Meme küçültmede meme de sertlik

melemen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
15
4
86
41
Yaklaşık 45 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum.
Dün doktor kontrolüm vardı. Doktor bir mememin dikiş kısmının sert topak bir hal aldığını ve bastıra bastıra masaj yapmamı söyledi. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı? Elime resmen sert bir şey geliyor hissediyorum. Hemen hemen her yerin ödemi indi ama meme başından aşağıya inen kısımda ciddi bir şekilde ele gelen sertlik var.

Son düzenleme:
O sertlik bende kaldı ve gitmiyor benimki göğüsün yan tarafında malesefff ultrason cekincem 28 Mart'ta ameliyat olalı 13 ay oldu

Aynısı bende de var ben de 3 ay oldu ameliyat olalı umarım tecrübe etmiş birileri vardır da bizde okuruz

Senin baya olmuş. Peki doktor ne ded bu duruma. Ciddi bir durum mu acaba
Ameliyat sonrası 6. Ay ultrason bakıldı bişey çıkmadı kitle kist falan değil dedi 6 ay sonra tekrar gel dedi gittim 28 marta randevu verildi ultrason bakalım ne çıkacak korkuyorum pinpon topu büyüklüğünde orda öylece duruyo küçülme de olmuyor canım sıkılıyor malesef

Benim de özellikle dikiş altında çok keskin bir sertlik. Bastıra bastıra masaj yap dedi ama artık canım çok acıyor bastırmaktan. Öyle kalır dşye de korkuyırum

Benim de özellikle dikiş altında çok keskin bir sertlik. Bastıra bastıra masaj yap dedi ama artık canım çok acıyor bastırmaktan. Öyle kalır dşye de korkuyırum
Malesefff bastırılacak gibi değil senin belki düzelir masajla senin ki ama benim düzelmez ultrasonda kötü bişey çıkmasin yeter diyorum

Malesefff bastırılacak gibi değil senin belki düzelir masajla senin ki ama benim düzelmez ultrasonda kötü bişey çıkmasin yeter diyorum
Peki neden olmuş doktor birşey dedü mi. İnan benim ki de baya büyük. Özellükle tam dikiş altında başkıyor ve koltuk altıma doğru devam ediyor. Ay ne biliyüm ya hep bir korku. Büyük memelerden kurtulduk bu seferde yok dikiş açılması yok şişlik. Her güzele giden yol bu kadar zor olmanalı

Benim o şişlik olan göğüsüm dikiş açıldı enfeksiyon kaptı baya zorlu günler geçirdim doktorum bundan kaynaklı olduğunu düşündü 6 ay önce ultrasonda doktorumun dediği gibiydi ama şimdi Ağrı'da olmaya başladı bakalım ultrasonda bı sorun çıkmaz masaya tekrar yatmak istemiyorum

Benim de o mememün meme ucu kısmı açıldı hatta daha kapanmadı az kaldı. Ciddi bir şey yoktur ama ağrı yaparmış. Bir de eğer o alınmazsa ileleyen yıllarda kötü şeylere yol açabilirmiş diye okudum. Ama eğer doktor almayı önerirse hiç korkma o çok basit bir işlem oluyor. Ben daha çnce bir fibroadanem aldırdım. Hiç hissetmiyorsun bile.

Ne kadar bı yer açıyorlar onu almak için aceba

Ne kadar bı yer açıyorlar onu almak için aceba
Benim ki biraz büyüktü. İşaret parmağı uzunluğunda filan açıyorlar galiba. Genel cerrahlar yaptığı için dikişi filan baya sağlam yapuyorlar. Hiç sıkıntı olmuyor. Gözün korkmasın yani. Yeter ki alalım desinler gerisi kolay. Agrı acı filan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…