Meme protezi sonrası yardım

Hemen olmaz olsa zaman alır silikonlu iken sarkma normal sarkma kadar kötü olmuyor az boynunu bukmus gibi düşün ister istemez protez onu yukarıda kalmasini sağlıyor moralini bozma tadını çıkart 😍
İçimi rahatlatan ilk ve tek kişisin 😂 teşekkür ederim belki de dediğiniz gibi olur gerek bile duymam dikleştrmeye inşallah inşallah
Teşekkür ederim bende olucam revizyon Kasım da dikleştirme olarak korkuyorum izlerden aslında his gelir zamanla ama iz konusu çok rahatsız edici doktordan doktora da değişiyor bazıları kasap gibi benim doktorum gibi korkmam çok normal okadar para verdim revizyon yapsın eşşek gibi diyorum bazen de bekle başka doktora ol diyorum psikolojik olarak çöktüm giydiğim herseyi şuan giyememek zoruma gidiyor
revizyonda ek ücret ödemeyecek misiniz

O zaman ben doktoruma tekrar teşekkür etmem lazım iyiki beni doğru yonlendirmis diklesme yapmiycaksan protez de yapma dedi bir anlamı olmaz dedi belki bende revizyon yaptırmak zorunda kalacaktım şuan benim gogsumde silikon olduğunu kimse anlamaz bana damla model biri 350 birine 375 takmıştı Kas altı izlerim şuan ben bildiğim için anlıyorum yoksa belli olmuyor eriyen dikiş yapıldı onun etkisi olabilir ama hicbirsey memesizlikten kötü olamaz diyip onlara gözüm gibi bakıyorum sende öyle düşün moralini bozma 😇
Bana kas üstü motiva gerçek memeye en yakın ayağa kalkınca damla yatınca yuvarlak duran ergonomik model takıldı. Markasından doktordan eminim. Yarın kontrolüm var soracağım özellikle bunu. Çok kafama takıldığı için tadını bile çıkaramadım gerçekten

İçimi rahatlatan ilk ve tek kişisin 😂 teşekkür ederim belki de dediğiniz gibi olur gerek bile duymam dikleştrmeye inşallah inşallah

revizyonda ek ücret ödemeyecek misiniz
Rica ederim için rahat olsun asla eskisi kadar sarkık ve küçük olmaz oturması için zaman tanı ilk aylarda bir anya biri Konya oluyor asimetrik duruyor bu seni korkutmasın 6 ay sonra oturuyor 1 sene sonra bomba gibi oluyor güle güle kullan 😅

Rica ederim için rahat olsun asla eskisi kadar sarkık ve küçük olmaz oturması için zaman tanı ilk aylarda bir anya biri Konya oluyor asimetrik duruyor bu seni korkutmasın 6 ay sonra oturuyor 1 sene sonra bomba gibi oluyor güle güle kullan 😅
Teşekkür ederim peki ödem ne kadar sürede tam olarak terk ediyor mesela şu an çok büyük duruyor bir de ödem gidince eskisiyle arasında çok büyük bir fark oluyor mu

Bana kas üstü motiva gerçek memeye en yakın ayağa kalkınca damla yatınca yuvarlak duran ergonomik model takıldı. Markasından doktordan eminim. Yarın kontrolüm var soracağım özellikle bunu. Çok kafama takıldığı için tadını bile çıkaramadım gerçekten
Kas altı Kas üstü olayına senin meme dokuna göre doktor karar veriyor bende meme dokusu vardı o yuzdn kas alti takti hiç meme dokusu olmayanlara Kas üstü takılıyor Benimde yatınca yuvarlak kalkınca damla oluyor en doğal duran bu model zaten doktorun seni ikna eder içini rahatlatır rahat ol 😇

Teşekkür ederim peki ödem ne kadar sürede tam olarak terk ediyor mesela şu an çok büyük duruyor bir de ödem gidince eskisiyle arasında çok büyük bir fark oluyor mu
Ödem gitmesi senin bunyene bağlı olarak değişebilir bandaj çıkınca boynuma kadar meme vardı sanki sismisti ilk başlarda olduğundan büyük oluyor ödem gidince normal boyuta dönmesi 2 3 ay gibi ortalama normal.boyuta gelir ilk halinden daha küçük olacak için rahatlasın diye şunu da söyleyeyim kilo verince meme sarkar ya normalde protez olunca kilo verdikçe sarkma olmuyor daha da güzel küçülüyor yakın zamanda kilo verip deneyimledim 😄

Merhabalar , 2 gün önce motiva marka 550 cc protez ameliyatı oldum. Emzirmekten göğüslerim küçülmüş ve sarkmıştı doktor dikleştirmeye gerek olmadığını sadece protezin yeterli olup toparlayacağını söyledi ama burada birkaç yazı okudum. Sonradan dikleştirme yapmayanlar sarkma yaşamış tekrar 2. Ameliyatlarını olacaklarmış. Yaşayanlar yaşamayanlar var mı ? Çok

Merhabalar , 2 gün önce motiva marka 550 cc protez ameliyatı oldum. Emzirmekten göğüslerim küçülmüş ve sarkmıştı doktor dikleştirmeye gerek olmadığını sadece protezin yeterli olup toparlayacağını söyledi ama burada birkaç yazı okudum. Sonradan dikleştirme yapmayanlar sarkma yaşamış tekrar 2. Ameliyatlarını olacaklarmış. Yaşayanlar yaşamayanlar var mı ? Çok korktummm😢😢
bende protez olmak istiyorum ama sarkmış memede deri fazlaysa protez toparlamıyor diye araştırdım siz böyle deyince daha da korktum hangi doktora yaptırdınız ben çok doktor aradım ama içime sinen olmadı Dilan polatın çalıştığı estetik cerrahıyla konuşmak istiyorum bide ama adı ne bi türlü öğrenemedim

X