Ameliyat oldun mu nasıl geçti bu tahlilleri nasıl yaptınız süreç nasildiBende yarın meme büyütme ameliyatı olucağım ... daha önceden ameliyat tecrübem olsada yinede heyecan bastıdilerim sizinde ameliyatınız ağrısız sızısız çabuk iyileşmeli geçer
Merhaba;Ameliyat oldun mu nasıl geçti bu tahlilleri nasıl yaptınız süreç nasildi
Ayy heyecanlı mıydın anestezi alırkenMerhaba;
Evet dün gündüz saatlerinde ameliyat oldum bu sabahta eve geldim. Ameliyattan 2 gün önce bazı kan tahlillerim oldu ve akciğer filmim çekildi. Bir de covid testi yaptılar. Hastanede de hep maskeli olmaya özen gösterdim. Ameliyata girene kadar maskem takılıydı. Sadece gece uyurken çıkardım ama onda da hemşire vs girdiğinde hep taktım. Ellerimi dezenfekte ettim. Odam tek kişilikti annem refakatçi idi. Sprey dezenfektan almıştık oda yı kullanmadan önce temasta buluncağımız yerlere sıktık. Kendi içimizide böyle rahatlattık:) Ameliyatım Maslak Acıbadem de oldu. Bir sıkıntı yaşamadım.
Geçmiş olsun benim de yarın öğlen saatinde ben de heyecanlıyım inşallah güzel geçerMerhaba;
Evet dün gündüz saatlerinde ameliyat oldum bu sabahta eve geldim. Ameliyattan 2 gün önce bazı kan tahlillerim oldu ve akciğer filmim çekildi. Bir de covid testi yaptılar. Hastanede de hep maskeli olmaya özen gösterdim. Ameliyata girene kadar maskem takılıydı. Sadece gece uyurken çıkardım ama onda da hemşire vs girdiğinde hep taktım. Ellerimi dezenfekte ettim. Odam tek kişilikti annem refakatçi idi. Sprey dezenfektan almıştık oda yı kullanmadan önce temasta buluncağımız yerlere sıktık. Kendi içimizide böyle rahatlattık:) Ameliyatım Maslak Acıbadem de oldu. Bir sıkıntı yaşamadım.
Sizinde şimdiden hayırlı olsun. Dilerim su gibi geçerAyy heyecanlı mıydın anestezi alırkenbirden uyudun mu bir şey hissetmedin mı ben ilk kez ameliyat olucam çok merak ediyorum
Tahlilleri iki saat önceden yapıyorlar benim hastanemde sizce bu sürenin kısa olması etkiler mi?
Evet bebek yağı alicam çatlak oluşmaması için dezenfektan da alayım ne olur ne olmaz çok teşekkür ederim
Birde hangi marka kaç cc kullandiniz
Evet bende meme ultrasonu öncesinde çektirmiştim . 2 gün öncesinde tahliller için çağırdıklarında Ekg de çektiler evet. Dilerim sizinde ağrısız sızısız su gibi geçerGeçmiş olsun benim de yarın öğlen saatinde ben de heyecanlıyım inşallah güzel geçer
Size özelden yazıyorumAyy heyecanımı yatistirdiniz çok teşekkür ederimmmsiz hangi doktora yaptırdınız birde dren her doktor kullanıyor mu benimki kullanmazsa ne olur acaba hiç bunun hakkında bilgi vermedi ben burayı okuyup öğrendim
Çok fazla konuşamadık doktorumla nedense hızlıca ameliyat olmak istemem yanlış mı bilmiyorum ama çoğunluk iyi bir doktor yazmış
Size özelden yazıyorucok mutlu olurum
Mutlu olurummSize özelden yazıyorum
Mrb iyi günler kaç beden düştünüz acaba ve fiyat nasıldıMerhaba ameliyat oldum bugün 6.günüm 5 kiloya yakın doku alınmış gerçekten büyük rahatlık artı eksiler tabiki var ama bu yükleri taşımaya hiç gerek yokmuş
Bana da Dr. Ismini yazar mısınız rica etsemSize özelden yazıyorum
Merhaba bedenim c cup oldu fiyat 26 binMrb iyi günler kaç beden düştünüz acaba ve fiyat nasıldı