Merhaba eyzcgl henüz çok yeni ameliyat olmuşsun ödemlerin yer yer çok fazladır biraz sabredip beklemen gerekecek korseni kullanmaya devam et bandajı da doktorun söylerse takmalısın bir süre sonra masaj yapmaya başlayacaksın en kolayı düşün altında veya bebe yağı ile duştan sonra da yapabilirsin bak en az 6 ay sonra şekli hakkında gerçekçi bir bilgin olur bir yıla kadar da son halini alır kendini ferah tut düzelecek eşitlenecek iyileşmeye odaklan lütfen ağır iş yapma ağrın olmamasına kanarak şeklin için erken ve olumsuz etli yaratabilir çok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsın çok seveceğin bir görüntüye ulaşırsın
Benim bugün 1 ay oldu doktorum medikal sutyenden sporcu sutyenine geçebileceğimi söyledi 3 ay kadar her ikisini de kullanicam. Ama sol gogsumde hala düzelme olmadı 3 aya kadar oturacakmis bakalım.Benimde amaliyatımın 12. Günü :) kas altı polytech yuvarlak 450 cc takıldı. Görüntü çok doğal bombeli büyğk . Ama asla abartı büyüklükte değil. Benimde sol göğüs sağa göre bir tık büyük ve koltuk altına taşma yapıyor gibi. Doktor zamanla düzelecek dedi, şuan ödemler var ve kas altı olduğu için yerleşecek şekle girecek. Ağrım sızım olmadı sadece baskı var sanki tır var göğsümde. Göğüs bantı bir ay takacağım. Şuan amaliyatta sporcu südyeni giydirmişler acaba bir ay sonra başka bir şeye mi geçmem gerekiyor
Merhaba şuan ne durumdasın ben de nagor marka yaptıracağımArkadaşlar merhaba, ben 15 kasımda meme buyutme ameliyati oldum. Nagor marka 390cc protez takıldı. Bugün 12. Günüm medikal korse kullaniyorum fakat sol göğsüm çok şekilsiz ve kolumun altına doğru tasma yapti sağ göğsümden de baya yukarda duruyor. Ben dün ev isleri yapmaya başladım ağrılarım azaldı diye ondan sonra daha çok belirginlesti bu durum. Doktorum göğüs bandaji kullan demedi acaba ben kullansam sorun olur mu? Benim gibi boyle sorun yaşayan var mı birde nagor marka silikon nasıldır? Ben mentor takacagini düşünmüştüm öyle olmamış.
Merhaba forumda hep nagor marka kötüleniyor ama 9şubatta ben de nagor marka yaptıracağım korku içindeyim yaptırmamalı mıyımArkadaşlar merhaba, ben 15 kasımda meme buyutme ameliyati oldum. Nagor marka 390cc protez takıldı. Bugün 12. Günüm medikal korse kullaniyorum fakat sol göğsüm çok şekilsiz ve kolumun altına doğru tasma yapti sağ göğsümden de baya yukarda duruyor. Ben dün ev isleri yapmaya başladım ağrılarım azaldı diye ondan sonra daha çok belirginlesti bu durum. Doktorum göğüs bandaji kullan demedi acaba ben kullansam sorun olur mu? Benim gibi boyle sorun yaşayan var mı birde nagor marka silikon nasıldır? Ben mentor takacagini düşünmüştüm öyle olmamış.
Canım için rahat olsun. Forumda markaları kötüleyenlerin aslında o marka hakkında hiç bir fikirleri yok. Kullanmadıkları bir marka hakkında nasıl bir bilgileri olabilir ki.Merhaba forumda hep nagor marka kötüleniyor ama 9şubatta ben de nagor marka yaptıracağım korku içindeyim yaptırmamalı mıyım