- 11 Mayıs 2021
- 26
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi mayisbunaltisi
-
Benimkisi gerçekten küçük 205 cc her ikisine de. Ancak karından alınan yağlarla eşitlemek için ve üst kısmı dolgunlaştırmak için enjekteler yapıldı. Yuvarlak Motiva. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun inşallah bundan sonra hep olumlu ilerler. kaç cc koyuldu ve hangi model acaba
Teşekkür ederim. Kas altı, meme altı kesisi ile oldum.Geçmiş olsun kas üstümü kas altımı oldu ameliyatınız?
Buna rağmen güzel atlatmışsınız en zor 5 günü sanırım çok ağrıyo diyolar öyle olmadımı sizde dayanamayacağınız kadar yani?Teşekkür ederim. Kas altı, meme altı kesisi ile oldum.
Merhabalar özelden nasıl mesaj atıyoruz? Özelden görüşelim mi sizinle.Hangi doktora oldunuz acaba? Siz benim için çok iyi bir örneksiniz, ben de zayıfım ve omuzlarım dar. Bir de fiyat bilgisi paylaşır mısınız?
hayır hayır hiç dayanılmayacak ağrı olmadı. Göğüs kısmından ziyade zaten sırt üstü yatmaktan sırt ağrısı bence daha zordu. Ve 3 4 gün bir yerlere uzanamama, eğilememe vs onlar zordu. Ben dün mesela 8 kg yeğenimi 1 kez kaldırdım, acı hissetmedim ancak annem kızdı dikişlere zarar verir diye.Buna rağmen güzel atlatmışsınız en zor 5 günü sanırım çok ağrıyo diyolar öyle olmadımı sizde dayanamayacağınız kadar yani?
Geçmiş olsun şimdiden, siz kaç cc hangi marka taktırıyorsunuz?Anladım tekrar çok geçmiş olsun darısı bana benimde haftaya ameliyatım
Benim boyum uzun birazda yapılıyım o yüzden biraz büyük istiyorum 400 üstü ama tabiki vücudum o kadar kabul edecek mi oda önemli kas altı mentor yada polytech kullanıyor doktorum bütüm markalar varmıs ama siz ne önerirsiniz marka olarakGeçmiş olsun şimdiden, siz kaç cc hangi marka taktırıyorsunuz?
Meme çapınıza ve omuz genişliğinize göre 400 cc uygunsa doktorunuz takar ancak zorlayacağını düşünürse daha aşağılara yönlenebilir. Özellikle öne eğildiğiniz zaman önde büyük bir yük taşıyormuş gibi germe yapmaması önemli diye düşünüyorum. Benimki bile küçük olmasına rağmen öne eğildiğimde sanki göğüs kafesimle meme arasında boşluk oluşuyor hissi oluyor. İlerleyen zamanlarda geçebilir tabi.Benim boyum uzun birazda yapılıyım o yüzden biraz büyük istiyorum 400 üstü ama tabiki vücudum o kadar kabul edecek mi oda önemli kas altı mentor yada polytech kullanıyor doktorum bütüm markalar varmıs ama siz ne önerirsiniz marka olarak
Özelden mesaj atarsanız orada ayrıntıları konuşalım. Ben yeniyim nasıl atılacağını henüz bilmiyorum da.Nerede ve ne kadara oldunuz acaba? Benim özelliklerime de uyuyor sizinkiler
350 cc önerdi ama 400 e daha tam konusamadık haftaya plan yapıcaz cok korkuyorum ben ama cesaretim hiç yokMeme çapınıza ve omuz genişliğinize göre 400 cc uygunsa doktorunuz takar ancak zorlayacağını düşünürse daha aşağılara yönlenebilir. Özellikle öne eğildiğiniz zaman önde büyük bir yük taşıyormuş gibi germe yapmaması önemli diye düşünüyorum. Benimki bile küçük olmasına rağmen öne eğildiğimde sanki göğüs kafesimle meme arasında boşluk oluşuyor hissi oluyor. İlerleyen zamanlarda geçebilir tabi.
Mentor en bilindik marka benim doktorum da mentor ya da motiva kullanıyordu. Bende motiva kullanmış, forumda yazanları okuduğuma göre motiva daha meme kıvamına yakınmış. Tabi bunu her ikisini de denemiş birisi daha iyi yorumlayabilir.
Valla inanın ben de yıllardır düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum en çok da doğallığı bozma düşüncesiyle yüzleşemiyordum. Ancak açıkçası bende mevcut olmayan bir şey vardı ve onun yerine konulmasını istememden doğal bir şey yok diye düşündüm. Ameliyat ağrı sızı vs. de gözümde çok büyümedi açıkçası, ağrı eşiğim biraz yüksektir ve bir şeyi göze alınca insan bir şekilde yapıyor.350 cc önerdi ama 400 e daha tam konusamadık haftaya plan yapıcaz cok korkuyorum ben ama cesaretim hiç yok
Bende işte doğallığı bozma vücudun dengesiyle oynama yönünden korkuyorum daha evli falanda degilim ilerisi icin emzirme olduktan sonra falan nasıl olur onu düsünüyorum yada vücudum kabul edecek mi tamamen işte biraz risk bunlarda hayırlısı olsun ama biraz ben ameliyat ortamındanda korkuyorum amaValla inanın ben de yıllardır düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum en çok da doğallığı bozma düşüncesiyle yüzleşemiyordum. Ancak açıkçası bende mevcut olmayan bir şey vardı ve onun yerine konulmasını istememden doğal bir şey yok diye düşündüm. Ameliyat ağrı sızı vs. de gözümde çok büyümedi açıkçası, ağrı eşiğim biraz yüksektir ve bir şeyi göze alınca insan bir şekilde yapıyor.
Evet o vücudun dengesi ile oynama kısmı maalesef bir gerçek. yani açıkçası ben biraz daha ele gelen bir meme dokum olsaydı eğer düşünmezdim ama a kap bile doldurmuyordum. Sütyene dokununca içinin boş olduğu çok rahat belli oluyordu. O yüzden psikolojimi de etkiliyordu. Ben de bekarım ve umarım evlenince süt verme noktasında sorun yaşamayız. Kendimle biraz barışık olsaydım keşke :))Bende işte doğallığı bozma vücudun dengesiyle oynama yönünden korkuyorum daha evli falanda degilim ilerisi icin emzirme olduktan sonra falan nasıl olur onu düsünüyorum yada vücudum kabul edecek mi tamamen işte biraz risk bunlarda hayırlısı olsun ama biraz ben ameliyat ortamındanda korkuyorum ama
Kaç yaşındasınız acaba? Ben 25 e girdim evleneceğim ama bi kaç ay sonra sanırım Ameliyattan sonra 1 sene cocuk yapamıyormuşuz öyle söylemişti bi doktor banaEvet o vücudun dengesi ile oynama kısmı maalesef bir gerçek. yani açıkçası ben biraz daha ele gelen bir meme dokum olsaydı eğer düşünmezdim ama a kap bile doldurmuyordum. Sütyene dokununca içinin boş olduğu çok rahat belli oluyordu. O yüzden psikolojimi de etkiliyordu. Ben de bekarım ve umarım evlenince süt verme noktasında sorun yaşamayız. Kendimle biraz barışık olsaydım keşke :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?