Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Meme reddi yaşıyorum

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Kararsizesmer1214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
11
8
86
Merhaba kızlar 3. Ayımız da meme reddi başladı 5. Ay olduk hala devam ediyor bu süreçte doktorumuz mama ver dedi doymadığını söyledi bu sefer işler sarparsardı biberonla verince memeyi tamamen bıraktı
gözü açıkken asla emmiyor uykuda az emiyor yorgun düştüğü için hemen dalıyor yatağına yatırınca 10 dk sonra aç olduğu için tekrar uyanıyor
son İki aydır yıpranmış

Merhaba kızlar 3. Ayımız da meme reddi başladı 5. Ay olduk hala devam ediyor bu süreçte doktorumuz mama ver dedi doymadığını söyledi bu sefer işler sarparsardı biberonla verince memeyi tamamen bıraktı
gözü açıkken asla emmiyor uykuda az emiyor yorgun düştüğü için hemen dalıyor yatağına yatırınca 10 dk sonra aç olduğu için tekrar uyanıyor
son İki aydır yıpranmış
emzirme danışanına gitme şansın var ise gitmeni tavsiye ederim,
ondan sonrasında da kaç ayına kadar o şekilde beslenir bilmiyorum ama finger feed yöntemi ile besleyebilirsin

Emzirme danışmanı ile iletişime geçin derim. Doktor neden hemen mama önermiş hiç anlamış değilim. Meme reddinin en birincil sebebi oluyor genelde.

Ben bunu oğlum 38 günlükken beri yaşıyorum. Oglum 5 .ayinda suanda.Artık sagligimi kaybetmek üzereydim çünkü benimki tek memeyi istemiyordu ve emmeye emmeye oradaki sütü azaltmış neredeyse bitirmişti cok şükür yeni düzeldi ama sabirli olmak gereken bir süreç çünkü ben 2 büklüm evde geze geze mahvoldum herkes benim gibi sabırlı davranamaz sanirim çeşitli emzirme pozisyonları denemistim ben . Umarım düzelir bu durum bazı cocuk biberon da kullanıyor anne sütü de emzikte bir sorun olmuyor ama bazısı 1 kez bile biberon içse bırakıyor memeyi. Zamanım da olmadığı için o göğsü düzenli sağamadım . Siz sağma yapıp şırınga ile verin

Back