- Konu Sahibi etkisizELEMAN
-
Tşk ederimÇok geçmiş olsun böylesini ilk defa duydum
Çok şişti ve çürüme başlayınca küçülüyor cevresi ondan dolayı patladıAma dikisler neden patliyo onu anlamadim. zorladinmi acaba ?
Slm malesef açık yara olarak bekliyoruz bir kısımı kurudu büyük kısımı hala aynı VE 35 gün oldu hala yatak hastası olarak yatmaktayım ağrılarım çok fazlaSon durum nedir?
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Slm malesef açık yara olarak bekliyoruz bir kısımı kurudu büyük kısımı hala aynı VE 35 gün oldu hala yatak hastası olarak yatmaktayım ağrılarım çok fazla
Cnm ölüp ölüp dirildim 4. Ameliyata da alındım ama daha kötü oldum .. hala açık yata iyi yaşıyorum ., 4 ameliyat VE 4 Ü başarısız .. haftalardır uyuyamıyorum çok ağrılarım oluyor doktor her hafta az kaldı kapanacak dedikçe kötüye gitti ,artık dayanacak gücüm kalmadı İnan'ın ruhen çökük bedenen bitap yaşıyorum ., artık bıraktım farklı üç profa gittim üçüde Dr hatası olduğunu söyledi Beşinci ameliyatı şart koştu üçünde ameliyat olacağım ama Dr U da hastaneyi de mahkemeye vereceğim bir kaç gündür avukat ve rapor verecek hastane atayışındaydım avukat buldum ama tam teşekkülü bir hastaneden rapor almadan kesinlikle ameliyat olmamam gerektiğini söyledi ,şu an bütün hocalar yılbaşı tatilinden dolayı yurt dışından yılbaşından sonra rapor alıp avukata vekalet verip dava açacağım .. çok tşk sorduğunuz içinNe yaptınız acaba merak ettim sizi ...
Cnm ölüp ölüp dirildim 4. Ameliyata da alındım ama daha kötü oldum .. hala açık yata iyi yaşıyorum ., 4 ameliyat VE 4 Ü başarısız .. haftalardır uyuyamıyorum çok ağrılarım oluyor doktor her hafta az kaldı kapanacak dedikçe kötüye gitti ,artık dayanacak gücüm kalmadı İnan'ın ruhen çökük bedenen bitap yaşıyorum ., artık bıraktım farklı üç profa gittim üçüde Dr hatası olduğunu söyledi Beşinci ameliyatı şart koştu üçünde ameliyat olacağım ama Dr U da hastaneyi de mahkemeye vereceğim bir kaç gündür avukat ve rapor verecek hastane atayışındaydım avukat buldum ama tam teşekkülü bir hastaneden rapor almadan kesinlikle ameliyat olmamam gerektiğini söyledi ,şu an bütün hocalar yılbaşı tatilinden dolayı yurt dışından yılbaşından sonra rapor alıp avukata vekalet verip dava açacağım .. çok tşk sorduğunuz için
Cnm ölüp ölüp dirildim 4. Ameliyata da alındım ama daha kötü oldum .. hala açık yata iyi yaşıyorum ., 4 ameliyat VE 4 Ü başarısız .. haftalardır uyuyamıyorum çok ağrılarım oluyor doktor her hafta az kaldı kapanacak dedikçe kötüye gitti ,artık dayanacak gücüm kalmadı İnan'ın ruhen çökük bedenen bitap yaşıyorum ., artık bıraktım farklı üç profa gittim üçüde Dr hatası olduğunu söyledi Beşinci ameliyatı şart koştu üçünde ameliyat olacağım ama Dr U da hastaneyi de mahkemeye vereceğim bir kaç gündür avukat ve rapor verecek hastane atayışındaydım avukat buldum ama tam teşekkülü bir hastaneden rapor almadan kesinlikle ameliyat olmamam gerektiğini söyledi ,şu an bütün hocalar yılbaşı tatilinden dolayı yurt dışından yılbaşından sonra rapor alıp avukata vekalet verip dava açacağım .. çok tşk sorduğunuz için
Can'ım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girerCnm ölüp ölüp dirildim 4. Ameliyata da alındım ama daha kötü oldum .. hala açık yata iyi yaşıyorum ., 4 ameliyat VE 4 Ü başarısız .. haftalardır uyuyamıyorum çok ağrılarım oluyor doktor her hafta az kaldı kapanacak dedikçe kötüye gitti ,artık dayanacak gücüm kalmadı İnan'ın ruhen çökük bedenen bitap yaşıyorum ., artık bıraktım farklı üç profa gittim üçüde Dr hatası olduğunu söyledi Beşinci ameliyatı şart koştu üçünde ameliyat olacağım ama Dr U da hastaneyi de mahkemeye vereceğim bir kaç gündür avukat ve rapor verecek hastane atayışındaydım avukat buldum ama tam teşekkülü bir hastaneden rapor almadan kesinlikle ameliyat olmamam gerektiğini söyledi ,şu an bütün hocalar yılbaşı tatilinden dolayı yurt dışından yılbaşından sonra rapor alıp avukata vekalet verip dava açacağım .. çok tşk sorduğunuz için
Slm arkadaşlar 10 gün önce meme küçültme operasyonu oldum ertesi günü meme başında VE areaolünde sorun çıktı VE tutmadı çürüme başladı Dr hastaneye çağırdı beni meme başı VE cevresinin dikişlerini aldı ve açık olarak 5 gün bekleri 20 dk bir pansuman yapılıp arada iğneler batırarak kanattı meme başının rengi biraz gelince tekrar ameliyata aldı .. memenin baş kısımını çıkarıp iç dokuları incelemişler sağlam olduğu için tekrar memeye diktiler ,iki gün sonra hastaneden çıktım bütün dikişler patladı VE meme başının çevresi tekrar çürümeye başladı beni tekrar hastaneye çağırdı tekrar ameliyata alıp meme başını bırakacak şekilde etrafındaki halkayı çıkarıp aldı ,şimdi iki gündür açık yara olarak pansuman yapılıp üstünü kapatıyoruz evdeyim 9 günde 3 ameliyata girdim ve hala durum vahim Bu gibi sorun yaşayan var mı aranızda VE çok iyi bir profesöre ihtiyacım var bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşın çok rica Şimdiden teşekkürl
Merhaba uzun bir süre geçmiş aradanSlm arkadaşlar 10 gün önce meme küçültme operasyonu oldum ertesi günü meme başında VE areaolünde sorun çıktı VE tutmadı çürüme başladı Dr hastaneye çağırdı beni meme başı VE cevresinin dikişlerini aldı ve açık olarak 5 gün bekleri 20 dk bir pansuman yapılıp arada iğneler batırarak kanattı meme başının rengi biraz gelince tekrar ameliyata aldı .. memenin baş kısımını çıkarıp iç dokuları incelemişler sağlam olduğu için tekrar memeye diktiler ,iki gün sonra hastaneden çıktım bütün dikişler patladı VE meme başının çevresi tekrar çürümeye başladı beni tekrar hastaneye çağırdı tekrar ameliyata alıp meme başını bırakacak şekilde etrafındaki halkayı çıkarıp aldı ,şimdi iki gündür açık yara olarak pansuman yapılıp üstünü kapatıyoruz evdeyim 9 günde 3 ameliyata girdim ve hala durum vahim Bu gibi sorun yaşayan var mı aranızda VE çok iyi bir profesöre ihtiyacım var bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşın çok rica Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?