Meme küçültme sonrası görüntü

carlitos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
4
1
52
Merhabalar 40 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum. Çok ağrılı bir süreçti daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Benim sıkıntım güğüs kenarının kötü görünmesi (geniş ve şekilsiz kenara taşmış şişlikler)iki gün önce doktor kontrolümde altı ay sonra ufak bir yağ alma yapabilirz dedi doktorum böyle sorun yaşayan oldu mu acaba?

Daha çok yeni benimde biri diğerine göre daha büyüktü 1 yıl sonra esitlendi ve dikiş izleri daha iyi leke şeklinde kaldı hala ilaç kullanımı yapıyorum krem

Merhaba Bende 10 gün önce oldum sol göğsüm benimde yana doğru taşık şiş çok kafaya takıyorum doktor sabret dedi başından sağdı siz naptınız

Daha çok yeni benimde biri diğerine göre daha büyüktü 1 yıl sonra esitlendi ve dikiş izleri daha iyi leke şeklinde kaldı hala ilaç kullanımı yapıyorum krem
Kitle gibi birşey oluştu bu neden oldu diyorum normalmolur diyor doktorlarda herşey parayı alana kadar günlerdir piskoljm bozuk gerçekten iniyormu içim bi nebze olsun rahatladı cevremde amaliyat olmuş tecrübeli biride yok nekdar zamanda geçti şişliğiniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…