Meme küçültme sonrası

Benimde 80 d bende üstten taşıyor hiç sevmiyorum hele yaz günü tişört giyince çok belli oluyor rahat hareket edemiyorum.. Maalesef basenlerde gitmek bilmiyor çok uğraştım spora gittim hep aynı.. Şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olur ve süreci en iyi şekilde çabucak atlatırsınız ..

Zaten bildiğim kadarıyla ameliyatlar numarayı değil cup ilgilendiriyor yani sen 80 d isen ameliyatta 80 b oluyor daha küçük isteyen a gibi çok sabırsızım günler bir an önce geçsede memelerime kavussam

Ayyy kızlarr sonundaa ameliyat günümü aldımmm 31 mayıs ta oluyorum insallah şimdi ne gibi hazırlık çantama yanıma ne almalıyım neye dikkat edeyim önerilere açığım.
Ameliyat oldunuz mu? Nasıl geçti? Benim bugün anestezi randevum vardı boğazlarım biraza ağrıyor gibi anestezi uzmanı burun akıntısı, öksürük falan olursa erteleriz ameliyatı dedi Ertelenirse benim kalır gibi duruyor korku sarmaya başladı 5 gün kaldı...

Evet oldum evet bulaşıcı hastalık varsa grip nezle gibi birde boğazda balgam vs varsa yapmıyorlar ertelemek en iyisi ozaman sağlık daha önemli

Evet oldum evet bulaşıcı hastalık varsa grip nezle gibi birde boğazda balgam vs varsa yapmıyorlar ertelemek en iyisi ozaman sağlık daha önemli
Çok geçmiş olsun.. Kendini nasıl hissediyorsun?Değer mi? Gün yaklaştıkça benim kafam çok karıştı Fakülte malum kimse bişey demiyor nasıl olacak ne gibi zorluk bekliyor beni,normal yaşama ne zaman dönebilirim bakmam gereken 2 çocuk var..Bi de 1 ay sonra 10 günlük yurtdışı seyahatine çıkıcam..

Sana bakacak biri varmı ?

Eşim var ne kadar bakabilir bilmiyorum çalışıyor çünkü onun dışında yok kimse..
Ozaman pek mümkün değil canım en azından bir hafta izin alma sansı varsa alsın ilk günler kritik günler drennde takılı olduğu için hareket kısıtlaması var kendi işini görürsün wc falan ama onun dışında hem ev hem iki küçük çocuğa yalnız bakabilmek mümkün değil

Anladım canım offf çok kararsızım ..Kaç saat sürdü ameliyatın? Çok ödemin var mı? Çok soru soruyorum kusura bakma ya.. Bide drenler ne kadar kalıyor hastaneden çıkarken çıkatmıyorlar mı?

Anladım canım offf çok kararsızım ..Kaç saat sürdü ameliyatın? Çok ödemin var mı? Çok soru soruyorum kusura bakma ya.. Bide drenler ne kadar kalıyor hastaneden çıkarken çıkatmıyorlar mı?
Bu sağlık yanı sıra estetik bi ameliyatta olduğu için dikişlerin açılmaması enfeksiyon kapmaması çabuk toparlanmak adına birinin bakması önemli benim ameliyatım bes saat sürdü yarım saat ameliyathanede hazırlık bide uyanmamı aşağıda beklemişim toplam bes ameliyat 3-3 bucuk saat sürmüş drrenlerim var evet benimkiler baya küçüklüğünden mi doktorum öyle uygun gördüğü içinmi bilmiyorum bes gün kalıcakmış pazartesi çıkarıcakmış

Merhaba bende fakültede oldum ameliyat ama sağ meme ve sol meme dikişi çok farklı sağ meme Dikişlerim açıldı hafif kanama oluyo ve meme altında akıntı var yarın kontrole gideceğim 3 hafta oldu ameliyat olalı siz herhangi bir sıkıntırla karşılaştınız mı

Zena08 in açtığı postta yazmıştım ameliyat nezle olmam nedeniyle ertelendi bende orada fakültede ameliyat olmaktan vazgeçtim.. Dr.araştırmasındayım

Dikişleriniz neden açıldı acaba merak ettim Dr ne dedi

Bide sentetik miydi dikişiniz

Bide sentetik dikişmiydi
Evet sentetik dikiş sıcakdan gerildiği için olabilirmiş oluyormuş normal dedi sıkıntı yok dedi fakat sağ meme altındaki açıklıkdan hala daha akıntı geliyor böyle koyu sapsarı 26 sında tekrar kontrol var bakalım ne diyecekler dikişler iyi durumda bi kaç tane daha var kaybolması gereken tek sıkıntı sağ memede alttaki açıklık serçe parmak ucu kadar ama ben meme dönüşümü görüyorum dışa doğru çıkık çünkü bakalım bu sefer ne dicekler

Sigara kullandınızmı bu süreçte gerçi içen içiyo

Merhaba ameliyat için geçmiş olsun ve yeni memeler için hayırlı olsun nerede yaptırdınız ne kadar ödediniz bende yaptırmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…