Meme nasıl biraktirilir?

Sabır taşı bizde işe yaramıştı Milana..ama bi hayli yoğun sürülmesi lazım.
Benim kızım tiryaki ötesiydi. Duman ötesi birşey olmuştum ben. Normal yollardan mümkün değil bıraktıramazdım ama sabır taşı tiksindiriyor. İlk emdiğinde kustu,sonra her yaklaştığında kokudan dolayı emmek istememişti.
Umarım siz de kolaylıkla atlatırsınız.

Oglumda sabir tasi surdugumde beni elimden tutup banyoya giturmus ve yika demisti :) kizimda da o potansiyel var , bi deneyecegim ama eminim o da yikamami isteyecek hatta buyuk ohtimalle islak mendili alip silmeye kalkacak , kendisi yere birsey dusurunce Bile gidip islak mendil alip yeri siliyor memeyi hayli hayli siler

ben sütten kesince göğüslerim çok acımıştı ağlıyordum mastit olmamak için az az sağıyordum elimle lavaboya. oğlum bunu görünce üzülüyodu meme istemiyodu gösterip ne oldu diye soruyodu acıyo dedim bende. yanliz ben dayanamadım dostinex aldım doktora danışmadan çünkü çok ağrım oluyodu ilacı 2 kere içince kesilmişti.

Oglumda sabir tasi surdugumde beni elimden tutup banyoya giturmus ve yika demisti :) kizimda da o potansiyel var , bi deneyecegim ama eminim o da yikamami isteyecek hatta buyuk ohtimalle islak mendili alip silmeye kalkacak , kendisi yere birsey dusurunce Bile gidip islak mendil alip yeri siliyor memeyi hayli hayli siler
Ehehehe:) oğlan kocamanmış ama yaa kız da çok akıllı:KK200:
Benim kızım da 1 yaşında başlamıştı temizliklere:anne: ben 16 aylıkken bıraktırdım. Hiçbirşeye konsantre olamıyor,ruh gibi dolaşıyordum ortalıkta. Gece zaten sürekli memedeydi,o memedeyken ben uyuyamıyordum. Gündüz de mqx 5-10 dk emmek istiyor,vermezsem yakamı paçamı yırtıyordu resmen:/ çok kötü bir dönemdi yaaa:/ benim için tam anlamıyla işkenceydi bu emzirme işi.
Sabır taşının kokusu kolay kolay çıkmıyor Milana, yoğun sür. Kararlı ol. Atlatırsınız inşallah

Arkadaşım sabır taşı diye bir şey alıp sürmüştü memesine, buruk bir tat bırakıyor memede , çocuk 2 yaşında o şekilde bırakmıştı.

Ehehehe:) oğlan kocamanmış ama yaa kız da çok akıllı:KK200:
Benim kızım da 1 yaşında başlamıştı temizliklere:anne: ben 16 aylıkken bıraktırdım. Hiçbirşeye konsantre olamıyor,ruh gibi dolaşıyordum ortalıkta. Gece zaten sürekli memedeydi,o memedeyken ben uyuyamıyordum. Gündüz de mqx 5-10 dk emmek istiyor,vermezsem yakamı paçamı yırtıyordu resmen:/ çok kötü bir dönemdi yaaa:/ benim için tam anlamıyla işkenceydi bu emzirme işi.
Sabır taşının kokusu kolay kolay çıkmıyor Milana, yoğun sür. Kararlı ol. Atlatırsınız inşallah

Insallah atlatiriz
Bende beter durumdayim , cts gecesi 3.5 saat emzirdim artik vucutta ne vitamin kaldi ne enerji , ruhum gitti

Insallah atlatiriz
Bende beter durumdayim , cts gecesi 3.5 saat emzirdim artik vucutta ne vitamin kaldi ne enerji , ruhum gitti
21 ay gayet iyi emmiş bence. Anne bitik durumdayken daha da zorlamanın anlamı yok. Ben insan olduğumu hatırladım emzirmeyi bırakınca. Anne iyiyse herkes iyi demektir evdeki. Sabır taşı varsa hiç bekleme,hemen sür. Sen yetti artık deyip kafada bitirince gerisi geliyor zaten.

yavas yavas biraktirmaktan yanayim, hem boylece duskunlugu de azalacaktir.

benim bu sekilde 3 ay kadar surdu, her 2-3 haftada bir bir ogunu kestim. son haftada da tatildeydik, tatilde olunca surekli ilgisini cekecek baska sey bulunabiliyor, o yuzden son birakma aninda iyi oluyor.

simdi kucugu kesicem ve maalesef evdeyiz. ilgisini cekecek bir sey bulmak zor oluyor kafaya takinca. ama yine ogun kesme seklinde yapiyorum. su an sadece gece bir kez, yatmadan once ve sabah bir kez seklinde 3 ogunu var.

21 aylık kızım var arkadaşlar artık uykusuzluk beni sinirli hale getiriyor. Gece sürekli meme istiyor. Memeyi biraktirmayi planlıyorum deneyimlerinizi yontemlerinizi yazarsaniz çok sevinirim. Bu süreçte benim ne yapmam gerek süt birikmemesi için sağmak mi care yoksa kendi haline bırakmak mi?bebeğim için sirke sureyim mi?Salça vs düşünmüyorum ama. Yardımlarınız icin tesekkur ederim
Takipteyim...19 aylık bebeğim var benimde bnde biraktirmayi düşünüyorum sutum azaldı iyice bebegimde memeye çok düşkün artık sorun olmaya başladı çünkü emerek uyuyor bu yüzden gece çok acikip sürekli uyanıyor sizdeki gibi uykusuzluk büyük sıkıntı bende de ilk çocuğuma tuz sürerek biraktirmistim iki kereden sonra almamıştı buna da denedim ama işlemedi eliyle temizleyip tekrar yapıştı :kk77::kk77:

memeyi kızım kendi kendine bıraktı. hiç zorlanmadım ama ucu resmen kanıyordu kızım ısırıyordu diş çıkarma zamanında. ağladığı mi hatırlıyorum acıdan. ama kendi kendine bıraktı. bende emzik bıraktirmak istiyorum emzik aşırı derecede emiyor. takipteyim..

cp
Takipteyim...19 aylık bebeğim var benimde bnde biraktirmayi düşünüyorum sutum azaldı iyice bebegimde memeye çok düşkün artık sorun olmaya başladı çünkü emerek uyuyor bu yüzden gece çok acikip sürekli uyanıyor sizdeki gibi uykusuzluk büyük sıkıntı bende de ilk çocuğuma tuz sürerek biraktirmistim iki kereden sonra almamıştı buna da denedim ama işlemedi eliyle temizleyip tekrar yapıştı :kk77::kk77:
çoookkkk tatlı :KK200::halay:

ben de yavas yavas biraktiranlardanim. 1 ay surdu toplamda. once gun icindekileri sonra ogle uykusunu en son hafta da geceyi kestim.

emmeden uyumayi bilirse daha kolay olyr isiniz.

bu sekilde kesince sut de yavas yavas cekiliyor emme azaldigi icin. hic bi sorun yasanmiyor birikme gibi mastit gibi.

Back
X