Meme Küçültme ve Karın Germe

mervecosar

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
22
7
Merhaba ben 23 haziranda amilyat oldum karın germe ve meme küçültme aynı anda zor olur diye çok korktum yıllarca cesaret edemedim fakat korktuğum gibi olmadı daha 1. Gün ayağa kalkıp tuvalete gittim şimdi iyileşme sürecindeyim hiç sorunum yok aslında ama sadece memelerde her iki göğüsün altında düğüm yerleri var onların olduğu yerde sarı iltihaplanma gördüm doktoruma sordum normal dedi pansumanı kesmiştik 20. Günde sadece o kısıma pansuman yapıyorum suan yeniden bu gün doktorum o düğümleri aldırırsan daha çabuk iyileşir dedi sanırım bu gün gidip bi acilde aldıracağım doktorum bana uzak bodrumdayım amilyatımı Denizli’de oldum bakalım düğümler alınınca sorun çözülür inşallah

Merhaba bende çarşamba günü randevu aldım doktor hanımla görüşmeye gideceğim öncelikle size bazı şeyler danışmak isterim öncelikle çok geçmiş olsun umarım mutlu ve güzel bir hayat sürüyorsunuzdur sorularım şu şekilde kaç bedenden kaç bedene düştünüz ameliyatınız kaç saat sürdü diren kaç gün kaldı
Sütyeni kaç gün tuttunuz hastanede kaç gün kaldınız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ve özel olmazsa kaç liraya yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…