ben değişimi yazayım , başka ekleyenler olursa da iyi olur :) bana 320 cc mentor ultra high takıldı ,ameliyat öncesi ne yazık ki ölçümün ne olduğunu bilmiyorum , ölçmek aklıma bile gelmemişti , ancak meme dokum hiç yok gibiydi , şimdi ise meme çevrem 89 , meme altı ölçüm 71 cm , c cup oldum , zayıf minyon biriyim , benim için tam ideal oldu , ben ameliyat öncesi hiç bir fikre sahip değildim , 3 doktor ile görüştüm biri devlette idi , birine 200 birine 250 takarız dedi ( o zamalar bu ölçünün küçük olduğunu bile bilmiyordum iyi ki oraya yaptırmamışım ) diğeri özelde muayenesine 150 lira aldı en fazla 290 , 300 takarım dedi ikisi de profil diye birşeyden bahsetmedi , ve son görüştüğüm kişi meme muayenemi yaptıktan sonra 300 deneyeceğim ultra high olacak dedi , ben kendisine hocam ben çok büyük birşey istemiyorum dedim , ikinci muayenede ise , hocam abartılı büyük olmasın ama tabi madem ameliyat oluyorum küçük de kalmasın dedim , merak etme sen bana bırak dedi , ameliyat çıkışı 320 cc ultra high takdtığını söyledi , yani takabileceği en büyük silikonu taktı , iyi ki son doktoruma olmuşum ameliyatımı tabi daha yeni allah pişman ettirmesin :) ameliyatı yapan doktorum küçük çaplı yüksek profil kullandığım için böyle oldu sonuç cümlesini kullandı ben bu cümleden sonra araştırdım ki meğer profil yüksekliği diye birşey varmış :) ve anlattıklarımdan da anlaşılmıştır demek ki her doktor da en ideal ölçüyü kullanmıyor ,