Çok geçmiş olsun. Başka bi Dr a sor lütfen, ne demek bilgisi yok. Süt bezlerini sıkıştırmış olabilir mi ki? Çok mu büyük protezin ya da ultra high profil falan mı?merhaba mememe slikon yaptırdım 3 ay oldu sağ memeden ara ara damla şeklinde kan renginde sıvı gelmektedir.son zamanlarda biraz daha açıldı rengi bu durumda olan arkadaşlardan yardım istiyorum napmam gerekli bunun slikonla ilgisi varmı yaptırdığım doktora sordum bilgisi olmadığını söyledi.
Canım Allah Allah , senin Dr un çok tecrübeli ve başarılı bi Dr.evet bende o kadar çok sinirlendim ki elimden birşeyde gelmiyor eylülde tekrar kontrole gel dedi bakalım gidicem ama eylüle kadar bırakmak istemiyorum işin kötü yanı eylülde düğünüm var..
Merhaba esozz, su an nasil goguslerin? Bahsettigin kotu deneyim beni korkuttu biraz cunku ben de Hasan beyi dusunuyordum gogus buyutmek icin. Umarim duzelmistir bahsettigin sorunkız arkadaşımla beraber gittik oda meme küçültme operasyonu yaptı memeleri 90 dı sarkıklık vardı 80 istedi hiç kuçulmedi çok üzgün kız sadece sarkıklığı dikleştirmişler o kadar gene kocaman duruyor eski sütyenleri kullanıyor tecrübelirimi aktarıyorum çok iyi araştırmak lazım pahalı iyi olur mantığıyla doktora yaklaşmamak lazım