Meme kucultme ameliyatini ssk karsiliyor mu ???

ekn shr

Huzur
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
4
0
Arkadaslar saglik problemlerim var goguslerimin buyuklugu nedeniyle kolumda sinir sikismasi ameliyati oldum simdide boynumda disk degisikligi yapilacak .bunlara sebep olan goguslerimden kurtulmak istiyorum fakat cok pahali meme kucultme ameliyatini ssk karsiliyormu ?

Gecen hafta hastanedeydim.bir bayan meme kucultme ameliyati olmustu.ucreti sordum.sadexe 300 tl ozel .edikal sutyeni verdik dedi.ameliyat ucretsiz olmus.

Evet bende küçültenler kervanına katılıyorum :)
Haftaya çarşamba ben de tecrübelerimi paylaşacağım .
Bursa Muradiye devlet hastanesi plastik cerrahi hekimi Mustafa ozyurtlu yapacak ameliyatimi ve topla 2750 TL ödeyeceğim.
Dua edin kızlar :)

Evet bende küçültenler kervanına katılıyorum :)
Haftaya çarşamba ben de tecrübelerimi paylaşacağım .
Bursa Muradiye devlet hastanesi plastik cerrahi hekimi Mustafa ozyurtlu yapacak ameliyatimi ve topla 2750 TL ödeyeceğim.
Dua edin kızlar :)
. Merhaba canim nasilsn? Noldu ameliyat ayy cok meraklandim.

1 sene içinde nasıl eski haline dönebilir ya? anlaşılır yanı yok valla
Sevgili aekadaslar ben eylul ayinda ameliyat oldum . Herkeste ayni olacak degil fakat bende yasanan aynen böyle. Gecen sene eylul ayunda ameliyat oldum gogusleeim b cup a indi . Ama zaten ywterince küçülmemisti . Ben normalde c cub kullaniyordum . Ameliyat sonrasi ic camasirlarimi aynen giydim . Obez degilim kilolu bir vayan asla olmadim . Ama ameliyat sonrasi 1 ay yattim . Dikislerim acildi . Sonrasinda calismaya devam ettim . 10 kilo almisim . Bu sene eylul ayinda yaptigim fotograf cekiminde aynen gogusler eski haline geri dönmüş. Diyordum cevrem inanmiyordu . Fotografini cektim . Simdi evet ayni eger yara izlerin olmasa inanmayiz diyorlqr . Boşu boşuna acı cektim günlerce :KK43:

Arkadaşlar devlette yada araştırmada küçültme veya silikon yapanlar bi cvp yazsin lütfen ben hem küçültüp silikon taktiricam nasipse

X