Meme protezi sonrası ödem

Sevhas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
51
33
42
Merhaba arkadaşlar aslında araştırdım ama tam istediğim cevapları bulamadım o yüzden yine deneyimlerinize ihtiyacım var.ameliyat olalı 9.günüm ödemlerim çok fazla olduğu için drum memelerin üst kısmından bandajla sarmam gerektiğini söyledi buda beni ameliyatıımın ilk günü gibi ağrı yaşamama sebep oldu.sizler bu ödemlerden nekadar sürede kurtuldunuz.birde ödem gidince memenin duruşu değişirmi çok mesela kol altlarıma doğru. Hissediyorum çok o doluluk gidermi.birde birbirlerine daha yaklaşırlarmı .ödem gidince dahamı küçük gözükür. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Ödemlerin tamamen gitmesi aylar sürebiliyor ama 1 ayda epey gitmiş oluyor. Şekli çok değişecek, ödemler gittikçe memenin şekli ortaya çıkıyor ve daha büyük görünüyor.

Ödemlerin tamamen gitmesi aylar sürebiliyor ama 1 ayda epey gitmiş oluyor. Şekli çok değişecek, ödemler gittikçe memenin şekli ortaya çıkıyor ve daha büyük görünüyor.
Aaa büyüyor demede çok şaşırdım yaa mantığıma göre bende küçülür diyordum ödem orda bi fazlalık şişlik onlar gidince küçülür sanırordum.cevabın için çok teşekürler

Aaa büyüyor demede çok şaşırdım yaa mantığıma göre bende küçülür diyordum ödem orda bi fazlalık şişlik onlar gidince küçülür sanırordum.cevabın için çok teşekürler
Benim iki meme arasında çok ödem vardı mesela, o ödem inince memelerin şekli ortaya çıktı. Büyüyor diyemem, boyut aynı ama şekli ortaya çıkınca büyümüş gibi görünüyor.

Benim iki meme arasında çok ödem vardı mesela, o ödem inince memelerin şekli ortaya çıktı. Büyüyor diyemem, boyut aynı ama şekli ortaya çıkınca büyümüş gibi görünüyor.
Yaa kişiye göre değişebiliyor demekki benim üst ve yanlarda çok ödem var ve bugün dikiş yerimden kan gelmiş biraz umarım önemli bi durum oluşmaz druma dedim batikon sür dedi.şu sırt ağrım geçse mis gibi olucam

benim 10.günüm füze gibi şişler ve yanlara doğru şişler iki tane top taşıyor gibiyim elimle yanlara dokunduğumda dolgun şişlik var acıyor
normal galiba aynıyız nerdeyse

bir de önerim buz koy canım ben hala buz koyuyorum dondurulmuş bezelye buzdolabı posetı ıle memelerın ustune koyunca heryerını kapsıyor buz agrıyı alıp ferahlık veriyor

Sizin önceden de dokunuz vardı göğüsleriniz ayrıksa normalde çok birleşmez . Ödem konusunda Tikkabilla Tikkabilla ya katılıyorum daha önce de söylemiştim büyümüş gibi gözüküyor diye . Bant kullanımı göğüsler aşağı insin yerine otursun diye yapılıyor , 1 aya kadar büyük ölçüde rahatlamış olursunuz.

Sizin önceden de dokunuz vardı göğüsleriniz ayrıksa normalde çok birleşmez . Ödem konusunda Tikkabilla Tikkabilla ya katılıyorum daha önce de söylemiştim büyümüş gibi gözüküyor diye . Bant kullanımı göğüsler aşağı insin yerine otursun diye yapılıyor , 1 aya kadar büyük ölçüde rahatlamış olursunuz.
Evet kendi göğüslerim ayrıktı .sanırım ben aceleciyim hemen sonuca ulaşmak istiyorum.ödem gidince büyük gözüküyor demiştin demi aynı görüşte birini daha görünce artık ikna oldum :KK66: "tiramisu35 bütün sorularıma cvp veriyorsun çok tşkr ederim cnm

X