• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme mr den anlayan varmı

dilasa01

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
113
31
13
28
Hangi başlıkta açacağını bilemedim yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_20250206-144351.webp
    Screenshot_20250206-144351.webp
    19 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20250206-144344.webp
    Screenshot_20250206-144344.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 70
Kadın hastalıkları bölümü olabilir orada daha çok doktor vs bulunuyor oradan daha iyi sonuç alırsınız

Belki bilen biri yorumlar bende bilmiyorum aslında internete yazıp o kelimeleri aratıp bir fikir edinebilirsiniz belki

Belki bilen biri yorumlar bende bilmiyorum aslında internete yazıp o kelimeleri aratıp bir fikir edinebilirsiniz belki
İnşallah bilen biri yorumlar canım sağol internet kelime kelime aratiyorim aslında tatmin etmedi forumda bilen belki sağlık çalışanı görür yorum yazar diye düşündüm 😊

breds 3 yoğun meme dokusu dolayısıyla o noktadan tam emin olamamak oluyor bildiğim kadarıyla. benim de breds 3 çıkmıştı birkaç yıl önce. tekrar üstüne de gitmedim. kötü bir sonuç gibi görünmüyor ama doktorunuza mutlaka gösterin

breds 3 yoğun meme dokusu dolayısıyla o noktadan tam emin olamamak oluyor bildiğim kadarıyla. benim de breds 3 çıkmıştı birkaç yıl önce. tekrar üstüne de gitmedim. kötü bir sonuç gibi görünmüyor ama doktorunuza mutlaka gösterin
Yorumunuz için teşekkür ederim doktoruma en kısa zamanda randevu alıp tekrar gidecem 🤗

Birads 3, tespit edilen lezyonların büyük ihtimalle iyi huylu olduğu anlamına gelir. Meme dokusu özelliğiyle alakası yok.

Sonuç önemsiz nodüller olduğunu söylüyor kötü bir şey yok gibi doktor daha iyi bilir tabii

Back
X