Meme protezi sonrası ayrık meme

ezgimelodi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
40
2
22
2 ay oldu ameliyat olalı memelerim çok ayrık görselde eklicem.Masaj falan da yapıyorum ama çok yumuşamada olmadı ne yapabilirim aynı durumu yaşayanlar var mı

2 ay oldu ameliyat olalı memelerim çok ayrık görselde eklicem.Masaj falan da yapıyorum ama çok yumuşamada olmadı ne yapabilirim aynı durumu yaşayanlar var mı
Yumusama konusu markaya gore degisiyor. Bazi protezler sert oldugu icin bir yil da gecse istenilen kivama gelmiyor. Arkadasimin gogusleri hc meme kivamina gelmemisti mesela sonra marka degistirerek revizyon oldu.Gogus arasi da gogus yapisiyla ilgili. Oncesinde de ayriksa operasyon sonrasinda olmasi normal. Benim goguslerim cok ayrik degildi ama birlesik de degildi. Protez sonrasi daha yakinlastilar. Sporcu sutyeni vs giydigim zaman yandan sikistigi icin ortasi birlesik duruyor ama normalde 1 parmak var arada. Eger proteziniz yumusak bir protezse zamanla yumusadiginda sizinki de sutyenle birlesir. Benim 2 ayda yumusamisti ciddi oranda fakat tam anlamiyla 4 ayda meme kivamina geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…