Mrb. Arkadaslar ben Avusturya dan Tugba sizinle yeni oldugum meme ameliyatim hakkinda ( koltuk altindan )yazmak istedim. Dr. Volkan Tayfur du ve kendisine tesekkur ediyorum. Ameliyatim cok kolay ve sorunsuz gecti. Ameliyat oncesi cok arastirdim ve kafamda bir sürü soru isareti vardi. Volkan hocam sagolsun gerek telefonda gerekse yüz yüze bütün stresimi giderdi. Arkadaslar cok kolay ve guzel sonucu tavsiye ederim. Su anki goruntumden cok memnunum :)))
söğütözü tarafında canımhangi semtte bu doktor?
Geçmiş olsun, bende volkan hocaya ameliyat oldum :) şuanda nasılsın?
Cnm gecmiş olsn bende volkan beyi arastırıorm ama daha ona ameliyat olupta album yapan kimseyi gormedim bu yuzdn kafama bir suru soru isareti oluyor, rica ediyorum tum volkan beye ameletiyat olanlara, albúm yapın anlatmakla bir yere kadar oluyor. Bi de biraz detaylardan bhseder misn hangi protez, cc, fiyatı , agrı durumun, kac gunde toparlandn vs. vs. Cok soru sormadım umarım
Bole sorunsuz surecleri okumaya bayiliyorum. Hic agrim olmadi, 3. Gun gezdim, 5. Gun horon teptim, doktorum superdi beni kontrol sirasinda hic bekletmedi falan
kiskaniyorum yaa yazmayin bole seyler
Sorunsuz surecleriniz devam etsin
Geçmiş olsun.. koltukaltı ndan ameliyat olmak isteyen çok var aslında ama birisi hiç memnun değildi iz konusunda kızlar En azından izinizin fotosunu koyun. Fikir olsun :)
aslinda bende meme alti istiyorum ve amaliyatima girmeden önce doktorum inka eti bence meme altinda iz olmazi hic hos durmuyor
merhaba tugbacim acaba ozelden resim atabilir misin buyukluk acisindanMrb. Arkadaslar ben Avusturya dan Tugba sizinle yeni oldugum meme ameliyatim hakkinda ( koltuk altindan )yazmak istedim. Dr. Volkan Tayfur du ve kendisine tesekkur ediyorum. Ameliyatim cok kolay ve sorunsuz gecti. Ameliyat oncesi cok arastirdim ve kafamda bir sürü soru isareti vardi. Volkan hocam sagolsun gerek telefonda gerekse yüz yüze bütün stresimi giderdi. Arkadaslar cok kolay ve guzel sonucu tavsiye ederim. Su anki goruntumden cok memnunum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?