Merhaba Ankara da Sühan Ayhan’a meme küçültme ameliyatı olan var mı kızlar yakında zamanda olmayı düşünüyorum devlette lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ankarada fatih tekine olacağım 3nisanda çok heyecanlıyım. Bir taraftan korkuyorum daMerhaba Ankara da Sühan Ayhan’a meme küçültme ameliyatı olan var mı kızlar yakında zamanda olmayı düşünüyorum devlette lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Suhan Ayhan gazi de mi. Ben gaziye gittim sadece asistanlar yapıyor ameliyatBende ankarada fatih tekine olacağım 3nisanda çok heyecanlıyım. Bir taraftan korkuyorum da
Evet ben de bugün öğrendim kendisi özel kliniği varmış asistan yapıyormuş ama çok güvenemiyorum devlette olanların yorumları önemli benim içinSuhan Ayhan gazi de mi. Ben gaziye gittim sadece asistanlar yapıyor ameliyat
Ama gazidede çalışıyormuşEvet ben de bugün öğrendim kendisi özel kliniği varmış asistan yapıyormuş ama çok güvenemiyorum devlette olanların yorumları önemli benim için
Oluyormuş ama heyetten geçersen ücret ödemiyormuşsun ben geçerim eminimDevlette bir ücret ödemesi oluyor mu
Devlette mi olacaksınızBende ankarada fatih tekine olacağım 3nisanda çok heyecanlıyım. Bir taraftan korkuyorum da
Oluyormuş ama heyetten geçersen ücret ödemiyormuşsun ben geçerim eminim
Evet 60 70 bin rakamlar istiyorlar ileri derece olduğunu düşünüyorum devlet karşılarmış ama korkularım da varDevlette mi olacaksınız
Özelde olacağım benDevlette mi olacaksınız
Fiyat söyledi miÖzelde olacağım ben
NenFiyat söyledi mi
Ben 70bine olacağım. Gazi de 15 bin olur demişti.Fiyat söyledi mi
Heyettsiz haliyle mi ücret çıkarttılar gazi deNen
Ben 70bine olacağım. Gazi de 15 bin olur demişti.
Evet 950 gr doku çıkar dedi 15bin tutar dedi doktorHeyettsiz haliyle mi ücret çıkarttılar gazi de
Onun bir ölçüsü vardı sanırım köprücük kemiğinden meme başına 31 cm ve üzerini devlet ödüyor, daha kısaysa ödemiyor diye hatırlıyorum.O kadar kötü bir durumda mısıın acaba bende geçer. Miyim bilemedim
Merhaba suhan hocaya ameliyat oldunuz mu memnun kaldınız mı tavsiye eder misinizEvet 60 70 bin rakamlar istiyorlar ileri derece olduğunu düşünüyorum devlet karşılarmış ama korkularım da var