Meme küçültme

Slmyksl61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2022
28
18
37
Arkadaşlar merhaba, ben İstanbul'da meme küçültme ameliyati olmak istiyorum ama iyi yorum yapılan bir doktor bulamıyorum özel hastanelere yaklasilmiyor yaklaşık 1 yıl önce 2021 yılında özel bir hastanede bir prof Dr ile ön görüşme yapmıştım o zaman 22.000 TL fiyat vermislerdi tabi bütçe elverisli olmadığı için ameliyat olmamıştım şimdi devlet hastanesi araştırıyorum beni devlet karşılıyor ama Dr bulamıyorum tavsiye edeceğiniz hastane ve doktor varmi cevap verirseniz çok sevinirim

vallahi ben büyütmeye çalışıyorum siz küçültmeye allah hepimizin yardımcısı olsun

vallahi ben büyütmeye çalışıyorum siz küçültmeye allah hepimizin yardımcısı olsun
Herkesin derdi ayrı sırt ağrıları omuz cöküklügü kamburlasma ve giydiğin HİÇBİR şeyin yakismamasi da ayrı bir dert, bir bilgi edinirseniz ve burada paylaşırsanız sevinirim

Herkesin derdi ayrı sırt ağrıları omuz cöküklügü kamburlasma ve giydiğin HİÇBİR şeyin yakismamasi da ayrı bir dert, bir bilgi edinirseniz ve burada paylaşırsanız sevinirim
ağrılarım başka rahatsızlığım yüzünden var ama giydiğin bişiyşn yakışmaması ona katılıyorum küçükken daha büyük dert özellikle fantezi iç giyimde

14 temmuzda 2022 de İstanbul bezmialem vakıf hastanesine gittim öğr. Üyesi Dr. Nuh Evin'e muayene oldum ve bana 18.000 tl fiyat verdiler 1 gece hastanede yatış ve ertesi gün taburcu olursun dediler tabi o anda fiyata dair geçirdiğim şoktan ötürü öylece çıktım hastaneden (maddi durum elverisli değil) ama daha sonra hiç ummadığım bir yerden bir ışık doğdu parayı temin edebileceğim bir durum oluştu ve sanırım oraya ameliyat olacağım düşündükçe bile heyecandan içimde kelebekler uçuşuyor merak edip bilgi arayanlara yardımcı olur inş..

