teşekkür ederim canım gerçekten bilmiyordum bunlarıCanim heyet raporu basit doktora dik duramadigini boyun agrin olduğunu sole göğüs aranda pisik oluyorsa göster zaten Asiri büyükse heyet raporunu hemen veriyorlar ve sgk da karsiliyor sgk ile anlasmasi olan bütün hastanelerde istediğin doktora ameliyat olabilirsin eğer emzirmek istemiyorsan istediğin kadar kucultuyorlar ama emzirmek istiyorsan belirli oranda süt kanallarına en az zarar verecek şekilde kucultuyorlar
Şöyle canim ne konudabana biri yardımcı olabilir mi ?
Eğer gerçekten büyükse ortopedik olarak rahatsız ediyorsa karsiliyor SGK ile anlasmasi olan bütün hastaneler de olabilirsingöğüs küçültme konusunda canım acaba bunu devlet karsılıyor mu ?
Canim eğer emzirmek istemiyorsan istediğin kadar küçültür ama emzirmek istiyorsan süt kanallarına en az zarar verecek kadar kücültür.kaç bedenki senin kilerçok teşekkür ederim :) peki istediğim kadar küçültebiliyor muyum ?
Ve en önemlisi yas kacCanim eğer emzirmek istemiyorsan istediğin kadar küçültür ama emzirmek istiyorsan süt kanallarına en az zarar verecek kadar kücültür.kaç bedenki senin kiler
Benimkiler 105 beden tamam 18 yasini gectigin için istediğin zaman olabilirsin hemen heyet raporu veren bir hastaneye git ve heyet raporu cikar heyet raporu olmazsa karsilamaz devlet20 yasındaym
Benimkiler 105 beden birde beni dusun.18 yasini gecmissin istediğin zaman olabilirsiniz hemen heyet raporu veren bir hastaneye git heyet raporu cikar yoksa devlet karsilamaz.20 yasındaym
Farketmiyor canim bu arada yarin ameliyat oluyorum dua edin.Kizlar estetik doktoruna gitmeden oncemi heyet raporu cikartiyosunuz yoksaa estetik doktorumu heyete yonlendiriyo bnde kafaya koydum olcam.bnmkilerde 105 beden
Siz ameliyat oldunz mu özeldemi oldunzFarketmiyor canim bu arada yarin ameliyat oluyorum dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?