- 13 Ekim 2020
- 74
- 27
-
- Konu Sahibi edakarahannnn
oh ne güzel aman nazar değmesin keşke benimde öyle olsaydı ..neyse bekleyecez artık yapcak bişey yok .yeterki başka sıkıntılar çıkmasınMentor high profil kas altı... 2 hafta sertti göğüslerim.. Sonra yumuşamaya başladı yavaş yavaş. Şimdi epey yumuşaklar. Çoğu aylar geçmesine rağmen hala sertlikten bahsetmiş acaba benim durumum mu normal değil çözemedim
Aynen doğru söylüyorsunuz sıkıntınız sadece bu olsun. ağrı süreci gibi sertlik durumu da demekki herkeste farklı seyrediyor. Er yada geç yumuşayacaklardıroh ne güzel aman nazar değmesin keşke benimde öyle olsaydı ..neyse bekleyecez artık yapcak bişey yok .yeterki başka sıkıntılar çıkmasın
Aneliyat oldunuzmuMerhaba damla mı yuvarlak mı bende ameliyat olucam doktorum kas altı damla 350 cc önerdi ama damla mı yuvarlak mı arasında kaldım meme dokum çok az sizin nasıldı iyileşme süreciniz nasıl geçti ?
Evet 3. GünümAneliyat oldunuzmu
Taktiklari sutyen cok canımı acitiyo
damla mı seninkiNasilsiniz peki benim cok agrim var 2.gunum
Taktiklari sutyen cok canımı acitiyo
Merhabalar, 2009’da aynı ameliyatı oldum. Yumuşaması neredeyse 1 yıl sürdü. Merak etmeyin, bünyeye göre değişiyor sonuçta protez :) Güzel günlerde kullanın.merhaba arkadaşlar 11.09.2020 tarihinde meme büyütme ameliyatı oldum. kas altı 350cc takıldı.bir ay kadar bir zaman geçmesine rağmen hala çok sert durumdalar.bu ameliyatı olan arkadaşlar yumuşama süreci ne zaman başlar acaba.sertliklerinden dolayı özellikle gece yatarken rahatsız oluyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yarından sonra hafifler seninde sabırBenim yuvarlak 390 cc
Beni rahatlattınız teşekkür ederim sanırım benimkide uzun sürecek gibiMerhabalar, 2009’da aynı ameliyatı oldum. Yumuşaması neredeyse 1 yıl sürdü. Merak etmeyin, bünyeye göre değişiyor sonuçta protez :) Güzel günlerde kullanın.