Meme küçültme ameliyatı

Elamm33

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
9
3
44
Merhaba arkadaslar, son 1 yildir aktif bir sekilde bu konulu paylasimlari takip ediyordum.en sonu da 7.8 ay once kesinkarqrumi verdim ve doktor arayisina girdim. İnstagramdan bulduugm ve burda gorduguum bikac doktoru takibe basladmm . Bikac doktorla tlefon gorusmeleri yaptim. Bu surecde emzirmenin tamamiyla soblanmasindna sonra 6 ay gecmesi gerektigi bilgisini ogrendim. Kizim zaten o an 19 aylikti ve son .5 6 aydir keyfi bir emzirme surwcindeydim.gun de 1 veya 2 emiyordu. Gogsumde cok sut olmuyor ve hic sertlesmiyordu bile. Ama bu konuda hangi doktoru arasam daha dogrusu asistani ile muhattap oluyosun ezbere 6 ay gecsin dediler. Yine instagramdna takip ettigim bir dokturn asistanina durumumu anlattim. Sagolsun cok ilgilendi ve doktor hanima konuyu iletip bana dondu. Aktif bir emzirme surecinde olmadigim icin 3 ay gecmesinin yeterli olacagini soyledi.cok sevinmistim.benim dusundugum tarih de zaten 4 ay gecmis olacagi bir zamandi. Ramazan oncesi ilk muayeneye gittim. Dr seda afsuroglu barutca.klinigi Brendium avm ust katinda. İlk muayenemde bi dunnya soruma guleryuzu ile tatmin. Edici yanitlarimi aldm.ve hemen ameliyat gunumu almak istedigimi soyledim.5 mayisda ogle 1.30 da girdim ameliyati oncesinde ultrason mamografi kovit testi vs.tetkiklerim yapildi. Ameliayt oncesi hemsirem ve dktm yanima geldi cizimlerimi yapti.o an bile kendi kendime sen napiyosun ? Dedim.korku o an basti biraz. Ama yillaridr yasadigim sikintilari dusununce .onlarin son bulacagi dusuncesi bile cok daha agir basti. 4 saat civari ameliyatim surdu.95 d takiyordum.kiyafet bulamama vs gectm. Boyun sirt agrisindan artik bikmistim.ameliyatimdan uyaninca ilk hissettgim inanilmaz bi usume hissi.arkadasim yanimdaydi. Uzerime 3.4 kat orttu.oda klimasini da iyice acti isininca kendime geldim.o an ilk memelerime baktm. Onumde bir dag yoktu artik. Hatta ilk telas yaptim cokmu kuculmus nedir diye ameliyat oncesi korse corabi giydirmislerdi zaten.o duruyordu.medikal sutyenimde takili idi. Burda bqzi yorumlarda iln uyandim wcye kalkmaya zorlandim gibi yazilar okumustim.ameliyat oncesi onu sordum.sonda takacam zaten dedi doktorum. O halde nasil kalkacaksin.doktorunuza bu istedignizi soyleyin mutlaka arkadaslar.takmatanlar varmis demek. Bu konuda cok rahattim o yizden. Drenlerim vardi.doktorum.ben her durumda dren takarim demisti zaten. Usume hissi disinda cok sukur bir agri vs hisstemedim ilk uyanmamda. Doktorum hem diyordu benim hastalarum cok agri cektigini soylemez diye. Ameliyat sirasinda verilen agri kesicilerden sanirsam ben de cok rahat uyandim. Agri vs hissetmedim. .12 saat sonra kahvalti geldi.yatakda dogruldym yemek icin.o an icim gever gib oldu ve migde bulantisi oldu.hemen geri yattiim.hemsirem geldi.hemen migde bulantisi icin ilac verdi damarda. 15.20 dk sonra kendimi iyi hissettigimi soyledim.dogruldum.yine kahvaltimi yaltim. Zeytiin peynir cay salatakik domates recel vardi.biraz yedim. Daha iyii hissttim kendimi. 1 saat sonra da ayaga kalktim yurudum. Hafif sizilar oldu ama dedidigim.gibi korkulacak agrularim olmadi. Geceyi yine cok rahat gecirsin. Zaten 4 saat ara ile agri kesiciderumlar verildi vs. Ertesi gun cok daha iyi uyandim.doktorum geldi.drenlerimi cikartti.cok korkuyodum okuduklarimdan dolayi bu konudan. İnanin hic bisi anlamadim. Hic stres yapmayin . Bunda da korkulacak birsey yokmus. Ogleden sonra taburcu oldum.bugu. 30 gun sonrasi iz kremlerine basladim.20 gundne sonra ben ka toron yavida surmeey baslamistm.iyilesme surwcinde cok faydasini gordum ben onun. İlk 1 hafta sirt ustu yatiyorsun sag sola donmek zaten agri veriyor ama doktoeym dondugunde agri hissetmiyorsan don demisti.ben hatta .4/5 gundne sonra hafif fhafif dondumde. 1.5 ay gecti.ben inanilmaz memnunum.keske cok once olsaymisim. Yeni goruntumden inanilmaz memnunum.sirt bel agrim artik yok. İatedigin kiyafeti icine nasil sutyen takmaliyim dusuncesi olmadan alip giyebilmek inanilmaz guzel birseymis. Bunu yasayanlar cok iyi anlayacaktir beni. Ertelemeyin arkadaslar.sifir aci tabuiki degil ama inain o kadar hafif geciyorki. En onemlisi kararinizi verip sizi en iyi anlayacak iyi bir doktor bulmak.. sevgilerr..

