Bebek Beslenmesi Meme reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
103
33
Merhaba iki aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptım emziremedim sarılık oldu bebeğim sonrada biberonla mama başlandı göğsümde bi saat kalmaya başladı bende mamaya devam ettim sutum az diye şimdi memeyi istemiyo gece hele hiç uyanmiyo uyandırıp kaşık biberonla beslemek mümkün değil biberon veriyorum geceleri ne yapacagimi bilemez durumdayım eds denedim olması bir gün boyunca Sadec e memeye tutturmayi denedim çok az sağdım verdim cisli bez hiç almadım beslenemedi yani ne yapacağım bilemiyorum hep sagip veriyorum sütüm azalmaya başladı nasıl bir yol izlenir bu durumda

Doğumdan sonraki ilk hafta benim sütüm çok azdı mamayı hazırlıyordum memeyi emmeye baslayinca mama damlatiyordum göğsüme öyle öyle çoğaldı sütüm ama hiçbir zaman yeterli ve doyurucu olmadı hep mama desteği ile devam ettim bu aralar da zaten memeyi bıraktı bırakacak durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…