- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
Bebeğim zaten göğsümu tutamadı slikon göğüs ucu ile emziriyorum ana bu gece meme reddi başladı ne yapabilirim çok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok yaşadım meme reddi 5 aydan bir yıla kadar ..uyutarak uykusunda verdim kucağımda...bende bu etkili oldu... Tavsiye Ederim.Bebeğim zaten göğsümu tutamadı slikon göğüs ucu ile emziriyorum ana bu gece meme reddi başladı ne yapabilirim çok üzgünüm
Yok aç olmadigina eminim bir anda istemediCok ac kalmis olabilir önce bir şırınga ile besleyin sonra teklif edin
Çok üzülüyorum geceden beri bebeğimle aramdaki bağ gibi hissediyordum emzirmeyi dediğinizi deneyeceğim bide teşekkür ederimBende çok yaşadım meme reddi 5 aydan bir yıla kadar ..uyutarak uykusunda verdim kucağımda...bende bu etkili oldu... Tavsiye Ederim.
Emzirme sondasi canım bak internetten..bence çok iyi bişey deneBebeğim zaten göğsümu tutamadı slikon göğüs ucu ile emziriyorum ana bu gece meme reddi başladı ne yapabilirim çok üzgünüm
Teşekkür ederim araştıracağım hemenEmzirme sondasi canım bak internetten..bence çok iyi bişey dene
Benimkisi de emmedi çok üzülüyorum içimde ukteYok aç olmadigina eminim bir anda istemedi
Allah senden razı olsun uykuda vere vere tekrar tutturdum gerçekten rabbim gönlüne göre versin inşallahBende çok yaşadım meme reddi 5 aydan bir yıla kadar ..uyutarak uykusunda verdim kucağımda...bende bu etkili oldu... Tavsiye Ederim.
Ay çok sevindim senden de razı olsun güle güle büyut bebegini.böylede zamanla sorun yasarsan oda oda gez kucağında emzir vazgeçme üç ay çektim ben umarım sen çekmessin canımAllah senden razı olsun uykuda vere vere tekrar tutturdum gerçekten rabbim gönlüne göre versin inşallah
İns bidaha yaşamam çok zormuş gerçekten çok eksik kaldım yetersiz hissettimAy çok sevindim senden de razı olsun güle güle büyut bebegini.böylede zamanla sorun yasarsan oda oda gez kucağında emzir vazgeçme üç ay çektim ben umarım sen çekmessin canım
Gogglea bebeğiniz ağlamasın 3 yazın kolik müziği o sırada kucakta yürüyerek emzirin .1 ay böyle emzirdimBebeğim zaten göğsümu tutamadı slikon göğüs ucu ile emziriyorum ana bu gece meme reddi başladı ne yapabilirim çok üzgünüm
Öyle oluyor insan ama ilerde bu günleri hatırlayıp guluceksin çok sıkma kendini. etiket yap beni daraldığında çekinme Sor panik atağın varmı ben öyle zorla büyüttüm kızımıİns bidaha yaşamam çok zormuş gerçekten çok eksik kaldım yetersiz hissettim
Daha 6 günlükBirde o silikon ucu bırakmaya çalışın onda çekmezi zor olur az az ucunu keserek bıraktırıyorlar ...bebeğiniz kaç aylık yazmamışsınjz
Dün hemen ne hallere girdim eşimde diyor yapma stres düzelir hemen kendini saliyorsun elimde değil vallaÖyle oluyor insan ama ilerde bu günleri hatırlayıp guluceksin çok sıkma kendini. etiket yap beni daraldığında çekinme Sor panik atağın varmı ben öyle zorla büyüttüm kızımı
Çok teşekkür ederim bilgileriniz önemli illaki birilerinin işine yarayacaktırUyku öncesi veya yeni uyudugunda
Bunu da istemezse kucakta gezerek meme verebilirsiniz
Ben bunlari da kabul etmeyince kucagima almadan bebek yüz üstü yatarken mememi verirdim bebegin üzerine gelerek
Aylarca böyle emzirdim
Sizin bebeginiz tekrardan alışmış.insaAllah birakmaz
Bunlari bi başkası okurda yararlanir diye yazmak istedim
Biz silikon ucu daha yeni bıraktık,endişe etmeyin,güçlenince bırakıyorlar silikonu.Bebeğim zaten göğsümu tutamadı slikon göğüs ucu ile emziriyorum ana bu gece meme reddi başladı ne yapabilirim çok üzgünüm