arkadaşlar merhaba..forumda meme onarımı,protez,ameliyatlarla ilgili aklında sorusu endişesi olan birçok kişi var gördüğüm kadarıyla.en güzeli ve doğrusu tecrübeleri paylaşmak bence.Bundan yaklaşık 2 yıl önce bende bu durumdaydım meme ca sonrası sol memem alındı ve olması gereken tedaviler kemo-radyoterapi başlandı.İstanbulda hemşireyim ama bütün tedavim Ankara Hacettepe Hastanesinde devam etti,bütün tedaviler bittikten ve herşey yoluna girdikten sonra sıra meme onarımı kısmına geldi ve genel cerrah doktorum beni Haccetepe Hastanesine yönlendirdi bu benim en büyük şansım oldu çünkü beni tam anlamıyla anlayan,çok titiz ve bence en iyi estetik doktorlardan birisi.Uzun süren ve çok başarılı geçen ilk ameliyatımda sırtımdan kas dokusu ve ek olarak protezle yeni meme yapımına başladı,beni yormadan zamanları çok güzel ayarlayarak aşama aşama ameliyatlarım gerçekleşti,sağ mememe dikleştirme yapıldı ve küçük bir protez takıldı simetrisi çok güzel oldu böylece..ameliyatlarım bitti zaman zaman kontrollere gidiorum,herşey çok yolunda ve çok güzel şuanda hafif bir dekoltede bile çok güzel görünen eskisinden daha güzel olan göğüslerim oldu ve bu süreç benim için hiç zor geçmedi etrafımda aynı sorunları yaşayan herkese mutlaka görünmelerini tavsiye ediyorum tekrar tekrar söyleyebilirim ki benim en büyük şansım oldu ve benim yaşadıklarımı yaşayan herkesin bütün bu tedavi,ameliyatların sonunda en az benim kadar memnun ve mutlu olmalarını isterim aslında gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor ve imkansız değilmiş..Bu konuda sorusu olan herkes istediğini sorabilir yardımcı olmak isterim
Son düzenleyen: Moderatör: