9 aylıkken emzirmeye başladı arkadaşım. Döner inşallah. Memeyi bebek tuttuktan sonra parmağınızla iyice bastırarak ağzına sokun. O zaman yara olmaz. Memeye bol masaj ve bol sıvı alımıyla sütünüzü çoğaltabilirsiniz.Merhaba güzel anneler. Yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra göğüslerim yara oldu. Sezeryan doğum yaptığım için İlk zamanlar hem karnımın acısı hem göğsümün acısı yüzünden kaşıkla besledim seyrek emzirmeye çalıştım. Geçsin diye. Fakat yüksek güçte sağdığım için resmen yarık oluştu göğsümde. 1 buçuk aylıkken dayanamayıp biberon verdim. Hata ettim. Dayanmalıydım dayanamadım. Şimdi 3,5 aylık oldu. Ben şimdiden sonra bebeğimi tekrar anne memesine döndürebilir miyim? Benim gibi olan var mı?
Gerçekten mii. Keşke benim kızımda dönse. 9 ay boyunca emmedimi hiç bebek?9 aylıkken emzirmeye başladı arkadaşım. Döner inşallah. Memeyi bebek tuttuktan sonra parmağınızla iyice bastırarak ağzına sokun. O zaman yara olmaz. Memeye bol masaj ve bol sıvı alımıyla sütünüzü çoğaltabilirsiniz.
Ten temasına önem verin. Yakınızı açıp sol göğsün üst tarafına yanağı denk gelecek şekilde yatırırsanız çok rahat eder. Şampuan dışında kimyasal kullanmayın. Deodorant ve parfümden kesinlikle uzak durun. İnşallah işe yarar
Lansinohun göğüs ucunu sipariş ettim. Onuda deneyeceğim bakalımKauçuk dokuya alıştıysa silikon uç mu alsanız ilk etapta, şu memeye takılanlardan.
Evet prematüre doğdu ememedi. 9 aylıkken emmeye başladıGerçekten mii. Keşke benim kızımda dönse. 9 ay boyunca emmedimi hiç bebek?
Benim arkadasiminda 9.ayda emmeye basladi, bende meme reddo yasadim bebegim 2aylik sagarak veriyorum bazen mama takviyesi yapiyorum ilk baslarda cok uzuldum cok stres yaptim emmedigi icin kokumu alicak mi almicak mi nasil olcak hep kafamdaydi sorular ama ben stres yaptikca bebrgimde stres oldu sonra biraktim stresi uzuntuyu sonucta sutumu veriyorum hep onunlayim gozunu aciyor ben kapatiyor ben simdi beni taniyor bosuna uzulup cocugumla kendime yazik etmisim o donemlerde diyorum cunku onun rizkini Allah veriyor ne sekil olcagini da o belirliyor sakin uzulme kendini eksik hissetme cocuguna odaklan onun annesi sensin
Benim arkadasiminda 9.ayda emmeye basladi, bende meme reddo yasadim bebegim 2aylik sagarak veriyorum bazen mama takviyesi yapiyorum ilk baslarda cok uzuldum cok stres yaptim emmedigi icin kokumu alicak mi almicak mi nasil olcak hep kafamdaydi sorular ama ben stres yaptikca bebrgimde stres oldu sonra biraktim stresi uzuntuyu sonucta sutumu veriyorum hep onunlayim gozunu aciyor ben kapatiyor ben simdi beni taniyor bosuna uzulup cocugumla kendime yazik etmisim o donemlerde diyorum cunku onun rizkini Allah veriyor ne sekil olcagini da o belirliyor sakin uzulme kendini eksik hissetme cocuguna odaklan onun annesi sensin
9 aylıkken emzirmeye başladı arkadaşım. Döner inşallah. Memeyi bebek tuttuktan sonra parmağınızla iyice bastırarak ağzına sokun. O zaman yara olmaz. Memeye bol masaj ve bol sıvı alımıyla sütünüzü çoğaltabilirsiniz.
Ten temasına önem verin. Yakınızı açıp sol göğsün üst tarafına yanağı denk gelecek şekilde yatırırsanız çok rahat eder. Şampuan dışında kimyasal kullanmayın. Deodorant ve parfümden kesinlikle uzak durun. İnşallah işe yarar
Yanlış bir şey söylemek istemem.Arkadaşınız biberon kullanmışmıydı?
Yanlış bir şey söylemek istemem.
9.aya kadar sağıp verdim dedi. Biberonla vermiştir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?