A alkezban Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 4 0 35 30 Eylül 2022 Konu Sahibi alkezban #1 Merhaba meme küçültme ameliyatı oldum sol göğsümde ve ucunda morluk var normalmi bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba meme küçültme ameliyatı oldum sol göğsümde ve ucunda morluk var normalmi bilgi verirseniz sevinirim.
A aynuraynurrrr Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2022 216 78 25 6 Ekim 2022 Konu Sahibi alkezban #2 Geçmiş olsun morlukların bir iki ay boyunca olması normal karşılanıyor bir iki haftaya gecer deniliyor doktorunuza sordunuzmu
Geçmiş olsun morlukların bir iki ay boyunca olması normal karşılanıyor bir iki haftaya gecer deniliyor doktorunuza sordunuzmu
A alkezban Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 4 0 35 6 Ekim 2022 Konu Sahibi alkezban #3 Evet doktor geçer dedi
A aynuraynurrrr Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2022 216 78 25 6 Ekim 2022 Konu Sahibi alkezban #4 alkezban .!.: Evet doktor geçer dedi Genişletmek için tıkla... Ameliyatınız nasıl geçti bende subatta olacağım bazı endişelerim var bedeniniz nedir
alkezban .!.: Evet doktor geçer dedi Genişletmek için tıkla... Ameliyatınız nasıl geçti bende subatta olacağım bazı endişelerim var bedeniniz nedir
A alkezban Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 4 0 35 6 Ekim 2022 Konu Sahibi alkezban #5 Benimki güzel geçti sıkıntılı bi ameliyet değil
A alkezban Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 4 0 35 10 Ekim 2022 Konu Sahibi alkezban #6 alkezban .!.: Benimki güzel geçti sıkıntılı bi ameliyet değil Genişletmek için tıkla... Merhaba ameliyat oldum iki hafta oldu sadece memenin en üç kısmi dusermi böle ıhtimal varmı kesik olan kısım değil uç kismi
alkezban .!.: Benimki güzel geçti sıkıntılı bi ameliyet değil Genişletmek için tıkla... Merhaba ameliyat oldum iki hafta oldu sadece memenin en üç kısmi dusermi böle ıhtimal varmı kesik olan kısım değil uç kismi