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 hafta önce yani 23.09.2022 de çok şükür İstanbul bezmialem vakıf univ. Hastanesinde ogr. üyesi uzm. Dr. Nuh evin hocaya ameliyati mi oldum. Bilgilendirmek amaçlı sürecimi buradan anlatmak istiyorum belki birine faydası dokunur. Önceki yazılarımda belirttiğim gibi temmuz ayında ilk görüşmeye gittim muayene olup fiyat aldım 18.000 tl dediler ama benden mamografi ve meme ultrasonu istediler aynı hastaneye sorduğumda bu 2 işlem için 1.215 TL istediler o an saçma bir düşünceyle pahalı olduğunu düşünüp başka hastanede ücretsiz yaptırayım diye düşündüm (büyük hata) neyse Dr. Sadi konuk hastanesinde bu işlemlerimi hallettim ama ultrason 2 hafta sonraya, mamografi 1 ay sonraya verdiler. Neyse günu gelince 2 işlemi de yaptırdım fakat ultrason sonucunu hemen o anda alabilmisken mamografi sonucu içinde 2-3 hafta bekledim sonucu alır almaz yani 21.09.2022 de bezmialeme Dr gittim sonucu gösterdim herşey temiz ameliyatınızi onaylıyorum planlama ile görüşün dediler çıktım planlamaya gittim temmuzda verilen fiyat yazılı olan kartı uzattım ve şok! Bana temmuz fiyatı geçerli değil zam geldi bana iletilen 18.000 tl olan ücret 24.400 olmuş inanamadım yani o ayda 1.215 TL olan tahlilleri hemen cektirmedim orda ücret odemeyeyim diye 6.400 tl fark ödemek durumunda kaldım bu konudaki en büyük hatamdi ama vardır bunda da bir hayr. neyse bana 1 hafta sonraya randevu verdiler tmm dedim çıktım evime geldim yaklaşık 1 saat sonra arayıp haftaya doktorumuzun yurtdisinda konferansı var burada olamicak sizi 2 gün sonraya alıyoruz onaylıyor musunuz diye sordular neyse gerildim ama tmm dedim benden sporcu sutyen istediler acı eşiğim çok düşük demiştim o zaman sizi 1 değil 2 gece misafir edicez önden düğmeli kıyafet dediler velhasıl hazırlayın gelin cuma günü yatış yapicaksiniz dediler aklınızda olsun ben dünya para verdim bilindik markalardan aldım ama uygun değil medikal magazalarından alın ve ben 80 beden yaptırdım xl beden sutyen giydirildi bandaj ve ödemlerden dolayi cuma sabah 10:30 da yatış yaptım öğlen 13:30 civari ameliyata alındım 5 Saat sürdü, ameliyathaneye girince önce ölçümler ve çizimler yapılıyor cm-cm ölçülüyor sonra yatıyorsunuz ve gözünüzü açtığınızda narkozdan ayilmayi bekleyen bir sürü hastanın arasindasiniz ve hemen sizi odanıza çıkartıyorlar 5 Saat yemek yemedim yasaktı tabi haliyle sonrasında ev yemeği olarak istediğimi yedim 12 saat ara ile antibiyotik ağrı kesici ve vitamin serumlar takılıyor tansiyon aleti hep kolumdaydi ve parmağa takılan ölçüm cihazı bu işin en en en kötü yanı sürekli ve sadece sırt üstü yatmak zorunda olmak, direnler takılı ve ertesi gün aksam yürüyüş yapmak gerekiyor dendi kalkıp koridorda hemşire ile (mutlaka) yürüyüş yaptık biraz, wc ihtiyacı zor olmadı kendi başınıza halledilebiliyor pazar günü evimize geldik direnler hala takılı kalkıp yatamiyorsunuz mutlaka sizi birisi desteklemeli sırttan ve kafadan 1 hafta sonra kontrole gittik direnler cikartildi abartıldığı kadarda acımadı hissetmedim desem yeridir yani kendinize yetiyor sayılırsınız ama yine de mutlaka biri olmalı yanınızda yorulunca yada baş dönünce yatmak istiyor insan ve sizi yatıracak ve kaldiracak biri lazım kol ve üst bedeni zorlayamiyorsunuz..
Ha bugün ha yarın derken oldu da bitti bile hatta 1 hafta mı bitirdim bile ağrı ve acıya rağmen gerçekten değdi çektiğim herşey değdi bu hafiflik bu görüntü muhteşem bişey, vücudum şimdiden seratonin salgiliyor her yıl 23 eylul doğum günüm sayabilirim inşaallah bu yazımı okuyup faydasını gören kişiler olur sağlıcakla kalın..

Merhaba kartal Lütfü Kırdar şehir hastanesi bana ücretsiz dedi tabi önce ölçtü abartı büyüklüğü gördü sağlık problemi sayılıyor öyle aşırı büyük olunca. Ama hastane arayacak gün vermek için dedi bir ay oldu henüz ulaşan Yok acaba başından savmis olabilir mi diye de gi düşündüm

M
Merhaba, izlemiyorum başından mi savdılar ama bende devlete gittim benide karşılıyordu aşırı büyüklükten dolayı ama asla tercih etmedim hatta Dr. Sadi konuk hastanesinde bir dr (devlet hastanesi) bana dedi ki sakın devlette olma gidip gidebilecegin en iyi hastaneye gitmişsin bende orayı tavsiye edecektim dedi bezmialem de oldum ve çok memnunum

Sadi konukta olan biri vnaa ulaştı gayet memnunum 2500 verdim dedi bikac sene önce tabi. Devlette neden olma dedi sebebini açıkladı mı? . Başından savdı mı emin değilim kayıt açtım gün vermek için hastane sizi arayacak dedi bu kadar. Bakıyorum herkes ultrason vs istendi diyor bana hiçbir şey yapmadan doktor asstani ölçtü ücretsiz olacak dedi aranacaksin dedi bu kadar çok şaşırdım bende

İlk muayenede ölçüm yapiyorlar evet ameliyata uygun mu degilmi diye bakıyorlar siz tmm burada olmak istiyorum diye onay verdiğinizde galiba sizden mamografi ve ultrason isteyeceklerdir muhtemelen, bende şöyle olmuştu muayeneye gittim ölçtü planlamaya gönderdi orada fiyat alıp fiyatı onaylandıktan sonra mamografi ve ultrason istedi sonuclari gösterdikten sonra gün verildi,ayrıca ben devlet hastanesinde gittiğim başka bir Dr içime sinmedi hiç ilgilenmediğin için dedim Dr bey doğru karar vermişsin estetik ameliyatta kesinlikle bezmialem dedi devlet hastaneleri böylesi büyük ameliyatlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi oranın doktorları çok çok iyi demişti nedenini bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…