Meme protezimi çıkarttırdım çok mutluyum

Birmelek135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
54
16
10 gün önce taktırmıştım geri çıkarttırdım dert yok sıkıntı yok arkadaşlar beklemeyin çıkarttırın insanın kendi dokusu bile yok bütün sırt ağrılarım bacak ağrılarım anında geçti çok mutluyum siz yeterki kararlı olun doktorunuz çıkarır ben görüntüden memnundum ama sırt ağrısı çok yapıyorrdu elbet birgün çıkarttırcaktım deforma olmadan çıkarttırmak en mantıklısı 👍

10 gün önce taktırmıştım geri çıkarttırdım dert yok sıkıntı yok arkadaşlar beklemeyin çıkarttırın insanın kendi dokusu bile yok bütün sırt ağrılarım bacak ağrılarım anında geçti çok mutluyum siz yeterki kararlı olun doktorunuz çıkarır ben görüntüden memnundum ama sırt ağrısı çok yapıyorrdu elbet birgün çıkarttırcaktım deforma olmadan çıkarttırmak en mantıklısı 👍
Geçmiş olsun kendinizi iyi hissetmenize cok sevindim 😍 biraz acele karar verdiniz ama önce sizin rahatlığınız 😍😍😍 umarim cabucak eski formlarina doner memisleriniz 😘

Ağlamaktan gözlerim şişmişti artık bira gevşek gibi geldiler ama sıkılırlar umarım biran önce cepler kendi kendine baskıyla kapanıyor diye düşünüyorum

Ağlamaktan gözlerim şişmişti artık bira gevşek gibi geldiler ama sıkılırlar umarım biran önce cepler kendi kendine baskıyla kapanıyor diye düşünüyorum
Ben ilk 1 ay kendime küfrettim aslında hala küfrediyorum 🤣🤣 benim hic memem olmadi 40 yasindan sonra vucut kabul etmekte zorlaniyor😁 persembe 2.ameliyat baktım olmayacak bende çıkarttıracağım zaten meme yoktu benim icin pek farketmeyecek 😁😁 bence sizinkiler hemen kendini toplar cok yeniyken cıktı cunki hizla iyilesecektir merak etmeyin 😍😍😍

10 gün mü? 2 ay yamuk bile oluyor protezler sonradan doğallaşıyor eşitleniyor. Neden acele ettiniz bu kadar?
Aslında sunu düsünüyorum ilk haftalar ben de pisman olmustum ama uzun zamandır istedigim bi seydi cünkü büyük dolgun memeler hep daha güzel gelmisti gözüme. giydigin basit bi tshirt bile cok daha farklı duruyor. gercekten ihtiyac dogrultusunda yaptırdım ben aynı zamanda özgüveni de etkiliyor dünyanın parası verildi ailemi zar zor ikna ettim yorumlardan da sürekli iyilesme sürecinin ilk bir ay zor olabilecegini vesaire de görüp rahatladım doktoruma da güvendigim icin zamana bıraktım. su anlık görüntü güzel ilerisini kimse bilemiyor tabii. Allah pismanlık vermesin ☹️

Aslında sunu düsünüyorum ilk haftalar ben de pisman olmustum ama uzun zamandır istedigim bi seydi cünkü büyük dolgun memeler hep daha güzel gelmisti gözüme. giydigin basit bi tshirt bile cok daha farklı duruyor. gercekten ihtiyac dogrultusunda yaptırdım ben aynı zamanda özgüveni de etkiliyor dünyanın parası verildi ailemi zar zor ikna ettim yorumlardan da sürekli iyilesme sürecinin ilk bir ay zor olabilecegini vesaire de görüp rahatladım doktoruma da güvendigim icin zamana bıraktım. su anlık görüntü güzel ilerisini kimse bilemiyor tabii. Allah pismanlık vermesin ☹
Benim 5 buçuk yıl oldu. Şu an doğal memeden farkı yok. Ve benim ilk zamanlarımda bir memem yukarıdaydı epey eşitsizlik vardı. Sağ olsun deneyimli arkadaşlar bunun düzeleceğini söylediler ben de bekledim. 4 aydan sonra artık normal meme kıvamına gelmeye başladılar ve değişim 1 yıla kadar devam etti. Bence 1 yıl beklemeden ani kararlar verilmemeli..

