Meme küçültme

Lilik1987

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
7
3
Merhaba kızlar ,ben de cuma günü ameliyat olacağım kısmetse biraz gerildim ve heyecan var haliyle inşallah umduğum gibi olur

Bende yarın meme büyütme ameliyatı olucağım ... daha önceden ameliyat tecrübem olsada yinede heyecan bastı dilerim sizinde ameliyatınız ağrısız sızısız çabuk iyileşmeli geçer

Bende yarın meme büyütme ameliyatı olucağım ... daha önceden ameliyat tecrübem olsada yinede heyecan bastı dilerim sizinde ameliyatınız ağrısız sızısız çabuk iyileşmeli geçer
Ameliyat oldun mu nasıl geçti bu tahlilleri nasıl yaptınız süreç nasildi

Ameliyat oldun mu nasıl geçti bu tahlilleri nasıl yaptınız süreç nasildi
Merhaba;
Evet dün gündüz saatlerinde ameliyat oldum bu sabahta eve geldim. Ameliyattan 2 gün önce bazı kan tahlillerim oldu ve akciğer filmim çekildi. Bir de covid testi yaptılar. Hastanede de hep maskeli olmaya özen gösterdim. Ameliyata girene kadar maskem takılıydı. Sadece gece uyurken çıkardım ama onda da hemşire vs girdiğinde hep taktım. Ellerimi dezenfekte ettim. Odam tek kişilikti annem refakatçi idi. Sprey dezenfektan almıştık oda yı kullanmadan önce temasta buluncağımız yerlere sıktık. Kendi içimizide böyle rahatlattık:) Ameliyatım Maslak Acıbadem de oldu. Bir sıkıntı yaşamadım.

Ayy heyecanlı mıydın anestezi alırken birden uyudun mu bir şey hissetmedin mı ben ilk kez ameliyat olucam çok merak ediyorum
Tahlilleri iki saat önceden yapıyorlar benim hastanemde sizce bu sürenin kısa olması etkiler mi?
Evet bebek yağı alicam çatlak oluşmaması için dezenfektan da alayım ne olur ne olmaz çok teşekkür ederim
Birde hangi marka kaç cc kullandiniz

Geçmiş olsun benim de yarın öğlen saatinde ben de heyecanlıyım inşallah güzel geçer

Akciğer filmi covit testi ekg meme usg yapıldı salı günü

Sizinde şimdiden hayırlı olsun. Dilerim su gibi geçer ben ameliyattan 7-8 gün önce mustela’nın çatlak yağına başlamıştım ama daha ameliyat sonrası sürmedim drenlerim duruyor. Bence de yağ sürün nolur nolmaz. Ameliyatta hiç korkulacak birşey yok. Tahlilleriniz normal çıkarsa bir sorun yaşanmaz, alırlar ameliyata. Önce damar yolunuzu açıyorlar. Sonra doktor çizim yapıyor. Sonrasında da ameliyathaneye alınıyorsunuz. Sakinleştirici verdiler sanırım ameliyathane odasına geçmeden önce , ameliyathanede de narkozu verdiler. Bayıldığım anı anımsamıyorum bile sonrasında da zaten direk ayıldığınızı hatırlıyorsunuz:) ameliyat odasından sonra yine aynı katta bekleme odası oluyor, orada ayıltıyorlar sizi biraz bekletiyorlar sonra da odanıza geçiyorsunuz.
açıkçası kas altı ameliyatı olduğu için çok ağrım olur diyordum ama şükür ki dayanılmayacak bir ağrım sızım olmadı. Ameliyat sonrası nefesim içinde triflo verdiler onla nefes egzersizi yaptım . Hala da yapıyorum. Bir de buz tutuyorum arada 15 dk.
Benim 325 cc mentor memory gel xtra takıldı high profile. Çok abartı istemiyordum şu an çok şiş, taş gibiler ama beni rahatsız edicek bir büyüklükte olmamış. İnşallah ödemler şişler geçip protez oturunca da boyutundan memnun kalırı. :) şimdilik herşey yolunda... hiç stres yapmayın şuanda bile kendimi çok mutlu hissediyorum :) oradaki dolgunluk hissi yıllardır istediğim şeydi ve şükür ki kavuştum :) darısı başınıza

Geçmiş olsun benim de yarın öğlen saatinde ben de heyecanlıyım inşallah güzel geçer
Evet bende meme ultrasonu öncesinde çektirmiştim . 2 gün öncesinde tahliller için çağırdıklarında Ekg de çektiler evet. Dilerim sizinde ağrısız sızısız su gibi geçer Hiç korkmayın, bayılmanızla ayılmanız bir olacak :)

Ayy heyecanımı yatistirdiniz çok teşekkür ederimmm siz hangi doktora yaptırdınız birde dren her doktor kullanıyor mu benimki kullanmazsa ne olur acaba hiç bunun hakkında bilgi vermedi ben burayı okuyup öğrendim
Çok fazla konuşamadık doktorumla nedense hızlıca ameliyat olmak istemem yanlış mı bilmiyorum ama çoğunluk iyi bir doktor yazmış

Size özelden yazıyorum

Merhaba ameliyat oldum bugün 6.günüm 5 kiloya yakın doku alınmış gerçekten büyük rahatlık artı eksiler tabiki var ama bu yükleri taşımaya hiç gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…