Meme küçültme sonrası problem yaşayanlar

htcgns9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
14
1
29
Merhaba arkadaşlar
Ben 15 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum fakat bir memem ameliyattan çıktıktan sonra bile biraz daha büyüktü. 15 gün oldu ama hala biri diğerine göre büyük. Doktoruma söyledim 6 ay sonra değerlendirebiliriz durumu diyor 6 aya anca şeklini alırmış şuan ödem diyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu çok moralim bozuldu. Eğer küçükmezse tekrar ameliyat sıkıntısı da çekmek istemiyorum. Aynı ameliyatı olup böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda. Eğer varsa sonrasında eşitlendi mi iki memeniz
Ayrıca bu ameliyatla ilgili de merak etiklerinizi sorabilirsiniz

Benim ikisi birbirinden farklı ama normalde böyle idi bir meme her zaman büyüktu ve kadınlarda büyük olur sol memem bir tık daha geniş açıkçası ben sorun etmiyorum ağırlığı ve büyüklüğünden şikayetçi idim . Benim tek şikayetim ameliyat sonrası göğsümde basit kist var içi sıvı dolu onlarda genel cerrahi normal diyor

Merhaba arkadaşlar
Ben 15 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum fakat bir memem ameliyattan çıktıktan sonra bile biraz daha büyüktü. 15 gün oldu ama hala biri diğerine göre büyük. Doktoruma söyledim 6 ay sonra değerlendirebiliriz durumu diyor 6 aya anca şeklini alırmış şuan ödem diyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu çok moralim bozuldu. Eğer küçükmezse tekrar ameliyat sıkıntısı da çekmek istemiyorum. Aynı ameliyatı olup böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda. Eğer varsa sonrasında eşitlendi mi iki memeniz
Ayrıca bu ameliyatla ilgili de merak etiklerinizi sorabilirsiniz
Bu arada benim de 6 ayım oluyor şişlikler iniyor ama şekil ve buyukluk çokta değişmiyor 100 d iken şuan 85 b cup oldu birde aşırı dik değil kendi dokumla yapildiyi için düşünüyorum

Benim ikisi birbirinden farklı ama normalde böyle idi bir meme her zaman büyüktu ve kadınlarda büyük olur sol memem bir tık daha geniş açıkçası ben sorun etmiyorum ağırlığı ve büyüklüğünden şikayetçi idim . Benim tek şikayetim ameliyat sonrası göğsümde basit kist var içi sıvı dolu onlarda genel cerrahi normal

Son düzenleme:
Meraba arkadaşlar bende meme küçültme olmak istiyorum 80 D benimkiler boyum 1 69 kilom 74 ameliyatı devlette mi oldunuz? Devlette ameliyat olunca herhangi bir ücret talep ediliyor mu bi de acaba bi 6 7 kilo versem küçülür mü memeler hiç girişmesem mi bu işe diye çok tereddüteyim kafam çok karışık

X