Bebek Beslenmesi MEME REDİİİ( Allah aşkına yardım edin)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

I LoVe You

Rabbime şükürler olsun🥰🥰
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
3.332
En iyi cevaplar
1
2.546
83
24
Bebeğim zaten göğsümu tutamadı slikon göğüs ucu ile emziriyorum ana bu gece meme reddi başladı ne yapabilirim çok üzgünüm

Bende çok yaşadım meme reddi 5 aydan bir yıla kadar ..uyutarak uykusunda verdim kucağımda...bende bu etkili oldu... Tavsiye Ederim.
Çok üzülüyorum geceden beri bebeğimle aramdaki bağ gibi hissediyordum emzirmeyi dediğinizi deneyeceğim bide teşekkür ederim

Bende çok yaşadım meme reddi 5 aydan bir yıla kadar ..uyutarak uykusunda verdim kucağımda...bende bu etkili oldu... Tavsiye Ederim.
Allah senden razı olsun uykuda vere vere tekrar tutturdum gerçekten rabbim gönlüne göre versin inşallah

Allah senden razı olsun uykuda vere vere tekrar tutturdum gerçekten rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ay çok sevindim senden de razı olsun güle güle büyut bebegini.böylede zamanla sorun yasarsan oda oda gez kucağında emzir vazgeçme üç ay çektim ben umarım sen çekmessin canım

Bide pilates topunda zıplar gibi vermeyi deneyin. Oğlum önce öyle tuttu sonra tekrar alıştı.

Ay çok sevindim senden de razı olsun güle güle büyut bebegini.böylede zamanla sorun yasarsan oda oda gez kucağında emzir vazgeçme üç ay çektim ben umarım sen çekmessin canım
İns bidaha yaşamam çok zormuş gerçekten çok eksik kaldım yetersiz hissettim

Birde o silikon ucu bırakmaya çalışın onda çekmezi zor olur az az ucunu keserek bıraktırıyorlar ...bebeğiniz kaç aylık yazmamışsınjz

Uyku öncesi veya yeni uyudugunda
Bunu da istemezse kucakta gezerek meme verebilirsiniz
Ben bunlari da kabul etmeyince kucagima almadan bebek yüz üstü yatarken mememi verirdim bebegin üzerine gelerek
Aylarca böyle emzirdim

Sizin bebeginiz tekrardan alışmış.insaAllah birakmaz
Bunlari bi başkası okurda yararlanir diye yazmak istedim

Öyle oluyor insan ama ilerde bu günleri hatırlayıp guluceksin çok sıkma kendini. etiket yap beni daraldığında çekinme Sor panik atağın varmı ben öyle zorla büyüttüm kızımı
Dün hemen ne hallere girdim eşimde diyor yapma stres düzelir hemen kendini saliyorsun elimde değil valla

Çok teşekkür ederim bilgileriniz önemli illaki birilerinin işine yarayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…