geçmiş olsun kızlar ben 2 yıl oldu silikon taktıralı.ilk dönemde sporcu sütyeni kullandım 3 ay baska hiç bişey kullanmama izin vermedi doktorum.protezlerin seklini düzgün olarak sabitlemesi için bu lazım.bnce o sıvı sesi gelmesini doktoruna danışmalısın
selam kızlar,sonunda bende yıllardır hayalini kurduğum biciklere kavuştum galiba:) bugün 4.günüm.ve aklımda bir sürü soru var kızlar.lütfen bana yardım edin.doktorumla görüşemiyorum çünkü benim operasyonumdan sonra şehir değişikliği yaptı.sürekli telefonlada iletişim kuramam.
300 cc moderate profil kas üstü uygulama yapıldı.şimdi benim anlamadığım burda kim büyütme yaptırdıysa hemen arkasından sporcu sudyeni kullanması istenmiş.benim doktorum normal bi sudyen takabilirsin yalnız sert kalıplı olsun dedi.bende 4 gündür normal sudyen kullanıyorum.doğru değil mi bu yaptığım diye endişe etmeye başladım.sonraaaa göğüslerimin üst kısmından lıkır lıkır sıvı sesleri geliyor elimi üzerinde gezdirince.bu normal mi?
kapsül oluşmasından çok korkuyorum.bunu engellemek için bi yönten var mı? bi de spor yapmaya ne zaman başlayabilirim sizce?
[/benim 5.gunum hala ustumde ameliyattan sonra giydirdikleri korse var dikisler alinincaya kadar ondan sonrda sporcu sutyene gececem.bence normal sutyen kullanma sekil bozukluguna neden olmasin sonra okadar cile cek bide onlan ugrasma canimgit kendin bir sporcu sutyeni al kullan.bendede bi kac kez likir likir dedigin ses vardi normalmis endiselenme canimB]
peki canım bu sporcu sudyeyenini iç çamaşırcıdan mı alacağım yoksa herhangi bi spor markadan mı? nasıl bişey bu bahsettiğiniz? göğüsleri tamamen kapatan sımsıkı saran bişey mi?
çok teşekkür ederim kızlar.doktora operasyon öncesi sordum sudyen olayını göğüslerini sarsın içi boş olsun çok yumuşak bişeyde olmasın yeter diğerine gerek yok dedi.ama ne yapayım bilemedim ya:26: bugün 5. gün gayet rahatım.tek sorun tam dik yürüyemiorm henüzkapsül oluşmaması için bi öneriniz var mı peki? bi de spor?
selam kızlar,sonunda bende yıllardır hayalini kurduğum biciklere kavuştum galiba:) bugün 4.günüm.ve aklımda bir sürü soru var kızlar.lütfen bana yardım edin.doktorumla görüşemiyorum çünkü benim operasyonumdan sonra şehir değişikliği yaptı.sürekli telefonlada iletişim kuramam.
300 cc moderate profil kas üstü uygulama yapıldı.şimdi benim anlamadığım burda kim büyütme yaptırdıysa hemen arkasından sporcu sudyeni kullanması istenmiş.benim doktorum normal bi sudyen takabilirsin yalnız sert kalıplı olsun dedi.bende 4 gündür normal sudyen kullanıyorum.doğru değil mi bu yaptığım diye endişe etmeye başladım.sonraaaa göğüslerimin üst kısmından lıkır lıkır sıvı sesleri geliyor elimi üzerinde gezdirince.bu normal mi?
kapsül oluşmasından çok korkuyorum.bunu engellemek için bi yönten var mı? bi de spor yapmaya ne zaman başlayabilirim sizce?
kızlar hepinize çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için. lıkır lıkır sesler 3.günden sonra geçti:) yavaş yavaş şekil almaya başladılar.tam olarak 2,5 hafta oldu.biraz küçülme oldu.sanırım daha da küçülecekler.değil mi? dikişlerim alınalı 1 hafta oldu. izler için ne yapmam gerek peki?
o dolgulu sütyenlerden kurtulacaksın daha dogal dolgun bi görünüm olcak kıyafet falan degişimine hiç gerek yok.sorun yasanmıyo yania cup olan birinin ameliyat sonrasında large beden kıyafet mi giymesi gerek belli olmaması için? (diyelim b cup oldu ameliyattan sonra) bir de, zaten ekstra dolgulu kullandığım için göğüs üst ölçüm 85 86 civarında. acaba eski kıyafetlerim olur mu operasyon sonrası?
Doktorum hicbir sey kullanmana gerek yok dedi.dikis teknigide diger doktorlardan biraz farkliymis zaten cok ince bi cizgi seklindeydi.fakat sigara ictigim icin mi bilmiorm hem biraz genisleme oldu hemde cok kizardilar. Bugun silikon seklindeki bantlardan aldim aksama denerim:)
Hndn ben bu kadar zaman neden bekledim inan cok pismanim.o kadar memnunum ki anlatilamaz.pazartesi 1 ay olacak. İlk 1-2 zorlandim sadece o kadar.zaten su an o zorlanmalaei hatirlamiyorum bile.ben iyi bi doktor bul ve hic dusunmeden yaptir derim[/QUOTE
cesaret buldum söylediklerinden.. sen kime ameliyat oldun peki?
o dolgulu sütyenlerden kurtulacaksın daha dogal dolgun bi görünüm olcak kıyafet falan degişimine hiç gerek yok.sorun yasanmıyo yani
yani ameliyattan sonraki günlerde biraz daha bol giysiler giyilmesi gerekmiyor mu? hem belli olmaması adına?
Canım daha önce dolgulu sütyenle nasıl duruyorsa ameliyattan sonrada öyle duracak,daha bol giyinmene gerek yok yani....Bariz belli olan bir durum yok..dekolte olmadıgı sürece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?