Meme reddi sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nogaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nogaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
609
561
23
Merhaba canım anneler , kutsal anneler

Benim bebiş şuan 3 buçuk aylık , bir aydır meme reddi var ama tam anlamıyla reddetmiyor. Bazen alıyor , bazen almıyor. Huzursuz ya da gazlı değil sadece memeyi almak istemediği zamanlar çok ağlıyor ve bu yüzden kendimi inek gibi hissediyorum. Sürekli sağım yapıyorum ki memeyi almazsa biberonu vereyim diye. Biberona alışmasın diye acıkınca alır elbet diye beklettim biraz ama yok bu sefer katıla katıla ağlayınca dayanamadim yine sağıp verdim. Buzluktaki stok bitti , sürekli sağım yapmaktan sinirim bozuldu djhsha gece alıyor memeyi gündüz ret yiyoruz beyefendiden. Korkum tamamen reddedip sağım yapmamda değil, emmeyi tamamen bırakırsa sadece sagarak ne kadar dayanır süt? Bır yerde sütüm kesilir. Önerilerinizi bekliyorum coooooook teşekkürler

Biberon malesef meme reddi sebebi. Kaşık biberonla 4 ay günde 2-3 kere mama veya süt verdim hiç red yaşamadım . Biberonun buna neden olduğunu biliyorsunuzdur zaten.
Sadece sagimla 3 saatte bir gece gündüz sağım yaparsaniz sütünüz kesilmez. Fakat bunu mutlaka aksatılıyor Gece uyku tatlı geliyor ,gündüz bebekle uğraşırken sonra sagarim derken bir bakmisin 3'saat 6ya 6 saat 12 saate çıkıyor. Yaşadım 2 . Bebeğimde 6 ay sağım yaptım ondan bunu söylüyorum. Hiç aksatmam derseniz kesilmez .

Mümkün değilki insanlık hali illa aksıyor. Dışarıda olunca emzir geç ama her yerde sağamam ki. Biberona mecburiyetten başladık o da redde neden oldu

Benim bebeğim 4 aylık oldu bizde 1 aydır cebelleşiyoruz memeyle, dediğiniz gibi gece gayet iyi emiyor gündüz olunca oğlan memeyle kavga halinde bakalım bu savaşı kim kazanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…