Çok geçmiş olsun çok büyük bir beden değil aslında 95 beden. Minyon ve zayıf biri misiniz? Şu anda kaç beden ölçünüz?

Walla yeterince buyuktu. 95 d. Cok kilolu degilim ama cok minyon da degilim aslinda.suan hala sporcu sutyeni giyiyorum.3 ay bunu. Kullan dedi doktorum.ama medikal sutyenim 80 b idi.

Walla yeterince buyuktu. 95 d. Cok kilolu degilim ama cok minyon da degilim aslinda.suan hala sporcu sutyeni giyiyorum.3 ay bunu. Kullan dedi doktorum.ama medikal sutyenim 80 b idi.
Benim de kız kardeşim istiyor aslında ama cesareti yok. Onun bedeni 100 105 arasi. Ama kilosu var zayıfladığında küçülüyor göğüsleri ve sarkiyor. Zayiflamaktan ümidi kesti. Olsam mi diye düşünüyor.

Ben 4.5 ay spor diyet yqptim 67 kiloya dustum.ameliyat oncesi. Cok rahatsiz ise cok cok kilosu dda yoksa spora diyete zaman ayrimayacaksa .olsun derim. O sikintiyi ceken bilir.

merhaba bisey sormak istiyorum size, ben de 20 haziranda oldum meme kucultme dun banyo yaptim sanki dunden beri sizim artti gibi. ama canımı sıkan sag gogus altimdaki bant acilmisti ordan dikisin ucu gorunuyor biraz intihap var gibi ve kanli su akiyor ordan sizde böyle bir durum yasandimi

bencede meme kucultme ıslemı cok agrısız bır ıslem bende oldum aynı sız gıbı rahat gecırdım yumusak doku cabuk torarlıuor

Benimde en az 6 ay geçecek dediler benim kızım da 3 aydır hiçemmiyor zaten aktif bit emmesi de yoktu peki ameliyattan sonra onu kucağınıza almanız kaç zaman sonra oldu

Benimde en az 6 ay geçecek dediler benim kızım da 3 aydır hiçemmiyor zaten aktif bit emmesi de yoktu peki ameliyattan sonra onu kucağınıza almanız kaç zaman sonra oldu
bugun 21. gunum ben almiyorum kucagima yandan yandan sarılıyorum sadece ama dikkatlice alabilirsiniz. benim oglum cok hareketli kucaklarsam illaki durmaz risk almayayim dedim

Hayirli akşamlar bende ameleliyat olali 1 ay oldu merak ediyorum ne zaman gunluk ev işlerine başladiniz ev Sübürme gibi ne gibi isler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…