- 10 Ocak 2023
- 19
- 9
- 38
- Konu Sahibi kapkaranlik
Merhaba. Forumu yıllardır takip eden biri olarak meme protezi yaptırmadan önce de bütün konu başlıklarını tek tek okudum. Karar aşamasında bana çok faydası oldu. Sürecin nasıl işleyeceğini az çok kafamda canlandırmamı sağladı. 10 gün önce de ameliyatım gerçekleşti. 1.71 boyunda 60 kiloyum. 375 cc hp yuvarlak mentor kullanıldı.kasaltına konuldu. Gögüs altı ölçüm 83 gögüs ucu ölçüm ise 88 di ameliyat öncesi.ameliyat sonrası şuanki gögüs ucu ölçüm 93. Yani beklenen ortalama 10 cm büyüme gerçekleşmiş. Fakat görsel olarak hiç beğenmedim gögüslerimi. Meme dokum alt kısımlarda kısmen vardı üstleri ise bomboştu. Şimdi de üst doku birazcık olmuş ama alt kısım bomba gibi kocaman gögüslerime üstten bakınca küçücük görünüyor fakat aynada karşıdan baktığımda kocaman duruyorlar. Bi büyük olduğunu düşünüyorum bi küçücük olduğunu. Ayrıca tabanı çok geniş olmuşken uca doğru sivriliyor. üçgen gibi duruyor yani. Ergenliğe yeni girildiğinde sadece uclar çıkar ya hani. Üstten baktıgımda oluşan görüntü bu. Karşıdan ise iki portakal konulmuş gibi duruyor. Zamanla değişecek mi bu goruntü? Normal mi yoksa göğüsün kendi yapısı bu oldugundan yumuşasa da kalacagı şekil bu mudur?protezler herkeste oldugu gibi çok yukarıda da değil bende. Çok aşağı inecek bir yeri yok gibi. Bir de kasaltı olduğundan sanırım kaslarım kasıldıkça protezlerde sertleşiyor özellikle üşüdüğümde taşa dönüşüyorlar sanki. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Son düzenleme: