Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme Operasyonu sonrası süreç..?
- Konu Sahibi hulahop
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ben masaj yaparken çok az bebe yağı kullanıyorum ama dikişlere gelmemesine özen gösteriyorum. Siz dikişler için ekstra bişiler (Krem-Merhem vs) kullanıyor musunuz?
Canım dikkat et,bebe yagı ciltte uzun süre geçmeyen sivilcelenmeler yapıyor.Daha yagsız olan kremlerle masaj yaparsan daha iyi olur.En güzeli banyoda sıcak duşun altında sabunlu sabunlu masaj yapmak.Sıcak su zaten gevşetiyor,sabunlu masaj yapıncada daha yumuşuyor.Dikiş yerleri içinde bephanthene kullanabilirsin...
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
iyi bari. teşekkür ederim. iki adet bluz aldım L beden. normalde M giyiyorum, tabi doldurulmuş halimle.. normal alışverişe devam yani...
Aynen öyle sadece sütyen ölçün degişecek,ben 400cc ile daha önceden giyindigim M beden kıyafetlerim oluyor,sadece sütyenler olmadı..Normal alışverişe devam..
Canım dikkat et,bebe yagı ciltte uzun süre geçmeyen sivilcelenmeler yapıyor.Daha yagsız olan kremlerle masaj yaparsan daha iyi olur.En güzeli banyoda sıcak duşun altında sabunlu sabunlu masaj yapmak.Sıcak su zaten gevşetiyor,sabunlu masaj yapıncada daha yumuşuyor.Dikiş yerleri içinde bephanthene kullanabilirsin...
Teşekkürler. Doktor hergün sabah akşam masaj yapmamı istedi. Dikişyerleri de artık gerilmeye başlamıştı. Bephanthene iyi fikirmiş. Deneyelim bakalım.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
arzum77, kime ameliyat oldun çok başarılı görünüyor.. bende düşünüyorum doktor araştırıyorum..
Canım ben Hasan Fındık a ameliyat oldum,istedigim gibi gögüslere kavuştum sevgili doktorumun sayesinde.Bencede çok başarılı bir sonuç oldu,ayrıntıları http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html buradan okuyabilirsin.Yaşadıgım bütün süreci kendi konumda paylaştım..Bu ameliyatı düşünüyorsan mutlaka Hasan beylede görüşmeni tavsiye ederim
sonunda karar verdim kızlar Cihan Uçara yaptırıyorum.. Bugün görüştüm.. öyle içten öyle samimi ki! başarı ve samimiyet olunca ben orada kalıveriyorum..:) çarşambaya gün verdi.. aşamalardan bahsedicem.. iyi dileklerinize ihtiyacım var..:) umarım herşey yolunda gider ve istediğim sonuca ulaşırım..
Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!:44: