- 4 Ekim 2016
- 69
- 17
Merhaba yeni çene büyütme ve meme büyütme ameliyatı oldum. Bu konuda sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1)çene büyütme ameliyatında ne kadar sürede normal şeklini alıyor çene?Merhaba yeni çene büyütme ve meme büyütme ameliyatı oldum. Bu konuda sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
1)çene büyütme ameliyatında ne kadar sürede normal şeklini alıyor çene?
2)bir de göğüs büyütme ameliyatında illa yabancı dolgu mu olması lazım?
3)çene büyütme çok mu ağrılı, ödemler ne kadar sürede iniyor?
4)çene büyütme ameliyatından sonra önden ve profilden kayda değer değişimler oluyor mu?
5)dişlere bir müdahalede bulunuluyor mu?
6)ne kadar süre sıvı besleniliyor?
7)yatış şekli sırt üstü mü?
8) ne kadar ödedin ikisine ayrı ayrı?
9) göğüs büyütmede ağrın oldu mu?
10) benim göğüsler 85 b cup ama memnun değilim, c cup olmasını istiyorum orantısız bir madde enjeksiyonu yapmazlar dimi? yani c isterken d falan olmaz değil mi?
Merhaba öncelikle ne denir hayırlı olsun sanırım yeni çeneniz ve göğüsünüzü güle güle kullanın . Anlıyorum reklam yapmak istemiyorsunuz ama bende çenemi yaptırmak istiyorum bunun için doktor araştırıyorum yalnız 6 aylık bi kızım var o yüzden kapı kapı doktor gezip araştırmaya vaktim inan hiç yok . Doktorumdan çok memnunum demişsiniz özelden bana isminş atabilirsen çok mutlu olucam. Şimdiden teşekkürlerTatlım öncelikle tam şeklini ne zaman alıyor şuan için birşey söyleyemem çünkü benim ameliyat olalım henüz bir hafta oldu. Ama hastanede ilk uyandığımda çenem hiç acımadı hissetmedim. İnanılmaz rahattım. Benim çeneme protez takıldı. Önden ve yandan kayda değer bir değişim oldu. Çenem olunca otomatikman burnumda daha küçük görünmeye başladı. Şaşkın ve mutluyum :) Ameliyat olduğumdan beri sırtüstü yatıyorum. Çok az ödemim oldu. Ben de bir ayın sonunda anlıyacağım şişlik ödem varmıymış yokmuymuş. Çünkü şuan inanılmaz mutluyum. Bana göre ne şişliğim oldu ne ödemim. Ama herkes bir ay sonra şeklini alır dediği için öyle yazıyorum :) Dişlerime herhangi bir müdahale olmadı çünkü o tarz bir müdahaleye ihtiyacım yoktu. İlk gün hastanede katı olmayan şeyler yedim. Patates püresi çorba vs gibi. Ertesi gün hastaneden çıkınca normal beslendim anlatıldığı gibi ağrım sızım olmadığı için normal beslendim sadece elmayı ısırarak yemek yerine kare kare kesip çatalla yedim. Büyütülcek hiçbişey yokmuş. Keske geçen yıllarda olsaydım diyorum. Bu arada çene altımdan takıldı protez. Ağız içimde herhangi bir dikiş vs yok.
Gögüs sorularına geçiyorum şimdi. Gögüslerimde ilk hastanede uyandığımda çok ağrımm oldu. Kollarımı kıpırdatamadım. Yine aynı şekilde gögsümede protez taktırdım. Kas altına yuvarlak protez takıldı damla protez görünümü kazanıp üst kısımda ve meme tabanında yeterli büyüklük sağlandı. İkinci günümde herşey normale döndü çok iyi hissetmeye başladım. Benim gögüslerimde orantısızlık olduğu için Dr sol gögsüme daha büyük protez taktı. Şuan bile inanılmaz mutluyum gögüslerim var artık :) bir ay sonra tam şeklini alıcakmış. İnşallah çok ödem yoktur şişlik vs küçülme olmaz.. ameliyattan çıktığımda sporcu sütyeni takmışlardı hala üzerimde o var. Bir ay dahada kalması gerekiyormuş. Ameliyattan 4gün sonra banyo yapıp kontrole gittim. Dr herşeyin normal ve çok iyi olduğunu söyledi. Bende öyle hissediyorum. Seninde endişelerini anlıyorum ama iyi bir doktora ameliyat olursan bu endişelerden kurtulursun. Ücret konusunda bişey yazmak istemiyorum. Dr ismide vermek istemiyorum. O kadar para kazanıyorlar zaten birde burda reklamlarını ben yapmak istemiyorum. Sen araştırırsan en doğrusunu bulursun diye düşünüyorum çünkü ben araştırarak buldum. Kimsenin isim vermesine kanıp direk görüşmeye gitmedim.
Merhaba öncelikle ne denir hayırlı olsun sanırım yeni çeneniz ve göğüsünüzü güle güle kullanın . Anlıyorum reklam yapmak istemiyorsunuz ama bende çenemi yaptırmak istiyorum bunun için doktor araştırıyorum yalnız 6 aylık bi kızım var o yüzden kapı kapı doktor gezip araştırmaya vaktim inan hiç yok . Doktorumdan çok memnunum demişsiniz özelden bana isminş atabilirsen çok mutlu olucam. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşücem. Yüzünüzdeki değişimi çook merak ediyorum çünkü bence çene doğru yapıldımı yüzü gerçekten çok daha güzelleştirebiliyo. Mümkünse eğer özelden bana fotonuzu atabilir misiniz ?Ali Mezdeği ile görüşmenizi tavsiye ederim. Çene protezi inanın çok zor bir ameliyat değil.. Ameliyat tecrübesi fazla olan doktorlarla görüşürseniz sizin için iyi olur.
Memnun musunuz çenenizden?Merhaba cuma günü çene implantı taktıracağım çok fazla olumsuz yorum okudum sizin yorumlarınız beni rahatlattı rica etsem banada özelden foto atabilir misiniz