Herkesin derdi ayrı sırt ağrıları omuz cöküklügü kamburlasma ve giydiğin HİÇBİR şeyin yakismamasi da ayrı bir dert, bir bilgi edinirseniz ve burada paylaşırsanız sevinirimvallahi ben büyütmeye çalışıyorum siz küçültmeye allah hepimizin yardımcısı olsun
ağrılarım başka rahatsızlığım yüzünden var ama giydiğin bişiyşn yakışmaması ona katılıyorum küçükken daha büyük dert özellikle fantezi iç giyimdeHerkesin derdi ayrı sırt ağrıları omuz cöküklügü kamburlasma ve giydiğin HİÇBİR şeyin yakismamasi da ayrı bir dert, bir bilgi edinirseniz ve burada paylaşırsanız sevinirim
Merhaba kartal Lütfü Kırdar şehir hastanesi bana ücretsiz dedi tabi önce ölçtü abartı büyüklüğü gördü sağlık problemi sayılıyor öyle aşırı büyük olunca. Ama hastane arayacak gün vermek için dedi bir ay oldu henüz ulaşan Yok acaba başından savmis olabilir mi diye de gi düşündüm14 temmuzda 2022 de İstanbul bezmialem vakıf hastanesine gittim öğr. Üyesi Dr. Nuh Evin'e muayene oldum ve bana 18.000 tl fiyat verdiler 1 gece hastanede yatış ve ertesi gün taburcu olursun dediler tabi o anda fiyata dair geçirdiğim şoktan ötürü öylece çıktım hastaneden (maddi durum elverisli değil) ama daha sonra hiç ummadığım bir yerden bir ışık doğdu parayı temin edebileceğim bir durum oluştu ve sanırım oraya ameliyat olacağım düşündükçe bile heyecandan içimde kelebekler uçuşuyor merak edip bilgi arayanlara yardımcı olur inş..
Merhaba, izlemiyorum başından mi savdılar ama bende devlete gittim benide karşılıyordu aşırı büyüklükten dolayı ama asla tercih etmedim hatta Dr. Sadi konuk hastanesinde bir dr (devlet hastanesi) bana dedi ki sakın devlette olma gidip gidebilecegin en iyi hastaneye gitmişsin bende orayı tavsiye edecektim dedi bezmialem de oldum ve çok memnunumMerhaba kartal Lütfü Kırdar şehir hastanesi bana ücretsiz dedi tabi önce ölçtü abartı büyüklüğü gördü sağlık problemi sayılıyor öyle aşırı büyük olunca. Ama hastane arayacak gün vermek için dedi bir ay oldu henüz ulaşan Yok acaba başından savmis olabilir mi diye de gi düşündüm
Sadi konukta olan biri vnaa ulaştı gayet memnunum 2500 verdim dedi bikac sene önce tabi. Devlette neden olma dedi sebebini açıkladı mı? . Başından savdı mı emin değilim kayıt açtım gün vermek için hastane sizi arayacak dedi bu kadar. Bakıyorum herkes ultrason vs istendi diyor bana hiçbir şey yapmadan doktor asstani ölçtü ücretsiz olacak dedi aranacaksin dedi bu kadar çok şaşırdım bendeM
Merhaba, izlemiyorum başından mi savdılar ama bende devlete gittim benide karşılıyordu aşırı büyüklükten dolayı ama asla tercih etmedim hatta Dr. Sadi konuk hastanesinde bir dr (devlet hastanesi) bana dedi ki sakın devlette olma gidip gidebilecegin en iyi hastaneye gitmişsin bende orayı tavsiye edecektim dedi bezmialem de oldum ve çok memnunum
İlk muayenede ölçüm yapiyorlar evet ameliyata uygun mu degilmi diye bakıyorlar siz tmm burada olmak istiyorum diye onay verdiğinizde galiba sizden mamografi ve ultrason isteyeceklerdir muhtemelen, bende şöyle olmuştu muayeneye gittim ölçtü planlamaya gönderdi orada fiyat alıp fiyatı onaylandıktan sonra mamografi ve ultrason istedi sonuclari gösterdikten sonra gün verildi,ayrıca ben devlet hastanesinde gittiğim başka bir Dr içime sinmedi hiç ilgilenmediğin için dedim Dr bey doğru karar vermişsin estetik ameliyatta kesinlikle bezmialem dedi devlet hastaneleri böylesi büyük ameliyatlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi oranın doktorları çok çok iyi demişti nedenini bilememSadi konukta olan biri vnaa ulaştı gayet memnunum 2500 verdim dedi bikac sene önce tabi. Devlette neden olma dedi sebebini açıkladı mı? . Başından savdı mı emin değilim kayıt açtım gün vermek için hastane sizi arayacak dedi bu kadar. Bakıyorum herkes ultrason vs istendi diyor bana hiçbir şey yapmadan doktor asstani ölçtü ücretsiz olacak dedi aranacaksin dedi bu kadar çok şaşırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?