Haklisiniz tam dolu olan protezi de var fakat turkiyede op. Dr. Lar tarafindan malesef kullanilmiyor dediginiz gb maddi sebeplerden ve kar gutme sebebiyle. Dolayisiyla bizim ulkemizde kullanilan mentor dalgalanmaya sebep oluyor ince derili kadinlarda malesef
Hala kaynaktan bahsediyorsunuz ama ben bu kaynagi size gostermek zorunda degilimki sizin icin gunlerce arastirip buldugum o kaynaklari tekrar ugrasip da bulamam benim. Bizim sitelerimizde bu tarz bilgiler yok cunku. ister dikkate alin arastrip ogrenin isterseniz kendi bildiginizle yaşamınıza devam edin. Mesela ben size simdi diycem ki mentor, motiva, polytech farkli sekillerde uretiliyor. Birinde daldirma birinde puskurtme yontemi kullaniliyor bu da dis dokusunu ve buna bagli olarak kapsulun kalinligini etkiliyor. Sz bana diyceksiniz ki kaynak goster.
Ama ben bu bilgiyi ip degistirerek aylar oncesinde yabanci bir kaynaktan edinmisim. Keske arsiv yapsaymisin
tavsiyem siz tek bir markaya bagli kalmayan birkac farkli marka ile calisan iyi bir dr ile gorusun.. ben herkes motiva taktrsin demiyorum bende kayma olmadi baskasinda olur yada protez tutunamadigi icin sarkma yasayan cok mesela. Memtor herkesde dalgalanma yapsaydi yada kapsul kontraktorune sebep olsaydi yada her motiva taktiranda kayma sarkma problemi olsaydi sizce bu markalar piyasada varligini surdurmeye devam edebilir miydi? Onemli olan dr un dogru bilgiyi verip hastasina uygun olan markayi onermesi. Genelde bizim dr larimiz tek bir markayla calisiyor ve bagli oldugu markayi her hastaya takip geciyor. Sonra motiva birinde sarkarken mentor digerinde dalgalanmaya sebep oluyor. Benim dr um birkac farkli markayla calisiyordu buna cok dikkat ettim secim yaparken. Dolayisiyla farkli markalarla ilgili hem bilgi edinme sansim.oldu hem de hepsine teker teker dokunma hissetme sansim oldu. Hepimizin beklentisi cok yuksek meme buyutme diyerek gecmemek lazim. Aslinda ciddi bir operasyon ve ilk zamanlar ciddi sikintilar yasiyoruz. Sonucu da tatmin etmeyince ikinci bir operasyon gercekten cok moral bozucu. Arkadasim gunlerce agladi icine kapandi. Sonunda mutlu oldu mu oldu ama 1 yili da operasyonla ve iyilesme sureciyle gecti. Mesela burda polytech cok az duydum fakat o da cok iyi bir marka. Ama onun da dokulara fazla tutunma problemi var ve cikartirken sorun oluyormus. Yani ben bildigimi ogrendigimi yaziyim da.. kiz dalgalanma var demis konu nerelere geldi. Konu sahibinin actigi konuyu dagittik anlamsizca.. siz de saglicakla kalin..