• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezden sonra ödemler

krizantem30

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
90
38
113
İstanbul
Arkadaşlar, protezden sonra yandan duruşumu hiç beğenmiyorum, memelerimim üst kısmı abartı bombeli.bu ödem mi, normal halimi bilmiyorum Dr a gidince sorcam.kas altı ödem daha çok oluyo diye duydum.sizde ameliyattan sonra öyle bi görüntüyle karşılaştınız mı? Ve geçiyor mu?

Dün açtım eski fotolarıma baktım, aynen dediğin gibi üst kısım bombeliymiş, ne kadar da değişmiş o zamandan bu zamana, şimdiki memelerle alakası yok, şimdi çok doğallar..

Dün açtım eski fotolarıma baktım, aynen dediğin gibi üst kısım bombeliymiş, ne kadar da değişmiş o zamandan bu zamana, şimdiki memelerle alakası yok, şimdi çok doğallar..
Çok sevindim buna tikkabilla bunu duymak beni rahatlattı.o bombeli görüntü beni hem estetik olarak rahatsız etti, hemde bebeği bile tam kucağıma yaslayamıyorum.

Çok sevindim buna tikkabilla bunu duymak beni rahatlattı.o bombeli görüntü beni hem estetik olarak rahatsız etti, hemde bebeği bile tam kucağıma yaslayamıyorum. Koltukalrlatımda dolu dolu.inşallah iner aşağı doğru. Böyle çok rahatsız edici. Duş aldıkça ağrılarım hafifliyor daha iyiyim. Cevabın için teşekkürler

inecek daha onlar sorun yok daha çok yeni.
Doktor bana arnica diye bir krem verdi onu sürüyorum ödemi alıyor çok güzel bir krem.

[teşekkürler aleng.doktor kontrolüne gittiğimde sorarım o kremden isterim. Birde iz için krem istiycem doktordan

Arkadaslar benim de koltuk altina dogru sislikler ve aci var odem dimi onlar gecmesi icin bisey yapmali miyim

Göğüsteki ödem için bayağı bir zaman geçmesi gerekiyor sanıyorum ama vücuttaki ödemi ne yapacağız, o ne kadar sürede geçer acaba? Normalde çok zayıf olmama rağmen, göbeğim, bacaklarım, ellerim,vücudumun her yeri şişkin görünümde :(

Back