MEME SİLİKON YAPTIRDIM YARDIM

esozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
48
6
merhaba mememe slikon yaptırdım 3 ay oldu sağ memeden ara ara damla şeklinde kan renginde sıvı gelmektedir.son zamanlarda biraz daha açıldı rengi bu durumda olan arkadaşlardan yardım istiyorum napmam gerekli bunun slikonla ilgisi varmı yaptırdığım doktora sordum bilgisi olmadığını söyledi.

Meme ucundan mu geliyo yani süt kanalından yoksa dikiş yerinden mi süt kanalından ise operasyondan olmaması lazım süt bezllerini kesmiyorlar diye biliyorum

Çok geçmiş olsun. Başka bi Dr a sor lütfen, ne demek bilgisi yok. Süt bezlerini sıkıştırmış olabilir mi ki? Çok mu büyük protezin ya da ultra high profil falan mı?

Merhaba arkadaşım senin Dr seçimin yanlış neden çünkü Dr a bi sıvı geliyor diyorsun o bilgisi olmadığını söylüyor bu nasıl bir cevap bilgin yoksa bile ne olur ne olmaz bi genel cerraha ya da meme cerrahın a yönlendirip ultrason sonucu isteyebilir ki istemesi lazım bu nasıl bir sorumsuzluk ..
iki üç ay önce hep sağ meme ucuma doğru sertlik geliyordu elime Dr um iç dikiş demişti eh son dikiş olsa geçerdi şimdiye kadar dedi ultrason çektirmemi istedi bi sonuç alamadım sonra yine ağrı falan olunca bi daha istedi acil çektir dedi sol da bi kist varmış basit her kadın da adet döneminde olabilen ama esas sağdaki sertlik radyoloji uzmanına hususî gösterdim inceledi etti bişey yok dedi kendi Dr um a da gösterdim sonucu ultrason da çıkmadıysa normal dokudur demekki diye açıklama yaptı için rahat etsin yıllık takip yaparız dedi .... şu işleri bilgim yok diye geliştiren bi Dr olamaz çok kızdım he

merhaba arkadaşlar meme ucundan geliyor.akıntı bembe kan rengi ara ara sarı renkli sıvı geliyor.

evet bende o kadar çok sinirlendim ki elimden birşeyde gelmiyor eylülde tekrar kontrole gel dedi bakalım gidicem ama eylüle kadar bırakmak istemiyorum işin kötü yanı eylülde düğünüm var..

evet bende o kadar çok sinirlendim ki elimden birşeyde gelmiyor eylülde tekrar kontrole gel dedi bakalım gidicem ama eylüle kadar bırakmak istemiyorum işin kötü yanı eylülde düğünüm var..
Canım Allah Allah , senin Dr un çok tecrübeli ve başarılı bi Dr.

kız arkadaşımla beraber gittik oda meme küçültme operasyonu yaptı memeleri 90 dı sarkıklık vardı 80 istedi hiç kuçulmedi çok üzgün kız sadece sarkıklığı dikleştirmişler o kadar gene kocaman duruyor eski sütyenleri kullanıyor tecrübelirimi aktarıyorum çok iyi araştırmak lazım pahalı iyi olur mantığıyla doktora yaklaşmamak lazım

Merhaba esozz, su an nasil goguslerin? Bahsettigin kotu deneyim beni korkuttu biraz cunku ben de Hasan beyi dusunuyordum gogus buyutmek icin. Umarim duzelmistir bahsettigin sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…