- 7 Ekim 2015
- 4
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim.Eğitim ve araştırma hastahanelerinde heyet raporuna gerek yok estetik cerrah ve genel cerrah onayıyla rapor veriyorlar
Ne demek tatlım :)Cok tesekkur ederim.
nerde olmuş ameliyatını bılıyormusunuzGecen hafta hastanedeydim.bir bayan meme kucultme ameliyati olmustu.ucreti sordum.sadexe 300 tl ozel .edikal sutyeni verdik dedi.ameliyat ucretsiz olmus.
. Merhaba canim nasilsn? Noldu ameliyat ayy cok meraklandim.Evet bende küçültenler kervanına katılıyorum :)
Haftaya çarşamba ben de tecrübelerimi paylaşacağım .
Bursa Muradiye devlet hastanesi plastik cerrahi hekimi Mustafa ozyurtlu yapacak ameliyatimi ve topla 2750 TL ödeyeceğim.
Dua edin kızlar :)
1,5 sene sonra goguslerim eski haline geri döndü. Merhaba canim nasilsn? Noldu ameliyat ayy cok meraklandim.
neee ay ne diyorsun ya cidden mi? Ama nedn boyle bir durum oldu ki acaba? Ben bebek emzriyorum isim bittikten sonra ysptirmayi istiyordum oysaki1,5 sene sonra goguslerim eski haline geri döndü
Malesefneee ay ne diyorsun ya cidden mi? Ama nedn boyle bir durum oldu ki acaba? Ben bebek emzriyorum isim bittikten sonra ysptirmayi istiyordum oysaki
Mutlaka doktorunuzu iyi arastirin .benim goguslerim 1 sene sinra ayni haline geri donduneee ay ne diyorsun ya cidden mi? Ama nedn boyle bir durum oldu ki acaba? Ben bebek emzriyorum isim bittikten sonra ysptirmayi istiyordum oysaki
Sevgili aekadaslar ben eylul ayinda ameliyat oldum . Herkeste ayni olacak degil fakat bende yasanan aynen böyle. Gecen sene eylul ayunda ameliyat oldum gogusleeim b cup a indi . Ama zaten ywterince küçülmemisti . Ben normalde c cub kullaniyordum . Ameliyat sonrasi ic camasirlarimi aynen giydim . Obez degilim kilolu bir vayan asla olmadim . Ama ameliyat sonrasi 1 ay yattim . Dikislerim acildi . Sonrasinda calismaya devam ettim . 10 kilo almisim . Bu sene eylul ayinda yaptigim fotograf cekiminde aynen gogusler eski haline geri dönmüş. Diyordum cevrem inanmiyordu . Fotografini cektim . Simdi evet ayni eger yara izlerin olmasa inanmayiz diyorlqr . Boşu boşuna acı cektim günlerce1 sene içinde nasıl eski haline dönebilir ya? anlaşılır yanı yok valla