Benim 5 buçuk yıl oldu. Şu an doğal memeden farkı yok. Ve benim ilk zamanlarımda bir memem yukarıdaydı epey eşitsizlik vardı. Sağ olsun deneyimli arkadaşlar bunun düzeleceğini söylediler ben de bekledim. 4 aydan sonra artık normal meme kıvamına gelmeye başladılar ve değişim 1 yıla kadar devam etti. Bence 1 yıl beklemeden ani kararlar verilmemeli..
Benimde inmedi persembe indircek doktorum insallah benimde sol meme yumusak ama sag yani inmeyen meme hem sert hem asagida duruyo 🤣 umarim duzelir.siz 2.ameliyati oldunuzmu yoksa kendiligindenmi indi

Benimde inmedi persembe indircek doktorum insallah benimde sol meme yumusak ama sag yani inmeyen meme hem sert hem asagida duruyo 🤣 umarim duzelir.siz 2.ameliyati oldunuzmu yoksa kendiligindenmi indi
Ne kadar oldu sizin? Doktor nasıl indirecek? Ben 2.ameliyat olmadım. Doktorum masaj verdi, masaj yaptım. Zamanla indi ve eşitlendi

cok sevindim sizin adınıza darısı basımıza artık cok buyuk umutlarla yaptırıyor herkes zeval gelmesin... zaten 10-20 yıl sonra degistirilmesi gerekiyormus sanırım simdiden onu düsünmek biraz canımı sıkıyor 😅

cok sevindim sizin adınıza darısı basımıza artık cok buyuk umutlarla yaptırıyor herkes zeval gelmesin... zaten 10-20 yıl sonra degistirilmesi gerekiyormus sanırım simdiden onu düsünmek biraz canımı sıkıyor 😅
Eğer deformasyon yoksa değiştirmek zorunda değilsiniz tabi.. Benim doğumdan sonra herhangi bir deforme olur mu bilmiyorum.

Ne kadar oldu sizin? Doktor nasıl indirecek? Ben 2.ameliyat olmadım. Doktorum masaj verdi, masaj yaptım. Zamanla indi ve eşitlendi
4 ay olcak nerdeyse masajla bandajla inecek gibi degildi zaten ilk ameliyatta kas sorun cikartmisti 2.islem gerekecek demisti doktorun dedigi gibide oldu.cebi rahatlatacak kesi yerinden açıp tekrar sanirim birazda gogus kasini torpileyecek 🤣🤣🤣 zor isler vallahi

Ben ilk 1 ay kendime küfrettim aslında hala küfrediyorum 🤣🤣 benim hic memem olmadi 40 yasindan sonra vucut kabul etmekte zorlaniyor😁 persembe 2.ameliyat baktım olmayacak bende çıkarttıracağım zaten meme yoktu benim icin pek farketmeyecek 😁😁 bence sizinkiler hemen kendini toplar cok yeniyken cıktı cunki hizla iyilesecektir merak etmeyin 😍😍😍
Sızde ne tür problemler olustu kac aydır var implantlarınız?benımde vucudum kaldırmadı cıkattırdım

Sızde ne tür problemler olustu kac aydır var implantlarınız?benımde vucudum kaldırmadı cıkattırdım
Sag protez cebe yerlesmedi kazulet gibi yukarda duruyo ama baska bi problem yok.lakin vucut resmen savasiyo suanda protezle kabul etmek ve etmemek arasinda gidip geliyor resmen.adet duzensizligi ve asiri duygusallik var suanda.

X