Meme protezi sonrası nefes sorunu

Eyriyahaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
7
5
34
Merhabalar 3 gün önce kas altı 300 cc meme silikonu konuldu aşırı ağrım oldu fakat bugün hiç hareket etmeyince ağrım azaldı ara ara batmalar oluyor ama hareket ettiğim an göğüs kafesi ve sırt ağrım çok fazla dayanılmaz derece asıl beni zorlayan nefes problemi bunu yaşayanınız oldumu lütfen yardım edin bana derin bir nefes alamıyorum burnumdan kısa kısa nefes alıyorum ve sık sık nefes nefese kalıyorum konuşurken

İlk hafta konuşurken nefes nefese kalmak normal. Hatta ben gülemiyordum😅 gülünce bile göğüs kafesim batıyor gibi oluyordu. Biraz sabır, hepsi geçiyor. 2-3 hafta sonra çok rahatlayacaksınız.

Merhabalar 3 gün önce kas altı 300 cc meme silikonu konuldu aşırı ağrım oldu fakat bugün hiç hareket etmeyince ağrım azaldı ara ara batmalar oluyor ama hareket ettiğim an göğüs kafesi ve sırt ağrım çok fazla dayanılmaz derece asıl beni zorlayan nefes problemi bunu yaşayanınız oldumu lütfen yardım edin bana derin bir nefes alamıyorum burnumdan kısa kısa nefes alıyorum ve sık sık nefes nefese kalıyorum konuşurken
Daha tazesin. Böyle durumlar bende de oldu 1 hafta sonra geçti . Elbette minik komplikasyonlar olacaktır. Panik ya da endişe etmene gerek yok 🌿 geçmiş olsun :)

İlk hafta konuşurken nefes nefese kalmak normal. Hatta ben gülemiyordum😅 gülünce bile göğüs kafesim batıyor gibi oluyordu. Biraz sabır, hepsi geçiyor. 2-3 hafta sonra çok rahatlayacaksınız.
Ahahhahahahahah yaaaa vallahi özlendi o süreç 😂 oldu bitti bile :))

😁😁 ameliyat olmadan önce burda size sorular sorardım 😍şimdi kendim oldum, iyileştim bile. Vallahi zaman geçip gidiyor, geçmiş unutulup anın tadı çıkartılıyor🤩🤩🤩
Vallahi kuzum nasıl geçti zaman böyle 🥰 şimdi geriye kaldı bu tatlı süreç sonrası, memişlerimizin keyfini çıkartmak 🌸🌸💝 iyileştik bile oh. Maşallah bize

X