Bebek Beslenmesi Meme reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Berivanadarawsin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
30
51
3
28
Bebegim meme emmiyor biberon tutmuyor emzik almiyor gündüz uyutup emziriyorum ama gece hiç emmiyor mama da yemiyor sabaha kadar ac kıvranıyor ta ki sabah olup mama yiyene kadar ben önünde daha psikolojim bozulmuş lütfen yardım edin gelişimi gerilemeye başladı doktora başvurdum ama meme reddi yasiyor dedi ne dediyse denedim ama genede almadı oyuncak astım boynuma ac biraktim telefon denedim doktor doktor gezdirdim hocalara bile götürdüm ama nafilelutfen en son size basvurdum

4 aylik evet kolik bir bebekti önceden ama 3 aylıktan sonra azaldı 3.5 da tamamen bitti kolik gaz problemimiz kalmadı kakasi anne sutu içtiğinde sivikti geç geç yapardı şimdi mama veriyorum vs katılaşmış doktora gösterdim gayet iyi dedi cildinde herhangi bisey yok

Aslında idrar yıllarında enfeksiyon olabilir ama ne yaptıysam idrar veremedim doktora bi türlü yapmadı zaten çişini çok az yapıyor su da veriyprum bol bol

Götürdüm araştırma hatsaneisne şehir hastanelerine özel anadolu hastanesine kimse diyor biseyi yok ama yemiyor emmiyor ne olacak bilmiyorum

Meme reddi ve diğer emzirme problemleri için ekim ayına ücretsiz emzirme danışmanlığı desteği sunuyorum. Bana @birannesenmisin instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…