meme kucultme oldum amaaaa

mizmiz06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
180
51
13 mayısda meme kucultme oldum
doktor 1 bucuk kıloya yakın doku cıktıgını soyledı
gorunuste cıplakken baya kucuk duruyo
ama elbıse gıyınce hıcd kucuk durmuyo
dısardan gorenlerden aaaaa dıye sasırano hıc gormedım

bugunde tatıl ıcıngecen sene gıydıgım yazlık elbıselerı cıkardım eskıden gogus bolgesınde dugmelı olanlarda hep potluklar olurdu sımdı gıydım gene aynı hıc bır degısme yok sasırdım kaldım

yanı 2 ayı bıtırdım gogsumde ne sıslık ne sertlık var buna ragmen odemlı mı kı

sutyen olculerımde bıle cok bır degısme yok pentı lotus 85b alırdım gecen pentının yenı bır sutyeno cıkmıs alt desteksız yok gıbı duran sutteyenunde gene 85 c aldım

bunu yasıyan bır ben mıyım yoksa bende mı bır sırun var

ben mınnacık olsun dedıgımde bana hanfendı mınyon bır bayan degılsınız sıze olmaz dedı :) 65 kılo 158 boyla mı bunu ogrenmıs oldum
Bende minyon değilim canım,göğüs kafesim geniş,kilo alınca göbekten sırttan filan da alıyorum ,üstten kilo alıyorum ama bana hap kadar meme yaptı.bunların zayıflık minyonluk anlayışı farklı galiba.sen bayağı minyon bir kızsın ama boyuna göre kilon biraz fazla olabilir bu yüzden küçücük meme gözükmesin diye küçük meme yapmamıştır.bak bakalım 6 aya ne olacak.ameliyattan sonra 1 beden küçülüyor meme

Sut kanallarini birakiyorlar. Benim arkadasimin da durumu ayniydi. Bir beden kuculmustu
meme ucu ve kenarları arada
evet boyuma gore on kilo fazlam var en az ama verincede yuzden gidiyo popodan giduyo senin dedigin gibi ust kaliyo galiba benimde gogus kafesim genis diye mi oyle dedi

gogus 94 santim
bel 75
kalca 102

valla bedende olcumde anne estetigi olmama ragmen hic kuculme. olmamasi sasirtiyo beni

hatta kiz kardesim buyuk kiyafetleri bana ver dedi ama nerdeee ne ust ne alt ayni duruyo

Allah Allah hiç değişiklik olmamasına şaşırdım valla.doktorun ismini özelden yazar mısın.göğüs kafesi önemli meme estetiği için,kafes geniş olup memeler küçük olursa güzel görünmez.inş değer canım bu ameliyatı olduğuna.

yani her turlu konfor olarak rahatladim ama doktor bu ancak olur dedi ciplakken cok kucuk duruyo hatta azicik buyuk mu kalsaydi diyorum ama uzerimi giydigim
an kiyafetdeki goruntu hic kuculmemis gibi yani cevrwmde bilmeyenler. yaaa sende bir degisiklik var diyen hic olmadi bilenlerde cok kucuk olmamis diyolar ama 1 bucuk kilo dokuyu gordum ilginc sirtim yata yata genisledimi ne :))

Hahaahah alemsin bende sırt üstü yata yata sırtım düzleşti diyorum.sağlık olarak rahatladıysan,omuzlarından yük kalktıysa sorun etme lütfen,hayatına odaklan.başka sorunu olmasın da buna şükür.keyfini çıkar artık,muhakkak görüntüde de fark vardır.

cok sukur bazen siteden goruyorum sorunlari enfeksiyon su bu yani bende simetri hatasi var mememde biri birinden kucuk ama disardan cokbelli olmayacak kadar yani revizyon dese doktor yapar miyim bilmuyorum.

ya bu islerde sunu ogrendim yuz yuz guzel sonuc olmuyo illaki bir yerde bisey oluyo

tup mide oldum 2018 yilinda hic arastirmadan tek doktora gozukup deli cesareti ile

estetik isinde hic arastirmadan tek doktor kontroly ile oldum

sonuc olarak sirt agrim yatmak disinda asla olmadi omuzlarim rahatladi valla sutyensiz elbise giydim gecen sadece uclarina silokon bant asiri rahatdi

mayo aldim ordan burdan tasan memem yok desteksiz mayo aldim eskiden hep balenli mayo alirdim zor bulurdum

elbisese korse giymeden denemek giymek harika bir duygu

minik sorunlar olsada bugunumede sukur olsun

Göğsünde çok göze çarpıcı şekilde boy farkı yoksa revizyon olma,yine ne olacağı belli olmaz belki o zaman da başka bişey çıkar,hem bir daha mı narkoz alacaksın.bir de seninki de daha yeni belki zamanla o da oturur iyice farkedilmez hale gelir.

meme ucundan alt dikis izne olctum biri 10 cnm digeri 8bucuk santim sen gozunde canlandir daha odemliyken bir arkadas demisti o zaman doktora dedigimde hala buyuk olan memen odemli dedi o zaman gerxekden sertdi simdi normal meme gibi yumusak

Evet bende 22 temmuz da ameliyat oldum ameliyat olalı 11 gün oldu ama hiç küçülme yok sadece sarkık olan gogsum diklesti. Doktorum da benden 1 buçuk kilo aldığını söyledi ama hiç bir şekilde küçülme yok acaip moralim bozuk 2.bir ameliyat düşünüyorum

Arkadaş bir tek benim meme küçülmüş sanırım. Benim zaten çok büyük bir göğsüm yoktu. 75 beden olmuşum.ergenler gibi dolanıyorum ortadamilletin sarkmış memesine bile bakıp iç geçiriyorum.bana da silikon lazım ama 2.ameliyatı olmak bana ağır geliyor.bunu bile üzerimden atamadım.bilemiyorum ne yapsam.silikondan pek hoşlanmıyorum

Merhaba hangi bölüme gitmek gerekiyor benim de göğüslerim sarkık
Sadece deri tutuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…