Merhaba bende olmayı düşünüyorum şuan araştırıyorum.nerede oldunuz ve devlette ucretsiz mi yaooliyor ameliyatı bilginiz var mıben 2008 de oldum ameliyat
çok memnun kaldım
devlette oldum ama şansıma çok iyi bir doktor denk geldi
ahmet tuna eren
Sarktıgı zaman duşundugunuz kadar guzel durmuyor emın olunnnArkadaşlar su meme kucultenlere çok sasiriyorum ya nasıl bir güzellikten vazgeciyorsunuz siz
imza limon meme
Çok sevındım sizin adınıza devlettemı oldunuz ozeldemi? Ayrıca benım buyuktuler kucuk yastan buyana fakat 2cocuktan sonra agırlık gıttı sadece sarkma kaldı asırı baya sarkık kopuk gıbı duruo yanı agırlıgını uygun bulmayabılırlermı onu cok takıyorum kafama ama karnımın ustunde duruo suandada kocaman sısıp sonen bır balon gıbıMerhabalar Ben ameliyat olali bir bucuk yıl oldu benimkiler çok büyüktü gigantomasti (dev meme) yedi kilo doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti .bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli bir ay doktor gezdim umutsuzluga kapildim birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu ve doktorumu buldum benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor doktor secimi ve doktorunuzun desteği cok onemli iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum
Konu baslıgı boyle olabılır ama doktor neyi nasıl uygun gorurse yanı sureklı yaptırdıgım bır ıslem degıl ayrıca sarkmıs derı seklıne gelmıs bır memeyı kaldrmak derıyı yukarı asmaktan baska bır ıse yaramaz derı alttan yıne sarkar yanı bılmem anlıyormusunuz ama suan problemlerımz baska ben sızı sızde benı anlayamazsınz benceKaldırın o zaman neden kucultuyorsunuz ki
Anladım hayırlısı olsun diyelim hatta geçmiş olsun da diyeyim umarım içinize sinerKonu baslıgı boyle olabılır ama doktor neyi nasıl uygun gorurse yanı sureklı yaptırdıgım bır ıslem degıl ayrıca sarkmıs derı seklıne gelmıs bır memeyı kaldrmak derıyı yukarı asmaktan baska bır ıse yaramaz derı alttan yıne sarkar yanı bılmem anlıyormusunuz ama suan problemlerımz baska ben sızı sızde benı anlayamazsınz bence
Memelerınızın yeterınde buyuk oldugunu sızı olumsuz etkıledını dusunduklerı noktada heyet rapor verırse ucretsız bazen bazı doktorlarda 1500 2000 cıvarı fıyat cıkabılıyor devletın verdıgı ıpı korseyı kullanmadını sebep gosterırmıs doktor yorumları okudum baya arastrdımMerhaba bende olmayı düşünüyorum şuan araştırıyorum.nerede oldunuz ve devlette ucretsiz mi yaooliyor ameliyatı bilginiz var mı
Teskkrler daha net bırsey yok ıns hayırlısı olur streslıyım bıraz da..Anladım hayırlısı olsun diyelim hatta geçmiş olsun da diyeyim umarım içinize siner
Ameliyattan korkmuyorum acıkcası da devlette olursa olur yoksa özelde pek mumkun degıl acıkcası benı strese sokanda bu aslında tskkr ederim iyi dileklerınız içinMerhaba sizi cok iyi anliyorum gecmis olsun simdiden benim sorunumda sarkiklikti ama bildigim kadariyla devlette yaptirmak icin kurul karari ile yapiyorlar yani saglik yonunden sizi kotu etkiliyorsa yapiyorlar diye biliyorum yinede arastirin tabiki ben ozelde yaptirmistim diklestirme ve protezde konmustu. Sakin korkma strese girme doktorun muayene sonucunda unarim senin icin hayirli bir karar verirler
Ameliyattan korkmuyorum acıkcası da devlette olursa olur yoksa özelde pek mumkun degıl acıkcası benı strese sokanda bu aslında tskkr ederim iyi dileklerınız için
Okadar sa boynumda duzlesme sureklı sırt agrım ve derın askı ızımde var en cok aslında psikolojık olarak yıllardıe artık sırt agrıma okdr alıstmkı suan ıcın psıkolojım daha agır basıyor heran hersanıye memelerım aklımda inş cok tskkr ederm hayrlısıyla bakalımNe demek sirt ve boyun agrisi yapiyormu diye bakiyorlar sanirim cunku o gibi durumlari sigorta karsiliyor. Insallah istegin olur sonucta bende yaptirmis biri olarak sonucunda mutlu bir son her isteyenin hakki ben cok memnunum iyi ki yaptirmisim. Umarim senin icinde boyle olur
Merhaba özelde oldum devlet için belirli ölçüler var ben cok beklemek istemedigim icin ozelde oldum bir de doktor cok önemli benim de öyleydi hem buyuk hem sarkmış durumdaydıÇok sevındım sizin adınıza devlettemı oldunuz ozeldemi? Ayrıca benım buyuktuler kucuk yastan buyana fakat 2cocuktan sonra agırlık gıttı sadece sarkma kaldı asırı baya sarkık kopuk gıbı duruo yanı agırlıgını uygun bulmayabılırlermı onu cok takıyorum kafama ama karnımın ustunde duruo suandada kocaman sısıp sonen bır balon gıbı
ya alt beden 38 üst beden 44 olursa herkes vazgeçerArkadaşlar su meme kucultenlere çok sasiriyorum ya nasıl bir güzellikten vazgeciyorsunuz siz
imza limon meme
Yine bence ihtişamlı oluyorya alt beden 38 üst beden 44 olursa herkes vazgeçer
Merhaba doktorunuz kimdi acaba?Merhaba özelde oldum devlet için belirli ölçüler var ben cok beklemek istemedigim icin ozelde oldum bir de doktor cok önemli benim de öyleydi hem buyuk hem sarkmış durumdaydı