• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezim hakkinda :)

Tugba 06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
6
6
3
34
Mrb. Arkadaslar ben Avusturya dan Tugba sizinle yeni oldugum meme ameliyatim hakkinda ( koltuk altindan )yazmak istedim. Dr. Volkan Tayfur du ve kendisine tesekkur ediyorum. Ameliyatim cok kolay ve sorunsuz gecti. Ameliyat oncesi cok arastirdim ve kafamda bir sürü soru isareti vardi. Volkan hocam sagolsun gerek telefonda gerekse yüz yüze bütün stresimi giderdi. Arkadaslar cok kolay ve guzel sonucu tavsiye ederim. Su anki goruntumden cok memnunum :)))

Mrb. Arkadaslar ben Avusturya dan Tugba sizinle yeni oldugum meme ameliyatim hakkinda ( koltuk altindan )yazmak istedim. Dr. Volkan Tayfur du ve kendisine tesekkur ediyorum. Ameliyatim cok kolay ve sorunsuz gecti. Ameliyat oncesi cok arastirdim ve kafamda bir sürü soru isareti vardi. Volkan hocam sagolsun gerek telefonda gerekse yüz yüze bütün stresimi giderdi. Arkadaslar cok kolay ve guzel sonucu tavsiye ederim. Su anki goruntumden cok memnunum :)))

Geçmiş olsun, bende volkan hocaya ameliyat oldum :) şuanda nasılsın?

Cnm gecmiş olsn bende volkan beyi arastırıorm ama daha ona ameliyat olupta album yapan kimseyi gormedim bu yuzdn kafama bir suru soru isareti oluyor, rica ediyorum tum volkan beye ameletiyat olanlara, albúm yapın anlatmakla bir yere kadar oluyor. Bi de biraz detaylardan bhseder misn hangi protez, cc, fiyatı , agrı durumun, kac gunde toparlandn vs. vs. Cok soru sormadım umarım

Cnm gecmiş olsn bende volkan beyi arastırıorm ama daha ona ameliyat olupta album yapan kimseyi gormedim bu yuzdn kafama bir suru soru isareti oluyor, rica ediyorum tum volkan beye ameletiyat olanlara, albúm yapın anlatmakla bir yere kadar oluyor. Bi de biraz detaylardan bhseder misn hangi protez, cc, fiyatı , agrı durumun, kac gunde toparlandn vs. vs. Cok soru sormadım umarım

Selam cnm ben koltuk alti oldum 18 kasim 2014.... 10 bin lira fiyati! Volkan Hoca cok iyi bir Doktor güven veren :) kafandaki bütün sorularini ona yönelt bence..... ben önce cevredikilerime sordum ve beni cok gerdiler ve baya bir korkutmuslardi :KK62:! Valla benim amaliyatim cok iyi gecti 240cc konuldu ücüncü gün ben agri kesici kulanmadim kendimi gercekten cok iyi hissetim! Kolarimi cok iyi kaldirdim calisirken hic zorluk cekmedim yani bukadar kolay olacagini tahmin etmemistim ama tabikine ama bu Doktora cok bagli yöntemlerine! Dr,Volkan Tayfur gercekten cok iyi bir uzman tavsiye ediyorum :KK66:

Geçmiş olsun.. koltukaltı ndan ameliyat olmak isteyen çok var aslında ama birisi hiç memnun değildi iz konusunda kızlar En azından izinizin fotosunu koyun. Fikir olsun :)

Bole sorunsuz surecleri okumaya bayiliyorum. Hic agrim olmadi, 3. Gun gezdim, 5. Gun horon teptim, doktorum superdi beni kontrol sirasinda hic bekletmedi falan :KK53:
kiskaniyorum yaa yazmayin bole seyler:KK70:
Sorunsuz surecleriniz devam etsin insallah
..

Bole sorunsuz surecleri okumaya bayiliyorum. Hic agrim olmadi, 3. Gun gezdim, 5. Gun horon teptim, doktorum superdi beni kontrol sirasinda hic bekletmedi falan :KK53:
kiskaniyorum yaa yazmayin bole seyler:KK70:
Sorunsuz surecleriniz devam etsin
Geçmiş olsun.. koltukaltı ndan ameliyat olmak isteyen çok var aslında ama birisi hiç memnun değildi iz konusunda kızlar En azından izinizin fotosunu koyun. Fikir olsun :)

aslinda bende meme alti istiyorum ve amaliyatima girmeden önce doktorum inka eti bence meme altinda iz olmazi hic hos durmuyor

Benim meme ucu.. herkesin bi kabul edebilir durumu var ben burnumun üstündeki kalem ucu kadar olan bene bile tahammül edemiyorum. Kişisel bir şey bu.

merhaba tugbacim acaba ozelden resim atabilir misin buyukluk acisindan
Benim de doktorum volkan bey ve birkaç hafta icinde olmayi planliyorum ameliyatii :)

Tugba 06 Tugba 06 canım bende volkan hocayla görüştüm haftaya randevu aldım gidip bi görüşcem... öncedende yazmıştım tekrar yazıyorum ... LÜTFEN VOLKAN TAYFUR'a meme büyütme ameliyatı olan ardaşlarım albüm yapar mısınız... Hepinize çok teşekkür ederim sorularıma vererk çok yardımcı oluyorsunuz ama göz görünce daha çabuk ikna oluyor insan , bu konuda duyarsız kalmayıp yardımcı olursanız çok memnun olurum...

Back