Arkadaşlar,merhaba.Yeni yeni meme küçültme ameliyatı olmaya karar veriyorum...Sizlerin mesajları beni cesaretlendiriyor.İstanbulda oturuyorum.Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.Teşekkürler...
Arkadaşlar,merhaba.Yeni yeni meme küçültme ameliyatı olmaya karar veriyorum...Sizlerin mesajları beni cesaretlendiriyor.İstanbulda oturuyorum.Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.Teşekkürler...
ya kızlar ben de istiyorum. büyüklükle ilgili değil aslında derdim, ben toparlatmak ve şekillendirmek derdindeyim. küçükken utancımdan sütyen giymiyordum. tam gelişme çağımda dar atletler giyip, bastırdım ve şeklini bozmuşum, yaymışım şimdi kendime çok kızıyorum da napıyım işte?
bu ameliyatın maliyeti nedir ki?
Selam
Ankara tıp fakültesi hastanesinde zeki beye 9 eylülde meme küçültme ameliyatı oldum
çokda memnun kaldım drenaj dışında acı çekmedim 3.gün çıktım hastaneden fiyatıda 3500
Ankarada oldum devlet hastanesnde ücretin yarısını sskn karşılıyor varsa. yarısını karşıladığı zamanda 3500 oluyor zaten zomguldak da görsmstm ordada aynıydı . hiçç ücret ödememek istiyorsan heyetten geçmen gerekiyor sanırım oda braz zorlu ve uzun bir süreç