktora gidin ve olayı kapatın.bakmayın,benim bulunduğum şehirdeki doktorlar hakkında hiç bilgi yok diyebilirim.ameliyat olana rastlayamadım.benim de şanssızlığım orda.

Soncıcek sen bursada Erhan Şafaga ameliyat olmuyormuydun bayramdan sonra????Sende müthiş karasızsın yani..Ben araştırın bir doktora baglı kalmayın diyorum ama bu kadarda kararsız olmayın...profilinde yazdıgın yorumları okudum benim bile aklım karıştı,diger arkadaşlar gibi..Bu kadar kararsızsan bence ameliyata hazır degilsin,olma,ameliyat sonrası çok keşkeler yaşarsın çünkü...

erhan safak'ı düşünüyorduk annemle ama ödenecek ücret yüzünden vazgecmek zorunda kaldık.kredi cekecektik,daha sonra düsündük ve kredi cekmenin bizi zora sokacağını anladık.diğer doktorlar da ücret yönünden normaldi.sıkıntı yok.ama benim problemim şu.doktorlardan duyduğum iki cümle var.biri ;
1 - "sana damla silikon takılmalı,çünkü meme dokun yok,yuvarlak silikon takılırsa cok yapay durur.tıpkı balon gibi"
2- " sana damla silikon olmaz.yuvarlak silikon takılmalı,çünkü meme dokun yok.damla söyleyen doktor neye istinaden bunu söylemiş anlayamadım.böyle bişey olamaz."

simdi benim yerime biri düsünsün lütfen :KK14: ben bu drumda birinden birine güveneceğim baska carem de yok zaten.ama hangisi.benimle birlikte annem de hep geldi muayeneye.kadın bile artık isyan etti.hangisinin dediği olmalı acaba diye. ameliyata hazırım tabiki.hazır olmasam ve istemesem bukadar ciddiye almazdım bu olayı.ayrıca zaten ameliyat sonrası keşkeler yaşamamak için bukadar koşuşturma içine girdim.bulunduğum yerde merkeze uzak bi yerde ikamet ediyorum ve benim bir doktorla görüşmem, 4 saatimin yola gitmesi gerek.ciddi düşünmeyen biri bukadar uğraşmaz.ayrıca araştırmak ve baska baska doktorlarla görüşmek zorundayım cünkü internette burdaki doktorlarımız hakkında hiçbir bilgi yok.tek tük 1 tanesi hakkında bikaç yazı okudum,okadar.
naci celik,barıs cakır,aylin karanlık vs.bunları ne kadar cok sıklıkla okuyorum.hastalarından gelen yorumlarını,memnuniyetlerini.bunlar için bile istanbulda yasayan bir hasta o doktora karar verebilir,ya da karar vermesini kolaylastırabilir.en azından hastalarından birine bu forum vesilesiyle de olsa ulasır,ilgisi alakası nasıldı,hastalarıyla ameliyattan sonra ilgileniyor mu,ameliyat konusunda memnun musun,senin istediğin gibi oldu mu, gibi bir cok sorunun cevabını bulabilirsiniz.
Ameliyat bu.ve takılan silikonu 1 sene sonra değiştirmeyi düsünmüyoruz.okadar acı cekiyruz,ve ömürlük olmasını istiyoruz.istediğimiz sekilde ve büyüklükte olmazsa yine aynı sorunları yasayacağız bunun da bilincinde olmak gerek.o yüzden bence bukadar ciddi olan bir ameliyatı cok da aceleye getirip,aradan cıkartmak gibi olmamasını sağlamak en doğrusu.
malesef ki benim tektek doktorları gezmekten baska carem yok suanlık.

Evet Gizeme Kesinlikle Katılıyorum Güven Şart Benimde Doktorum inanılmaz ilgili vee Onca İşinin arasında Hocalığının Yoğunluğunun Arasında Öyle Kibar Öyle Sıcak Öyle İlgili ki Sempatisi Verdiği Cevapları Herhen gi Bir Şeyi Bile Sabırla Tek Tek Açıklayıp ANLATILIR açıklaması Hocalıktan Gelen E Doğal Sabrı İnsanı Büyülüyor Adeta Bu nedenledir ki Doktora güven ÇOOk Mühim ve Operasyonum dan Önce de Yurt dışından bile Onlarca Hastası Var Onların Memenuniyeti İnsanı Büyülüyor tek Kelimeyle tek Doktora tek Seferde Teslim Oldum Sonuç Muhteşem Darısı Başınıza Kızlar Ne Diyebilirim ki Umarım Bütçenizi de Denkleştirip İşiniz Yaver Gider....

kızlar bişey merak ediyorum içinizden doktora soranınız varmı ? farzedelimki silikon taktırdım fakat bişey oldu çıkarttırdım .. merak ettiğim soru şu çıkartınca göğüs silikon taktırmadan önceki halini alabiliyomu yoksa dahamı görüntü kötüleşiyor teşkkr

Bence kötüleşir.Yani şöyle düşün,bebegini emzirdigin zaman gögüs büyüyor,emziriyorsun,emzirmeyi kesince gögsün boşalınca gögüs sarkıyor yani boşalıyor,yumuşuyor.Silikon takılmış gögüs gerilip büyüyor,deri geriliyor,sonra alışıyor,yumuşuyor.Ama içinden çıkınca sence ne olur...gevşer,sarkar.Mantıkende ..dimi?Bir sorun yaşanırsa eger operasyon sonrası,bence tekrar yeni bir silikonla degiştirilmeli..Allah korusunda yani,kimse istemez yani..

X