Meme küçültme Mersin veya Adana’ da doktor

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
Merhaba kızlar daha önce meme küçültme ameliyatı olmuş ve memnun kalan Mersin yada Adanalı arkadaşlarımın önerisine ihtiyacım var. Çok tedirgin oluyorum ve karar veremiyorum

Merhaba kızlar daha önce meme küçültme ameliyatı olmuş ve memnun kalan Mersin yada Adanalı arkadaşlarımın önerisine ihtiyacım var. Çok tedirgin oluyorum ve karar veremiyorum
merhaa be adana da proferol kesiktasa oldum.ve bence başarılı bi doktor ben silikon taktırdım

merhabalar ben ocak ayında mersin şehir hastanesinde plastik cerrah op.dr. burcu altınok parlak a kombin ameliyat oldum gogus toparlama kucultme dıklestırme vazer liposuctıon ve karın germe gogusu ucretsız yaptı heyetten gectı ucret odemedm odesem bıle 1.500 cıvarıydı verecektm cok memnunm ız kalsadam eskı halınden eser yok onceden kıyafette guzel durmazdı esımın yanında utanırdm sımdı cok memnunum 2 ay kadar korsesını taktım sutyen gıbı aynı agrı desen dedıklerı gıbı bı agrı olmuyr bn cok memnun kaldım keske once olaydım

merhaba öncelikle geçmiş olsun. Karın germe ameliyatından çok iziniz kaldı mı? karın germe ve liposuction için ne kadar ödediniz? hastane de kaç gün kaldınız genel bir bilgi verebilirmisiniz?

Adana da Prof. Dr Erol Kesiktasa meme kucultme ve diklestirme ameliyayi oldum 9. Gunum

Memnun kaldınız mı, bedeniniz kaçtı şimdi kaç oldu acaba. ben de olacağım da
Aslinda bir seyler eksik gb ama anlayamadim tam olarak. Asimetrim var gb cok ufak bir asimetri ama beklemedeyim bekleyelim dedi doktor. Boyut olarak cok iyi kucul istedim kucuk oldu cok sukur. 80 dd iken 80 b cup oldum

merhabalar ben ocak ayında mersin şehir hastanesinde plastik cerrah op.dr. burcu altınok parlak a kombin ameliyat oldum gogus toparlama kucultme dıklestırme vazer liposuctıon ve karın germe gogusu ucretsız yaptı heyetten gectı ucret odemedm odesem bıle 1.500 cıvarıydı verecektm cok memnunm ız kalsadam eskı halınden eser yok onceden kıyafette guzel durmazdı esımın yanında utanırdm sımdı cok memnunum 2 ay kadar korsesını taktım sutyen gıbı aynı agrı desen dedıklerı gıbı bı agrı olmuyr bn cok memnun kaldım keske once olaydım
Hepsini aynı anda yapıyorlar mı ben de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum da. Heyette geçmek için şartları nelermiş?

X