- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
Merhaba kızlar daha önce meme küçültme ameliyatı olmuş ve memnun kalan Mersin yada Adanalı arkadaşlarımın önerisine ihtiyacım var. Çok tedirgin oluyorum ve karar veremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaa be adana da proferol kesiktasa oldum.ve bence başarılı bi doktor ben silikon taktırdımMerhaba kızlar daha önce meme küçültme ameliyatı olmuş ve memnun kalan Mersin yada Adanalı arkadaşlarımın önerisine ihtiyacım var. Çok tedirgin oluyorum ve karar veremiyorum
Sizin meme büyütme operasyonumuydu yoksa küçülttükten sonra dikleştirmek için mi silikon taktırdınızmerhaa be adana da proferol kesiktasa oldum.ve bence başarılı bi doktor ben silikon taktırdım
meme buyutmeydi benim tubuler memeydi benimSizin meme büyütme operasyonumuydu yoksa küçülttükten sonra dikleştirmek için mi silikon taktırdınız
merhabalar ben ocak ayında mersin şehir hastanesinde plastik cerrah op.dr. burcu altınok parlak a kombin ameliyat oldum gogus toparlama kucultme dıklestırme vazer liposuctıon ve karın germe gogusu ucretsız yaptı heyetten gectı ucret odemedm odesem bıle 1.500 cıvarıydı verecektm cok memnunm ız kalsadam eskı halınden eser yok onceden kıyafette guzel durmazdı esımın yanında utanırdm sımdı cok memnunum 2 ay kadar korsesını taktım sutyen gıbı aynı agrı desen dedıklerı gıbı bı agrı olmuyr bn cok memnun kaldım keske once olaydımMerhaba kızlar daha önce meme küçültme ameliyatı olmuş ve memnun kalan Mersin yada Adanalı arkadaşlarımın önerisine ihtiyacım var. Çok tedirgin oluyorum ve karar veremiyorum
Aslinda bir seyler eksik gb ama anlayamadim tam olarak. Asimetrim var gb cok ufak bir asimetri ama beklemedeyim bekleyelim dedi doktor. Boyut olarak cok iyi kucul istedim kucuk oldu cok sukur. 80 dd iken 80 b cup oldumMemnun kaldınız mı, bedeniniz kaçtı şimdi kaç oldu acaba. ben de olacağım da
Hepsini aynı anda yapıyorlar mı ben de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum da. Heyette geçmek için şartları nelermiş?merhabalar ben ocak ayında mersin şehir hastanesinde plastik cerrah op.dr. burcu altınok parlak a kombin ameliyat oldum gogus toparlama kucultme dıklestırme vazer liposuctıon ve karın germe gogusu ucretsız yaptı heyetten gectı ucret odemedm odesem bıle 1.500 cıvarıydı verecektm cok memnunm ız kalsadam eskı halınden eser yok onceden kıyafette guzel durmazdı esımın yanında utanırdm sımdı cok memnunum 2 ay kadar korsesını taktım sutyen gıbı aynı agrı desen dedıklerı gıbı bı agrı olmuyr bn cok memnun kaldım keske once olaydım