meme protezinde hangi profilde kaç cc takıldı , beden değişimi ne oldu , profilin dolgunluğa etkisi

ninasu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
120
42
merhaba hanımlar , ben meme protezimi 6 ay önce taktırdım , sonuçtan da memnunum , ama yeni taktıracaklar için istenilen büyüklüğe ulaşmak açısından taktıranlar hangi profile kaç cc takılmış ilk ölçüm ve son ölçümde değişim ne olmuş paylaşırsak yardımcı olmuş oluruz diye düşünüyorum , daha önce de konu açmıştım , sadece cc talebinde bulunmak yeterli olmuyor , modarete 400 cc ile high 400 cc aynı etkiyi vermiyor , ben bunu öğrenmiş oldum burda paylaşayım , çünkü bazı paylaşımlarda " bu nasıl iş meme dokumuz aynı olmasına rağmen ondaki 300 cc ile bendeki 300 cc aynı etkiyi vermedi " tarzında yakınmalar okudum , çok iyi biliyorum hiç meme dokusuna sahip olmamak üzüyor insanı ( kimse mükemmel fiziğe sahip değildir ama ameliyat olduğumuza göre demek ki önemsiyoruz , emek veriyoruz , maddi anlamda kendimizi zorluyoruz ) bu başlığı açma nedenim profil yüksekliği önemli bir etki yeni taktıracak olanlar bunu bilsin , kimsenin hayal kırıklığına uğramasını istemem

şunu da eklemek istiyorum amacım profil yüksekliğinin önemli olduğunu bilmeniz , ancak doktorların da bir profil yüksekliği belirlerken mutlaka bir nedenleri oluyordur , ameliyat öncesi mutlaka birkaç doktorla görüşün , her birinin en fazla kaç cc takacağını ve hangi profili uygun bulduklarını öğrenin , mesela high takmak istememişse doktorunuz sebebini sorun ( daha dolgun göğsü high daha iyi sağlayacağı için ) , birkaç doktor da aynı profil yüksekliğini söylüyorsa onlara güvenin ve aşırı ısrarcı olmayın , bunu tavsiye edebilirim , madem ısrarcı olmayacağız bu bilgiyi neden kullanalım derseniz , malesef ki artık öğrendik , tamam doktora güvenelim ama bazı doktorlar da hastanın talebini hiç sayıp direk çok da bir nedeni olmadan kendi bildiklerini takıyorlar , bu yüzden bilgi sahibi olmakta , birkaç doktorla görüşmekte yarar var

ben değişimi yazayım , başka ekleyenler olursa da iyi olur :) bana 320 cc mentor ultra high takıldı ,ameliyat öncesi ne yazık ki ölçümün ne olduğunu bilmiyorum , ölçmek aklıma bile gelmemişti , ancak meme dokum hiç yok gibiydi , şimdi ise meme çevrem 89 , meme altı ölçüm 71 cm , c cup oldum , zayıf minyon biriyim , benim için tam ideal oldu , ben ameliyat öncesi hiç bir fikre sahip değildim , 3 doktor ile görüştüm biri devlette idi , birine 200 birine 250 takarız dedi ( o zamalar bu ölçünün küçük olduğunu bile bilmiyordum iyi ki oraya yaptırmamışım ) diğeri özelde muayenesine 150 lira aldı en fazla 290 , 300 takarım dedi ikisi de profil diye birşeyden bahsetmedi , ve son görüştüğüm kişi meme muayenemi yaptıktan sonra 300 deneyeceğim ultra high olacak dedi , ben kendisine hocam ben çok büyük birşey istemiyorum dedim , ikinci muayenede ise , hocam abartılı büyük olmasın ama tabi madem ameliyat oluyorum küçük de kalmasın dedim , merak etme sen bana bırak dedi , ameliyat çıkışı 320 cc ultra high takdtığını söyledi , yani takabileceği en büyük silikonu taktı , iyi ki son doktoruma olmuşum ameliyatımı tabi daha yeni allah pişman ettirmesin :) ameliyatı yapan doktorum küçük çaplı yüksek profil kullandığım için böyle oldu sonuç cümlesini kullandı ben bu cümleden sonra araştırdım ki meğer profil yüksekliği diye birşey varmış :) ve anlattıklarımdan da anlaşılmıştır demek ki her doktor da en ideal ölçüyü kullanmıyor ,

hanımlar ben devlette ki doktorunun önerisini olumsuz bir şekilde eleştirdim , ancak devlet kötüdür demiyorum aman yanlış anlaşılmayayım , bence bana uygun bulduğu ölçü yanlıştı , ki yine bence tavrı pek de hoşuma gitmemişti sanki kendine güvenmiyor vazgeçmemi istiyor gibiydi , belki de çok sık yaptığı bir ameliyat değildi ve bana iyiliği dokundu ondan vazgeçtiğim için , ancak devlette de bu işte pratiği çok olan , iyi doktorlar muhakkak ki vardır , önemli olan doktorunuza güvenmek iletişimi iyi kurabilmek , kimisi bunu özelde bulur kimisi devlette :)

Eylül ayında ameliyat oldum. Limon kadar bile göğsüm yoktu. Sırtım gibi dümdüz bir yapım vardı. Boyum 1.60 kilom 36. Ameliyatta 325 cc kas altı mentor marka takıldı. Ameliyattan önce sütyen kullanamıyordum maalesef o yüzden bedenimi bilmiyorum. Ama şu an 70 b cup desteksiz kullanıyorum. Çok memnunum doktorumdan ve ameliyatımdan. Hatta şu ara aynı doktorumla burun ameliyatını konuşuyoruz 🥰 kış ayı olduğu için tam anlaşılmıyor ama yazın daha da güzel duracağından eminim göğüslerimin.

Eylül ayında ameliyat oldum. Limon kadar bile göğsüm yoktu. Sırtım gibi dümdüz bir yapım vardı. Boyum 1.60 kilom 36. Ameliyatta 325 cc kas altı mentor marka takıldı. Ameliyattan önce sütyen kullanamıyordum maalesef o yüzden bedenimi bilmiyorum. Ama şu an 70 b cup desteksiz kullanıyorum. Çok memnunum doktorumdan ve ameliyatımdan. Hatta şu ara aynı doktorumla burun ameliyatını konuşuyoruz 🥰 kış ayı olduğu için tam anlaşılmıyor ama yazın daha da güzel duracağından eminim göğüslerimin.
takılan protezin profilini biliyorsanız onu da belirtirseniz daha iyi olur :)

Herkesin vucut yapisi bir olmadığı için birine 350 takilir cok buyuk olur birine 350 takilir hic gorunmez. Bu vucut yapisna ve meme dokusuna göre değişiyor. 300 400 diye tutturmayin bence silikoni görün taktrmadan size yakisip yakismayacagina karar verin. Ben 350 taktirdim mesela hic memnun degilim.

X