• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme

merhaba;ben 20 gun önce amelıyat oldum.Bende sizin gibiydım korkuyordum ama inanın korkulcak hiçbirsey yok amelıyattan 3 gün sonra toparlandım tedırgın olmayın.ben de 2.cocugu düşünüyorum ve nurgul hanımla bu konuyu konusmustum amelıyatta kullanılan teknıge göre degısıyor bence sizde gidip bir görusun.maddiyata gelince benım amelıyatım 5.500 tl tuttu toplamda ama hastanede yatısım vs hepsı dahıldı bu fıyata.sormak ıstedıgınız birsey olursa cekınmeyın sizi cok iyi anlıyorum suanda.

sevgili NURGÜL ALTUNTAŞ güler yüzlü doktorum ıyıkı tanımısım onu :) okadar ıyı nıyetlı okadar pozıtıf bır ınsankı amelıyat olcagını bıle unutturuyor ınsana...benı tekrar mutlu ettınız ıyıkı varsınız canm doktorum

merhaba;ben 20 gun önce amelıyat oldum.Bende sizin gibiydım korkuyordum ama inanın korkulcak hiçbirsey yok amelıyattan 3 gün sonra toparlandım tedırgın olmayın.ben de 2.cocugu düşünüyorum ve nurgul hanımla bu konuyu konusmustum amelıyatta kullanılan teknıge göre degısıyor bence sizde gidip bir görusun.maddiyata gelince benım amelıyatım 5.500 tl tuttu toplamda ama hastanede yatısım vs hepsı dahıldı bu fıyata.sormak ıstedıgınız birsey olursa cekınmeyın sizi cok iyi anlıyorum suanda.
geçmiş olsun negüzel atlatmışsınız darıs başıma bende gün sayıyorum:) bedeniniz kaçtı acaba ve kaça düşürdünüz, sonrasında şuan görüntü ve şişlik durumlarınız nasıl acaba

geçmiş olsun negüzel atlatmışsınız darıs başıma bende gün sayıyorum:) bedeniniz kaçtı acaba ve kaça düşürdünüz, sonrasında şuan görüntü ve şişlik durumlarınız nasıl acaba
aaa ne guzel nurgul hanıma mı amelıyat olcaksınız nezamn amelıyatınız:) sizde atlatırsınız tedırgın olmayın benım 90 dı sımdı 75 şişlik zamnla gıdıyor cok fazla sıslıgım yok yavas yavas normale dönuyor:)

yok ben başka bir hoca yaptırıcam kısmetse, çok heycanlıyım korkuyorum meraklıyım tedirginim ne ararsanız mevcut yani:)

merhaba arkadaşlar steye yeni üye oldum göğüs küçültme ameliyatı olacağım çok endişeliyim heycanlıyım çok karışık dugular içindeyim acıkcası korku sevinç hayaller vs.. göğüs küçültme amalıyatı olan arkadaşlar bana bilgiverebilirmisiniz izler çok belirginmi kalıyor doktorum iz kalır dedi göğüslerim kendimi bildm bileli büyük ve ben cok yoruldum.. bu ameliyatı olmayı çok istiyorum fakat endişelerimde var ...

Back
X