• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme kucultme ile ilgili kaygilarim

dalimania

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
137
60
298
42
Merhaba ben 95 d kup giyiyorum. Ve goguslerim cok sarkik. 1 tane kizim var 8 yasinda ve bir daha dogum yapmamaya karar verdik. Ben goguslerimi yine buyuk ama dik istiyorum. İc yag dokusunu aldirip protez mi koydurmaliyim yoksa kucultme diklestirmemi yaomaliyim. Sutyensiz kiyafetler giyebilmek istiyorum. Deneyim ve yardimci olabilecekler varsa lutfen cvp bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica sert ve sıkı olmalilar .

Merhaba ben 95 d kup giyiyorum. Ve goguslerim cok sarkik. 1 tane kizim var 8 yasinda ve bir daha dogum yapmamaya karar verdik. Ben goguslerimi yine buyuk ama dik istiyorum. İc yag dokusunu aldirip protez mi koydurmaliyim yoksa kucultme diklestirmemi yaomaliyim. Sutyensiz kiyafetler giyebilmek istiyorum. Deneyim ve yardimci olabilecekler varsa lutfen cvp bekliyorum

Merhabalar,

silikonu da yağ transferini de tercih edebilirsiniz. Bir de göğsünüzdeki deformasyonun durumu, arzu ettiğiniz göğüs şekli de bu tercihinizi etkileyecektir. Silikon teknolojisinin çok geliştiğini, birçok hastamızda yüz güldüren sonuçlar verdiğini aktarmak isterim. Aynı şekilde yağ transferi de başarılı sonuçlar veriyor. Doktorunuzla karşılıklı artılarını eksilerini oturup konuşmanızda yarar var.

Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Back